Penerbitan lan Panelusuran Real-Time

Nyata-wektu… Dadi elemen sing penting banget. Webtrends ngluncurake telusuran wektu nyata sing digabung karo tandha. PubSubhubbub saiki muncul blog kanggo nyurung feed tinimbang ora njupuk. Wektu reaksi telusuran sithik ... wong ngarep-arep wangsulan pitakon sing mung ditakoni sawetara menit kepungkur.

Kanggo penerbit, tantangane yaiku menehi reaksi nalika ana warta lan langsung nggunakake. Yen sampeyan ana ing industri seluler lan kedadeyan anyar, sampeyan kudu nerbitake secepat mungkin. Ora mung popularitas sing nyopir lalu lintas, nanging uga kemampuan kanggo menehi reaksi.

Sawetara dina kepungkur, aku nerbitake Plugin WordPress kanggo ChaCha. Plugin kasebut minangka kombinasi kanggo nyoba unsur-unsur tartamtu ing jaringan pitakon ChaCha - saiki kasedhiya liwat API, feed topikal, lan feed khusus. Plugin kasebut duwe sawetara widget sidebar - sing bener-bener ngidini takon kanthi real-time lan njaluk wangsulan…. apik tenan.

Kanggo pamilik blog, aku uga nyakup dashboard Tren ChaCha sing nyedhiyakake ringkesan babagan data tren ing ChaCha, Twitter lan Google! Kanthi ndeleng informasi sing tren, sampeyan bisa nggunakake lalu lintas topik sing ditakoni, digoleki, utawa dibahas.
chacha-trend-plugin.png

Tulung dakkandhani apa sing sampeyan pikirake! Cukup pindhah menyang direktori plugin, Add New, lan goleki ChaCha. Klik nginstal lan bakal nginstal plugin. Kanggo nggunakake widget sidebar, dhaptar login pangembang saka ChaCha lan sampeyan bakal siyap lan cepet! Yen sampeyan mung pengin mbukak dashboard, tulis wae ing API Lapangan utama

Ana swara saka budaya pop ing kabeh sumber, nanging sampeyan bakal nemokake permata saben-saben kanggo nggunakake. Nggunakake istilah wektu nyata ing konten sampeyan lan nerbitake konten kanthi cepet bisa nyedhiyakake blog kanthi lalu lintas sing ora dikarepake!

pambocoran: ChaCha yaiku klien.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.