Solusi Real-Time Kanggo Ngapikake Keterlibatan Email Sampeyan

pemasaran email wektu nyata

Apa konsumen entuk sing dikarepake saka komunikasi email? Apa para pemasar ora duwe kesempatan kanggo nggawe kampanye email relevan, migunani lan narik kawigaten? Apa telpon seluler ngambung pati kanggo para pemasar email?

Miturut anyar riset sing disponsori dening Liveclicker lan ditindakake dening The Relevancy Group, konsumen ngucapake rasa ora puas karo email sing gegandhengan karo marketing sing ditampilake ing piranti seluler. Survei luwih saka 1,000 ngandhakake manawa para pemasar bisa uga ora entuk konsumen sing nggunakake email seluler.

Patang puluh patang persen konsumen sing disurvei ujar manawa dheweke ora seneng nampa pesen pemasaran email ing telpon amarga asring banget nampa email. Telung puluh pitu persen ujar manawa pesen kasebut ora relevan, lan 32 persen ujar manawa pesen kasebut sithik banget kanggo digandhengake karo seluler.

Kanthi meh setengah (42 persen) konsumen nggunakake telpon kanggo nyoba kothak mlebu kanggo mutusake apa sing bakal diwaca utawa ora diwaca mengko lan meh sepertiga sing digunakake minangka piranti utama, kayane para pemasar bisa uga duwe masalah gedhe.

Cetha saka riset manawa konsumen ngarepake luwih akeh saka para pemasar lan manawa ngrampungake masalah nggawe email seluler ora cukup kanggo entuk kauntungan kompetitif. Ngadopsi strategi sing nyakup taktik penargetan wektu nyata kayata timer countdown utawa feed sosial langsung, kanggo sawetara teknik sing luwih maju, kayata personalisasi konteks lan konten web langsung, bisa nggawe pengalaman sing kuat lan ndorong keterlibatan apa wae piranti sing digunakake konsumen email, nanging khusus kanggo konsumen sing akeh tugas nalika bepergian. David Daniels, Klompok Relevansi

Nanging kayane para pemasar ora mlumpat menyang kreta kanggo ngetrapake jinis alat kasebut. Ing bagean kapindho survey, sing takon 250 perusahaan lan pemasar tengah, Grup Relevansi nemokake manawa para pemasar ora nggunakake taktik penargetan sing nggawe pesen email relevan karo konteks panampa - ora preduli apa piranti sing digunakake kanggo email, nanging sing paling penting kanggo konsumen multi-tugas nalika bepergian.

Mung 16-37 persen pemasar sing nglaporake manawa nggawe personalisasi konten adhedhasar lokasi, zona wektu, weather, jinis piranti, tingkat persediaan or saldo ganjaran kasetyan. Alesan kanggo iki katon amarga dheweke diganggu akses data sing kurang lan tantangan koordinasi program.

Amarga volume pemasaran email lan kakehan pesen sing dikirim konsumen, para pemasar kudu ngupayakake akses menyang data sing bisa dipasangkan karo konteks kanthi real-time kanggo nyadari bathi bathi lan efisiensi. Pangguna seluler sensitif karo frekuensi pesen, mula nggunakake teknik sing ngidini para pemasar tetep saiki tanpa nambah frekuensi iku penting.

Nanging para pemasar ora kudu wedi, amarga ana sawetara cara sing gampang kanggo miwiti ngetrapake taktik penargetan wektu nyata kanggo nggawe kampanye email lan maju kanthi bertambah menyang implementasine sing luwih canggih mengko.

Contone, nggunakake teknologi real-time, para pemasar bisa nggawe tombol unduh aplikasi khusus kanggo piranti kanthi dinamis ing email adhedhasar piranti sing digunakake nalika pesen diwaca. Semono uga, para pemasar bisa nyetel kreatif kanggo nampilake utawa ora nampilake konten adhedhasar piranti seluler sing digunakake.

Ing ngisor iki ana macem-macem tingkat kecanggihan lan conto taktik wektu nyata sing bisa ditindakake para pemasar:

  • wong anyar - Timer mundur, feed sosial langsung
  • penengah - Personalisasi konteks, tes A / B nyata-wektu lan video semat
  • Linuwih - Konten web langsung, tenggat wektu sing dipersonalisasi
  • Ahli: Personalisasi wektu nyata nggunakake sumber data sing beda

Ing tangga paling ngisor, taktik kayata feed sosial lan mundur wektu bisa pengaruh banget ing konteks sing bener, nuduhake kenaikan tarif klik-tingkatan 15 nganti meh 70 persen yen dibandhingake karo email sing ora kalebu elemen kaya ngono.

Laporan iki minangka ajakan-ajakan kanggo para pemasar supaya bisa nanggapi panjaluk konsumen kanthi efektif utawa risikone dadi lungse. Ngleksanakake solusi nyata-nyata adhedhasar kahanan bisnis sing unik lan sumber daya bisa ngowahi kampanye pemasaran email lan cepet bisa pengaruh. Kanggo sinau luwih lengkap, waca Kertas Putih: Nggoleki Manfaat Email Real-Time - Efektivitas Pemasaran Marketing.

Babagan Email RealTime dening LiveClicker

Kiriman iki ditulis kanthi pitulung saka Email RealTime dening Liveclicker, platform kanggo nyebarke solusi konten wektu nyata, tes wektu nyata, target nyata lan analytics.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.