10 Tips Kanggo Nggawe Situs Web Real Estate sing Nggawe Potensi Pembeli lan Penjual supaya bisa melu

Tips Desain Situs Web Real Estate

Tuku bangunan, omah, utawa kondo minangka investasi sing penting… lan asring kedadeyan sepisan sajrone urip. Keputusan tuku real estate didhukung dening macem-macem emosi sing kontradiktif - mula ana akeh prekara sing kudu dipikirake nalika ngrancang situs web real estate sing nulungi dheweke sajrone tuku tuku.

Peran sampeyan, minangka agen utawa makelar real estate, yaiku ngerti emosi nalika nuntun dheweke menyang pilihan sing rasional lan informasi. Mangkene enem tips ngrancang lan ngoptimalake situs web sampeyan sing bakal mbantu sampeyan dadi pimpinan digital babagan pemasaran real estate.

Tips 1: Gabungake Kapabilitas Panelusuran Internal lan Nyaring

Nalika prospek blanja kanggo real estate, dheweke mesthi duwe kritéria tartamtu. Sanalika pengunjung teka ing situs sampeyan, tuduhna manawa sampeyan bisa target kabutuhan lan properti saiki sing cocog karo apa sing digoleki.

Kalebu papan sing jelas ing kolom telusuran internal kanthi filter sing bakal ngidini sampeyan segmen properti real estate. Yen kegiyatan sampeyan fokus ing tuku omah, contone, kalebu rega, jinis struktur, cuplikan kothak, ukuran lot, jumlah kamar turu, jumlah kamar mandi, lan karakteristik liyane (tungku, kolam, garasi, lsp).

Yen inventaris kalebu pirang-pirang wilayah, jinis lahan, lan gaya struktur, sampeyan bisa uga nambah kemampuan nyaring supaya para pembeli bisa nyipta nggoleki ing lingkungan tartamtu lan karakteristik properti liyane.

Tip 2: Nyedhiyakake Kaca Kanggo Saben Wilayah

Pilihan saka lingkungan iku penting nalika tuku properti. Nyedhiyakake kaca kanggo saben wilayah, lingkungan, utawa uga distrik sekolah sing nawakake adol utawa sewa real estate. Ketik informasi praktis lan penting kanggo ngerti babagan wilayah kasebut. Lan mesthi kalebu peta sing nampilake saben properti kanthi akurat bebarengan karo lokasi liyane sing disenengi:

  • Layanan cedhak (sekolah, toko, klinik, rumah sakit, greja)
  • Fasilitas hiburan (taman, kolam renang, lapangan golf)
  • Daya tarik wisata ing sacedhake
  • transportasi umum

Tansah komunikasi gaya urip sing ditemokake ing lingkungan kasebut. Apa lingkungan sing tenang lan aman, cocog kanggo kulawarga enom, utawa lingkungan sing trendi cedhak restoran, bioskop, lan aula kinerja sing paling apik? Saliyane menehi informasi marang pengunjung babagan papan sing ora dingerteni, kaca kasebut bakal nambah indeksasi kaca kanggo telusuran khusus.

Tip 3: Nyedhiyakake Saben Detil Saben Properti

Pembeli online dina iki ora pengin nelpon agen real estate utawa broker kanggo njupuk informasi penting. Priksa manawa kaca sing rinci babagan properti utawa unit sampeyan ngemot informasi ing ngisor iki:

  • Jumlah kamar, kalebu kamar turu lan jedhing
  • Cuplikan kothak, ruang tamu, lan area ruangan (metrik lan kekaisaran)
  • Tutup lantai
  • Sistem listrik, pemanas, lan banyu
  • Area urip ing njobo (teras, geladak lsp)
  • Papan lan layanan umum sing ditawakake (ing kondhisi kondom)
  • Prabot utawa prabot sing bakal dilebokake
  • Taun konstruksi utawa dandan digawe liwat wektu
  • Kesempatan kanggo renovasi anyar (contone, renovasi ruang paling ngisor)

Lan, mesthi kalebu foto-foto apik tenan kanggo saben aspek properti, ing njaban omah saka saben sudut, foto saben kamar, lan uga rekaman drone properti kasebut. Yen gambar regane sewu tembung, bayangake pengaruh gedhe kanggo puluhan foto sing apik! Sampeyan ora usah nyewa fotografer profesional… Smartphone modern duwe kapabilitas saiki. Kanthi amba lan cahya sing bener, sampeyan bisa duwe foto sing apik banget sing bisa njupuk kabeh detail properti.

