Iklan Seluler Wektu dening Zapp360

zapp360 jaringan iklan seluler wektu nyata

Zapp360 nggawe inovasi cara iklan seluler dikirim menyang konsumen babagan desain lan kaitane. Iklan seluler tradisional umume kalebu perusahaan sing nggunakake maneh iklan browser desktop - dirancang kanthi kurang, tanpa target lan ora nggatekake kepiye pangguna nindakake layar cilik.

Iklan seluler minangka industri $ 14.3 milyar lan kabeh prediksi bakal terus berkembang, nanging iki ora bakal kelakon nganti pungkasan pangguna bisa dilebokake. Dadi Zapp bali menyang mbesuk kanthi nggawe unit iklan teks gulung sing bakal ngirim komunikasi kanthi cepet lan konteks kanthi kacepetan pangguna ... sing ana ing wektu nyata.

Salah sawijining pembeda utama kanggo platform yaiku kacepetan iklan bisa urip. Iklan grafis, utawa visual mbutuhake wektu kanggo bebarengan, nanging teks, gampang banget. Lan kepiye cara komunikasi wong liwat twitter kanthi rame saiki, teks minangka alat komunikasi sing tetep pas wektune lan relevan karo pamirsa ing endi wae.

The Zapp360 platform ngirim pesen gulung sing ora ngganggu nganti 140 karakter sing dipasang ing browser utawa aplikasi seluler konsumen ing wektu sing ditemtokake dening pengiklan. Pelanggan banjur mung bisa nutul pesen kanggo navigasi menyang lokasi, nelpon, ndeleng video, nebus kupon utawa nampa situs web pengiklan. Tingkat kedekatan lan interaktivitas iki ndadekake pengalaman luwih sugih lan menehi tarif konversi sing wis ngluwihi rata-rata industri.

Platform Zapp360 sing ana ing mburi iklan gampang disiyapake, ngatur, lan ngukur kampanye iklan seluler sing ditarget sacara real time (CTR lsp) dadi sampeyan ora ngenteni laporan ing pungkasan kampanye kanggo nemtokake manawa apa sing digunakake utawa ora.

Iklan kasebut gampang kanggo nyiyapake lan nglakokake agensi lan merek. Contone, - yen ana berita macet, ana kedadeyan, utawa uga swasana saya suwe saya parah, lan produk utawa layanane cocog karo kahanan kaya ngono, dheweke bisa menehi reaksi kanthi cepet (utawa kanthi cepet. gawe pariwara pithy kanthi 140 karakter utawa kurang).

ateges, Zapp360 minangka pangguna sing ramah kanggo manajer iklan kaya dene pangguna pungkasan sing ndeleng pariwara kasebut. Pikirake minangka tweet yen sampeyan bisa mbukak kaca web sing relevan ing browser seluler sing wis katon konsumen. Informasi ringkes karo ajakan tumindak ing papan sing wis sampeyan lakoni. Kanthi pariwara seluler wektu nyata, para pemasar bisa nggawe keterlibatan sing luwih apik lan luwih akeh ing antarane konsumen lan iklan sing dideleng, amarga luwih pas lan cocog.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.