3 Alesan Aku Hosting Webinar karo ReadyTalk

download peluncur

Aku pisanan dikenalake karo ReadyTalk sawise nggawe webinar dilebur karo GoToWebinar. Aku duwe 3 tamu ing acara kasebut saka Denver, San Francisco, lan London. Luwih saka 200 pamiarso sing sabar lan grapyak nongkrong ing kono nalika nangani audio lan visual telat. Dadi aku kudu golek panyedhiya kanthi infrastruktur sing pas kanggo nyengkuyung kabutuhane para presenter lan para pamiarso. Ing kene ReadyTalk unggul.

  1. Pengalaman Presenter: Webinar ReadyTalk duwe garis khusus kanggo para presenter sing disiarake menyang garis pamiarsa. Iki ngidini supaya bisa melu siji liyane tanpa wektu tundha dawa amarga garis sing rame. Slide bisa diunggah menyang server ReadyTalk dadi presenter apa wae bisa maju slide.
  2. Bantuan Operator: Yen sampeyan bakal duwe akeh pamiarsa, ReadyTalk bisa menehi pitulung operator. Operator iki nanggapi panjaluk dhukungan teknis saka pamirsa. Iki mbantu nyukupi kebutuhan para pamirsa kanthi cepet tanpa ngganggu aliran obrolan karo para presenter.
  3. Rekaman lan Editing Gampang: ReadyTalk menehi akses menyang rekaman langsung nuli acara lan duwe editor internal sing ngidini sampeyan cepet motong webinar lan ngemot situs web. ReadyTalk nggunakake format standar kanggo ngrekam webinar sampeyan. Iki tegese sampeyan ora bakal nglampahi pirang-pirang jam kanggo ngowahi format video proprietari dadi fungsi sing bisa digunakake (Yen sampeyan wis nate nyunting webinar pungkasan, sampeyan bakal ngerti suwene wektu iki ngirit)

Saka sudut pandang pemasaran, ing ReadyTalk kerangka kerja lan API cukup kuat lan siyap kanggo integrasi uga. Ing otomatisasi pemasaran, kegiatan nulis biji kaya webinar penting banget amarga tumindak kaya ngono bisa menehi pengaruh gedhe marang pengunjung sing bakal dadi pelanggan.

readytalk api

Merek kita kena pengaruh saka pengalaman sing nyedhiyakake prospek lan pelanggan. Penting kanggo duwe kapercayan ing teknologi sing digunakake kanggo ngirim konten sing apik sing digunakake kanggo nggawe. Oh… lan yen ora cukup, platform ReadyTalk nggabung karo Salesforce:

ngunduh tenaga kerja

Uga karo Eloqua:
downloads eloqua

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.