Tip 4: Nyedhiyakake Cara Nuduhake Properti

Para pembeli real estate saiki arang toko dhewe, mula ditawani sawetara opsi kanggo dituduhake liwat email, media sosial, utawa liwat pesen teks. Sampeyan bisa uga pengin menehi formulir "Kirim menyang kanca utawa kolega" sing njupuk alamat email lan dhaptar pihak sing kasengsem - mung kudu ati-ati kanggo nemtokake manawa sampeyan bakal kontak karo dheweke.

Sampeyan uga priksa manawa nggawe tautan bisa dilacak supaya sampeyan bisa ngerti layanan media sosial endi sing nggawe saham lan kunjungan menyang properti sampeyan.

Tip 5: Nggawe Ngubungi Sampeyan Gampang, Pribadi, lan Bebas Tekanan

Amarga para pembeli asring ragu-ragu nyedhaki agen lan makelar, sampeyan bakal luwih gampang nggawe dheweke luwih gampang. Nalika nyakup jeneng lan nomer telpon saka agen sampeyan, priksa manawa uga kalebu foto uga pesen pribadi yen priksaan bakal bebas tekanan.

Priksa manawa ngemot formulir ing saben kaca properti bebarengan karo informasi properti ing kolom sing didhelikake. Kanthi cara iki, yen sampeyan nyedhaki wong-wong mau, sampeyan bisa riset properti lan siyap-siyap kanggo obrolan!

Tip 6: Nangkep Analytics lan Lacak Data Pengunjung

Apa sampeyan pemain cilik utawa gedhe ing lapangan real estate, sampeyan mesthi bakal entuk bathi saka nglumpukake informasi babagan pengunjung. Bagean strategi pemasaran sampeyan bisa uga nduweni pengaruh penting, gumantung saka anggaran lan sumber daya manungsa sing ana. Akeh alat manajemen timbal bisa migunani banget ing tahap iki. 

Formulir Capture Utama

Miwiti nglumpukake informasi babagan pengunjung kanthi ngyakinake manawa menehi alamat email bakal migunani kanggo telusuran real estate. Mangkene sawetara conto strategi efektif kanggo njupuk informasi prospek ing industri real estate:

  • Open house lan kesempatan tur pribadi
  • Sayemboro utawa promosi
  • Panjaluk informasi
  • Dhaptar VIP kanggo nawakake real estate tartamtu (kayata rega mudhun)
  • Tips lan saran real estate regional
  • Pengumuman properti anyar

Posisi formulir sampeyan minangka popup tombol, slide-in, utawa lebokake ing sikil saben kaca.

Ing kahanan apa wae, tetep fokus karo tujuan utama sampeyan: ngoleksi informasi babagan calon pelanggan. Aja ana kontes utawa promosi sing ora jelas sing ora ana gandhengane karo produk sing sampeyan adol, yen ora, sampeyan bisa ngajak pengunjung sing ora nduweni kualifikasi kanggo ndhaptar. Tantangan kanggo nyekel calon pembeli nalika mbedakake pengunjung sing ora seneng karo properti sampeyan.

Kaca Landing sing bisa dilacak

Yen sampeyan nandur modal ing upaya pariwara lan pemasaran, aja nganti ngarahake kabeh lalu lintas menyang kaca ngarep situs sampeyan. Gawe kaca kebangkrutan khusus kanggo saben sumber - yaiku iklan koran lokal, papan reklame, utawa pesen email. Kanthi nggawe lan nggawe pribadi a kaca kebangkrutan kanggo saben medium utawa saluran, sampeyan ora mung bakal bisa ngetrapake efektifitas pemasaran, nanging sampeyan uga bisa nggawe pribadi olahpesen ing kana.

Saben kaca kebangkrutan mung duwe siji tujuan. Pangguna sing teka ing kaca iki kudu bisa ngerti tawaran sampeyan sawetara detik lan nganggep cukup menarik kanggo ngisi formulir karo informasi pribadine.

Mangkene sawetara kesempatan sing apik kanggo kaca kebangkrutan:

  • Ngumumake properti real estate anyar
  • Dina mbukak utawa pesenan tur pribadi
  • Ngundhuh pandhuan tuku omah
  • Angket kanggo mbantu tuku omah
  • Tawaran promosi ing unit kondo tartamtu

Tip 7: Rancang Dhisik Kanggo Piranti Ponsel

Nalika desktop nyedhiyakake pirang-pirang real estate (sing dituju) kanggo nampilake informasi kanthi apik, nggawe pengalaman pangguna ing piranti seluler sing intuisi lan sederhana bisa uga nantang. Apa nggawe kaca telusuran sing rumit utawa tur properti real estate seluler ing ngendi pangguna bisa milih foto properti sampeyan, desain seluler bakal penting banget kanggo pengaruh desain situs web real estate sampeyan.

