Pengaruh Perjalanan Lintas-Piranti lan Personalisasi Real-Time

lelungan pelanggan piranti salib

Apa sampeyan bosen karo istilah omnichannel lan lelungan pelanggan? Sampeyan luwih becik ora, amarga buktine wis jelas banget manawa iki minangka istilah kritis ing ekosistem pemasaran saiki.

Apa sing diarani Omnichannel Marketing?

Pemasaran Omnichannel minangka panggunaan macem-macem saluran menyang pasar kanggo prospek lan pelanggan. Saluran bisa uga kalebu siji utawa luwih media utawa piranti lan kalebu media sosial, mesin telusuran, jaringan pariwara, media tradisional, surat langsung, email, seluler lan liya-liyane.

Mung cathetan, kita biasane nelpon pemasaran multichannel iki nanging dakkira ora cukup. Tantangan pemasaran omnichannel yaiku prospek ora nggunakake mung siji sesi lan siji jalur kanggo melu merek sampeyan kanthi online. Dheweke bisa uga nggunakake workstation ing tugas, banjur piranti seluler, banjur tablet nalika browsing utawa nonton televisi, utawa laptop. Malah ing seluler, bisa uga interaksi liwat sosial, browser web seluler, lan / utawa aplikasi seluler.

Tambahake menyang persamaan tumindak offline, kaya browsing toko, lan sampeyan bakal entuk kekacoan nalika nyoba menehi keputusan babagan keputusan tuku lan nyoba nggawe pribadi pengalaman online lan offline kanggo pengunjung. Sistem pemasaran modern wiwit njupuk potongan roti sing ditinggalake pangguna lan wiwit nyambungake titik kanggo nggambar gambar sing jelas. Sinyal nyaranake telung C: nggawe, dijupuk lan kalibrasi; kanggo terus ngasah data lan nggawe pribadi pengalaman.

Para pembeli wis ngliwati prilaku sing diramalake karo corong pemasaran tradisional, lan dalan kanggo tuku pelanggan dadi luwih akeh dalan, kanthi luwih akeh titik mlebu lan metu. Sanajan (utawa bisa uga amarga) saluran pemasaran sing akeh, wiwit saka iklan siaran nganti bayar per klik, surat langsung menyang pariwara program, luwih angel sadurunge perusahaan ngerti apa sing nggawe klik pelanggan tuku.

Kanggo diskusi apik babagan pemasaran interaktif wektu nyata, sampeyan kudu ngrungokake wawancara karo kita Jess Stephens. Pemasaran wektu nyata nambah tarif konversi kanthi rata-rata 26% lan 61% konsumen luwih cenderung tuku saka perusahaan sing nyedhiyakake konten wektu nyata sing disesuaikan.

Journey Purchase Cross-Device

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.