Integrasi Real Estate & Media Sosial

pemasaran real estate

Doug nyebataken ing kiriman pungkasan babagan kencengipun integrasi lan otomatis bakal dadi kunci kanggo para pemasar email. Kita makarya karo agen Real Estate lan pancen padha karo sing dikarepake. Sawetara perkara sing sampeyan kudu ngerti babagan real estate:

  • Agen Real Estate dudu teknolog lan ora duwe departemen TI sing bisa dihubungi nalika butuh pitulung. Dheweke wirausaha, kanthi cepet nggunakake teknologi, lan mesthi ngukur pengaruhe. Dheweke asring dadi pemasar sing canggih - amarga penghasilane gumantung.
  • Agen Real Estate nggarap wates. Saben biaya sing digawe kanggo vendor pemasaran utawa teknologi anyar minangka bathi bathi ing omah sing adol. Asile, dheweke ati-ati banget babagan alat sing digunakake, gampang digunakake, lan pengaruh sing bisa didol.

Asile, dheweke nuwuhake kita supaya bisa maju saben jam. Saiki kita kanthi otomatis nyurung "Dhaptar dina" menyang pelanggan real estate Facebook tembok lan Twitter stream. Iki minangka salah sawijining dhaptar lan ana gandhengane karo tur virtual sing dadi tuan rumah kanggo para pelanggan. Nalika nggawe fitur kasebut, kita ora yakin kepiye kanca sing resep bisa ndeleng dhaptar real estate ing tembok.

Ternyata, reseptif banget! Akeh agen kita entuk komentar meh saben dina. Dheweke dudu saka klompok sing padha lan kadhang dudu jinis komentar sing bisa dirungokake para pembeli (kaya "kudu diresiki") nanging supaya ana agen real estate, pikiran penting banget lan pacelathon babagan dhaptar kasebut ndadekake dheweke dadi ndhuwur.

Kita layanan pemasaran real estate saiki digabung karo Twitter, Youtube (kita nggawe video kanthi dinamis saka gambar dhaptar), lan layanan Sindikasi Listing Real Estate. Asil kasebut apik banget - para klien wis ndeleng udakara 25% paningkatan kaca tampilan ing tur virtual, teks mlebu lan pitakon gratis. Tanggepan iki rada ngagetake aku lan nggambarake kanthi cetha kepiye carane nggabungake media sosial menyang upaya pemasaran sampeyan (sanajan ing bisnis bata lan mortir) bisa menehi pengaruh sing gedhe banget marang merek sampeyan.

Mangkene salah sawijining otomatis Video Real Estate Youtube:

Sisih paling apik yaiku pelanggan bisa nindakake kabeh - WordPress, Mobile, Twitter, Facebook, Youtube - kabeh nganggo tikus siji. Dheweke ora kudu mlebu saben aplikasi kanthi mandiri - bisa ngaktifake integrasi akun banjur bisa diterbitake kanthi otomatis. Kita wis nggabungake video sing nduduhake fungsine.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.