Luangake wektu nggunakake situs sampeyan dhewe ing piranti seluler lan njaluk saran saka kanca lan kolega babagan gampang nggunakake situs sampeyan. Sampeyan uga pengin misahake telusuran seluler, aliran pengunjung, lan mbentuk data sing dipikolehi liwat kunjungan seluler kanggo mesthekake yen pangguna lan apik banget.

Yen sampeyan ngrancang ponsel luwih dhisik, aja kaget nalika ndeleng kabisat ing mesin telusuran lan jumlah pembeli bakal nambah! Ponsel kritis banget kanggo saben situs web ing industri real estate!

Tip 8: Miwiti Blog Real Estate

Blog minangka kesempatan sing pas kanggo ngobrol karo calon pembeli. Nuduhake crita pribadi, tips tuku omah, bisnis regional sing sampeyan senengi, bukaan restoran anyar, sekolah, lan informasi pajak lokal… kabeh duwe wewenang lan hubungan karo para pelanggan. Sanajan sampeyan durung nate ketemu, blog menehi kesempatan supaya dheweke kenal karo sampeyan minangka pimpinan sing bisa dipercaya ing komunitas sing sampeyan adol.

Ngluwihi penjualan, peran sampeyan minangka penasihat penting ing hubungan bisnis sing sampeyan lakoni karo pelanggan. Tuku properti iku penting, mula panguwasa bangunan minangka agen real estate sing bisa dipercaya para pengunjung pancen kritis.

Ngramut blog minangka cara sing apik kanggo njaga klien. Yen sampeyan menehi saran babagan pamilikan omah, pangopènan, pangopènan, lan nambah regane bondho - panuku bakal ngelingi sampeyan yen pindhah lan kudu adol, utawa kulawarga ganti lan kudu pindhah menyang properti sing luwih cocog.

Topik sing bisa digunakake ing blog ora ana enteke. Mangkene sawetara conto:

  • Tuku omah (kriteria, pilihan, pilihan, pembiayaan)
  • Relokasi lan obah
  • Fluktuasi ing pasar real estate
  • Obat-obatan sing sah (dokumen legal, jaminan, cacat sing didhelikake)
  • Asuransi omah
  • Renovasi omah
  • Dekorasi interior
  • Adol properti
  • Pendhudhuk selebriti
  • Saran musiman (kebon, perawatan, lsp)

Tip 9: Miwiti Newsletter

Kita ngrembug babagan sawetara ide lengganan ing ndhuwur kanggo formulir capture utama, nanging pentinge newsletter ora bisa diremehake. Bayangake buletin sampeyan minangka sarana kanggo nyurung situs web sampeyan menyang calon pembeli utawa klien… menehi saran, sumber daya regional kanthi berharga, lan terus nggawe kapercayan lan kepercayaan marang dheweke. Yen pembeli, pungkasane bisa nemokake properti sing digoleki. Yen dadi klien, sampeyan bakal terus njaga hubungan karo dheweke, mula yen wis siyap adol, sampeyan bakal dadi agen sing paling penting!

Cathetan sisih: Newsletter ora kudu dadi beban! Situs web modern duwe feed sindikasi sing bisa diformat, dijadwal, lan diterbitake kanthi otomatis ing platform email tanpa prelu menehi tombol! Diajak tim desain web sampeyan babagan cara nggabungake RSS menyang kapabilitas email.

Tip 10: Ningkatake Situs lan Newsletter… Nang endi wae!

Kalebu URL situs sampeyan ing saben kertu bisnis, brosur, dokumen, teken email, tandha, lan liya-liyane. Para pembeli saiki seneng mandhiri lan nggunakake web kanggo riset lan njupuk keputusan tuku. Nalika sampeyan ketemu pembeli, penjual, profesional industri, lan pamilik bisnis regional sing dingerteni ing publik, takon apa sampeyan bisa ndhaptar buletin sampeyan. Sampeyan bisa uga kaget karo jumlah rujukan lan nuduhake konten sing bakal digawe sawise momentum sawetara wulan.

Kanthi tips kasebut, sampeyan wis siyap kanggo nggedhekake pengaruh proyek real estate ing web!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.