Apa Organisasi Sampeyan Siap Nggunakake Data Gedhe?

Big Data

Big Data luwih gegayuhan tinimbang kasunyatan kanggo umume organisasi pemasaran. Kesepakatan sing wiyar babagan nilai strategis Data Big menehi cara akeh masalah teknis kacang-kacangan sing dibutuhake kanggo nyusun ekosistem data lan nggawa wawasan sing didhukung data kanthi nyata ing komunikasi pribadi.

Sampeyan bisa netepake kesiapan organisasi kanggo nggunakake Big Data kanthi nganalisa kapabilitas organisasi ing pitung bidang utama:

  1. Wawasan Strategis yaiku nampa Big Data minangka kontributor kritis kanggo nggayuh tujuan bisnis. Ngerti komitmen lan tuku C-Suite minangka langkah pertama, disusul karo alokasi wektu, fokus, prioritas, sumber daya, lan energi. Pancen gampang dibahas. Goleki pedhot sambungan asring antarane eksekutif senior sing nggawe pilihan strategis lan ilmuwan data level kerja, analis data, lan pemasar data-sentris sing bener-bener nggarap. Kerep banget keputusan digawe tanpa input level kerja sing cukup. Asring, tampilan saka ndhuwur lan tampilan saka tengah beda-beda kanthi radikal.
  2. Ekosistem Data bisa dadi sandhungan utawa enabler. Akeh perusahaan sing kepepet karo sistem warisan lan investasi sing surem. Ora kabeh perusahaan duwe visi mangsa ngarep sing jelas sing digawe ing pipa sing ana. Sering ana gesekan antarane pimpinan teknis lanskap IT lan pangguna bisnis sing nambah anggaran sing gegandhengan. Ing pirang-pirang kasus, sesanti maju minangka koleksi solusi. Nambah kebingungan yaiku 3500+ perusahaan sing nawakake kabeh jinis solusi teknologi sing nggawe klaim sing padha, nggunakake basa sing padha lan menehi penawaran sing padha.
  3. Data Governance nuduhake pangerten sumber data, duwe rencana kanggo konsumsi, normalisasi, keamanan lan prioritas. Iki mbutuhake kombinasi langkah keamanan sing lincah, rezim lan jalur idin sing jelas kanggo akses lan kontrol. Aturan pamrentah ngimbangi privasi lan kepatuhan panggunaan data sing fleksibel lan panggunaan maneh. Masalah kasebut asring banget dirusak utawa diatasi kanthi kahanan tinimbang nggambarake kabijakan lan protokol sing dirancang kanthi apik.
  4. Analytics Terapan minangka indikator kepiye organisasi wis disebar Analytics sumber daya lan bisa nggawa intelijen buatan lan pembelajaran mesin. Pitakon kritis yaiku: apa organisasi wis cukup Analytics sumber daya lan kepiye carane digunakake? Apa Analytics ditempelake ing alur kerja pemasaran lan strategis, utawa nutul ad hoc? Apa Analytics nyopir keputusan bisnis utama lan nyepetake efisiensi ing akuisisi, penylametan, pengurangan biaya lan kasetyan?
  5. Infrastruktur Teknologi pambiji babagan piranti lunak lan struktur data sing digunakake kanggo ingest, proses, ngresiki, aman lan nganyari aliran data sing mili menyang perusahaan. Indikator utama yaiku tingkat otomatisasi lan kapabilitas kanggo normalake set data, ngrampungake identitas individu, nggawe segmen sing migunani lan terus-terusan njupuk lan ngetrapake data real-time anyar. Indikator positif liyane yaiku aliansi karo ESP, otomatisasi pemasaran, lan panyedhiya komputasi awan.
  6. Gunakake Pangembangan Kasus ngukur kemampuan tenan nggunakake data sing dikoleksi lan diproses. Apa bisa ngenali pelanggan "paling apik"; prédhiksi penawaran paling apik sabanjure utawa nuwuhake para loyalist? Apa dheweke duwe mekanisme industri kanggo nggawe pesen sing dipersonalisasi, nindakake segmentasi mikro, nanggepi prilaku ing media seluler utawa sosial utawa nggawe pirang-pirang kampanye konten sing dikirim ing akeh saluran?
  7. Ngayomi Pria Matematika minangka indikator budaya perusahaan; pangukuran napsu asli organisasi kanggo njelajah, nggunakake lan entuk pendekatan anyar lan teknologi anyar. Kabeh wong menehi retorika babagan transformasi digital lan data. Nanging akeh sing wedi karo WMD (senjata gangguan matematika). Perusahaan sing luwih sithik nggunakake wektu, sumber daya lan dhuwit kanthi sentrisitas dadi aset perusahaan dhasar. Kesiapan kanggo Big Data bisa uga dawa, larang regane lan frustasi. Iku mesthi mbutuhake pangowahan sing signifikan tumrap sikap, alur kerja, lan teknologi. Indikator iki ngukur komitmen nyata organisasi kanggo target panggunaan data mbesuk.

Nyadari mupangat saka Big Data minangka latihan kanggo manajemen pangowahan. Pitu kritéria kasebut ngidini kita bisa ndeleng kanthi jelas ing endi spektrum transformasi organisasi kasebut tiba. Ngerti ing endi sampeyan mungsuh karo sing sampeyan karepake bisa migunani yen sampeyan ngleksanani serius.

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.