Kolaborasi Kode wektu nyata karo Squad

editor regu1

Monyet kode sing apik… iki bisa dadi alat sing paling gedhe sing wis dakdeleng ing pasar suwene. Yen sampeyan pangembang sing makarya ing PHP, HTML, CSS lan / utawa JavaScript, iki minangka produk sing bisa nyenengake sampeyan. Wong-wong ing Sproutbox wis gawe Squad, alat editing lan kolaborasi kode wektu nyata.
fitur 1

Skuad kanggo ngembangake apa sing dideleng Google docs menyang suite kantor. Kanthi Squad, tim pangembang sing nyebar ing saindenging jagad bisa mbukak file sing padha, bisa digunakake bebarengan, lan ngobrol babagan suntingan. Ora ana maneh rapat review kode sing dawa nalika tim kasebut nggrundel, ngedit suntingan siji liyane, nggabungake lan tabrakan suntingan kasebut ... Squad ora bisa ditindakake.

Sanajan aku pangembang sing apik, alat kaya iki mesthi migunani ing pirang-pirang proyek nalika aku kerja sama ing proyek. Paling anyar, aku malah kerja bareng a pangembang ing Denmark ing proyek nggunakake Flot, mesin JavaScript sumber terbuka. Aku seneng wis mriksa kode karo Ole online kanthi nyata!

Squad minangka basis Web, Piranti Lunak minangka solusi Layanan luar biasa terjangkau. Yen sampeyan pangguna siji, sampeyan bisa nggunakake gratis! Regane $ 39 / wulan sampeyan bisa entuk paket tim nganti 5 anggota.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.