Apa sing kedadeyan ing situs sampeyan saiki?

negesake maneh

Umume klien kita maneh Analytics saben dina utawa minggon. Kadhangkala, dheweke kaget karo asil kasebut. Bisa uga ana sing nyebutake ing blog, publikasi utawa situs bookmark sosial liyane. Masalahe yaiku dheweke ora weruh saiki… Dheweke ndeleng 8 nganti 24 jam sawise acara kasebut.

Umume pemasaran yaiku babagan wektu lan momentum. Sesuk asring kasep kanggo nyoba ndawakake lalu lintas. Yen sampeyan ndeleng ing paket Analytics, sampeyan wis rampung. Wektu nyata Analytics kunci kanggo strategi iki. Investasi kanthi wektu nyata Analytics produk kaya Nguatake maneh (Aku minangka pangguna dhasar Reinvigorate - bubar dituku dening klien Webtrends) bisa nyedhiyani sampeyan informasi sing dibutuhake.

negesake maneh

Biaya aplikasi kaya iki nominal .. wiwit saka $ 10 saben wulan. Rega sing murah diwenehake sawetara fitur. Kemampuan kanggo ndeleng pirang-pirang wong sing ngunjungi situs sampeyan saben jam, peta panas kegiatane, nglacak kegiatane liwat situs kasebut, lan uga ndeleng kegiatan pengunjung sing jenenge ing situs kasebut.

Ngenali kegiatan ing situs sampeyan kanthi real-time bisa nyedhiyani sampeyan informasi sing kudu digawe langsung pangowahan, dawane lunjakan data kanthi langsung nglakokake promosi liyane, ngowahi konten sing ora bisa digunakake sajrone pirang-pirang jam nerbitake ... dhaptar isih terus-terusan.

2 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo sebutan Doug. Kita kabeh pancen rada kesusu. Ditulis ing blog kita bubar lan pancen apik banget. Ora sabar ngenteni kampanye anyar diluncurake mbesuk! Sugeng dina sing apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.