3 Cara Lokalisasi Konten Real-Time kanggo Nambah Keterlibatan

konten khusus wektu nyata

Nalika wong mikir babagan personalisasi konten, dheweke bakal mikir babagan data pribadi sing dilebokake ing konteks pesen email. Iku ora mung sing prospek utawa pelanggan sampeyan uga ngendi padha. Lokalisasi minangka kesempatan gedhe kanggo nyurung sales. Kasunyatane, 50% konsumen sing nelusuri lokal kanthi smartphone ngunjungi toko sajrone sedina, kanthi 18% nyebabake tuku

Miturut infographic dening Microsoft lan VMob, nggunakake data real-time bisa nyebabake nggawe konten sing dipersonalisasi. Contone, pengecer sing selaras karo pemasaran musiman lan pesen promosi kanthi tren cuaca sing lokal bakal saya tambah 18%. NewsCred

3 jinis personalisasi sing bisa sampeyan lebokake kanggo nambah tarif klik-tayang, keterlibatan, lan konversi karo saben prospek sing bisa dideleng:

  • Lokasi - Gawe pariwara lan promosi adhedhasar lokasi pangguna.
  • Lalu lintas - Nyedhiyakake data lalu lintas wektu nyata kanggo ngarahake prospek menyang lokasi sing paling trep.
  • weather - kerjo bareng karo API cuaca kanggo nyelarasake pemasaran karo tandha cuaca utawa cuaca sing bakal teka.

Pariwara dinamis, konten web dinamis, konten email dinamis, tandha email, lan tandha seluler kabeh bisa digunakake kanggo nampung data sing gampang kasedhiya iki.

Lokalisasi Konten Real-Time

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.