Napa Pemasaran Waktu Nyata Dadi Penting banget ing Jaman COVID

COVID-19 Coronavirus lan Data Real-Time Twitter

Wis dikonfirmasi manawa Super Bowl tahunan Amerika Serikat kudu luwih saka 11 yuta kilowatt-jam kekuwatan kanggo mbukak game wiwit rampung. Merek cemilan Oreo wis ngenteni udakara rong taun suwene nalika kabeh kakuwasa 11 yuta kilowatt-jam bakal sukses mlaku lan bakal ana pemadaman; pas wektu kanggo merek nglakokake garis pukulan.

Untunge kanggo perusahaan cookie, taun kepungkur ing Super Bowl XLVII, pungkasane ana gangguan listrik sing nyebabake listrik mati ing stadion. Oreo klik kirim sing wis siyap tweet lan ngenteni tunangan.  

Ing pungkasan Minggu wengi, akun Twitter Oreo nampa udakara 8,000 pengikut lan di-retweet meh kaping 15,000 kaping, akun Instagram dadi 2,200 pengikut dadi luwih 36,000, lan nampa meh 20,000 suka ing Facebook. Pungkasane, strategi Oreo sukses lan nuduhake pendekatan fenomenal kanggo pemasaran real-time.      

Pemasaran Sajrone COVID-19     

Ana macem-macem cara bisnis bisa promosi lan adol produk lan layanan, salah sawijining pendekatan sing kudu dipikirake yaiku pemasaran real-time, khusus amarga cara sing cerdas babagan cara para pemasar kudu nanggapi Coronavirus. 

Saka conto ing ndhuwur lan menehi panjelasan sing jero, pemasaran real-time minangka tumindak perusahaan sing nanggepi acara sing saiki kanthi cepet liwat pernyataan, komentar, utawa tumindak kanthi tujuan supaya visibilitas, lalu lintas, utawa penjualan. 

Laporan wis nuduhake manawa data wektu nyata minangka salah sawijining top 3 cara para pemasar ujar manawa luwih apik lan nambah strategi kanggo strategi kasebut. Saiki karo COVID-19 saiki, supaya bisa digayuh mbesuk, nggabungake pemasaran wektu nyata sajrone krisis dadi strategi bisnis sampeyan bisa nambah hubungan antara merek lan pengikut sampeyan, uga bisa nambah reputasi perusahaan sampeyan. 

Khusus, perusahaan gedhe wis entuk keuntungan pemasaran wektu nyata umume amarga anane akeh sing wis ana ing jagad digital. Nalika bisnis kaya iki menehi pesen reaksi kanggo kedadeyan utawa krisis saiki, pamirsa sing akeh duwe kemampuan kanggo nuduhake pesen kasebut karo pandhereke dhewe, umume mbantu perusahaan-perusahaan kasebut nggedhekake nganti luwih adoh tinimbang sing wis ana ing organik sing alami cara 

Kanggo nanggepi prekara kasebut, bisnis cilik kudu sinau kanggo nyelehake strategi perusahaan sing luwih gedhe kasebut, yaiku kanthi komentar ing postingan utawa mbagekake konten kasebut minangka cara kanggo narik kawigaten pamirsa perusahaan sing luwih gedhe menyang platform sampeyan dhewe. 

Tips Pemasaran Waktu Nyata   

Umume luwih gampang perusahaan sing luwih gedhe nggawe sukses strategi pemasaran wektu nyata kanggo nggayuh target karo pamirsa sing wis ana, dene usaha cilik kudu nggunakake macem-macem pendekatan kanggo ningkatake awake dhewe. Bebarengan karo sinau lan ngetutake pendekatan sing digawe dening bisnis mapan, ing ngisor iki ana sawetara tips sing kudu dipikirake nalika nggawe strategi pemasaran wektu nyata bisnis cilik sampeyan: 

  1. Ati-ati - Siji menit acara bisa uga tren lan sabanjure ana ing gerakan mudhun. Perusahaan sampeyan kudu waspada yen pengin sukses nglakokake pemasaran real-time. Iki bisa uga kalebu nyiyapake tandha Google utawa platform tandha warta liyane babagan topik tartamtu sing pengin dilindhungi bisnis sampeyan. Iki bakal mbantu merek sampeyan dadi sing pertama ngerti babagan kahanan lan kedadeyan anyar. Cara liyane yaiku ngetutake para influencer utawa perusahaan liyane ing lapangan sing bakal nutupi topik sing padha karo bisnis sampeyan dhewe. Yen sampeyan ora bisa nyekel warta paling anyar, bisa uga ana wong sing ngetutake; lan sampeyan isih bakal duwe kesempatan kanggo tumindak cepet kanthi strategi pemasaran sampeyan dhewe.      
  2. Duwe Sumber Daya - Perusahaan sampeyan sing wis nyiyapake sumber daya pancen cerdas nalika pemasaran sajrone COVID-19. Pancen angel banget yen tumindake konsumen tetep fluktuasi kanggo nanggepi masalah kasebut, nanging konten sing siyap mbukak bakal mbantu ngrampungake strategi pemasaran wektu nyata, kaya Oreo sing digambarake sadurunge. 
  3. melu - Yen perusahaan sampeyan mutusake melu pemasaran real-time, sampeyan uga kudu siyap melu karo pamirsa sing kemungkinan bakal nanggapi lan nanggepi konten sampeyan. Contone, yen bisnis sampeyan mutusake nggawe kiriman babagan cara ngatasi pandemi saiki lan pancegahan keamanan, sampeyan uga kudu siyap mangsuli pitakon konsumen sing ana gandhengane karo pernyataan sampeyan amarga iki bakal nggawe kapercayan ing antarane merek lan pelanggan. 
  4. Njaluk Creative - Senadyan COVID-19 mengaruhi eCommerce nalika wiwitan, saiki dadi wayahe bisnis kreatif lan nggawe strategi anyar kayata distribusi konten video kanggo narik konsumen. Perusahaan saiki duwe kesempatan kanggo nuduhake kepribadiane lan nggayuh konsumen ing level sing luwih jero. Apa wae liwat guyonan lucu utawa empati karo krisis, nggawe swara kanggo merek sampeyan bisa nyambung karo pamirsa.  

Bisnis kudu njupuk tips kasebut nalika nggawe strategi bisnis dhewe. Dheweke uga kudu ngerti tantangan sing cocog karo metode iki amarga pemasaran wektu nyata sajrone COVID-19 bisa angel ditindakake tanpa reaksi cepet, data sing kasedhiya, lan pengetahuan sing wis kabukten babagan topik. 

Akibaté konsumen, pungkasane ngilangi kapercayan lan kasetyan marang merek sing ngasilake konten sing ora akurat babagan masalah serius. Merek sampeyan dhewe kudu nindakake riset akurat babagan konten sing cepet ngasilake yen pengin strategi sukses. 

Data Real-Time Penting

Statistik lan informasi anyar metu saben dina babagan COVID-19, terus-terusan menehi bisnis kesempatan kanggo nggunakake strategi pemasaran wektu nyata. Iki minangka krisis sing kudu ora dianggep perusahaan kanggo mbantu nggawe hubungan karo pamirsa sing bisa bertahan suwe sawise efek mudhun. Kesimpulane, pemasaran wektu nyata sing ditindakake kanthi bener bisa ngasilake asil sing apik sajrone kahanan kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.