Siap, Geni, Tujuan

Depositphotos 3269678 s

Sore iki minangka wengi sing apik kanggo para pakar penjualan, pemasaran, lan merek sing kondhang. Kita diajak menyang restoran sing apik banget ing kamar pribadi. Tujuan rapat kasebut yaiku kanggo mbantu kolega sing pengin nggawa usahane menyang level sabanjure ... utawa sawetara level ngluwihi saiki.

Ana pirang-pirang perjanjian ing kamar kasebut ... goleki apa sing sampeyan lakoni ing ukara siji, ngenali sipat sing mbedakake sampeyan, nggawe proses kanggo adol layanan adhedhasar regane sing digawa, sambungake karo jaringan sampeyan kanggo ngenali prospek paling dhuwur kanggo dipasarake lan nggawe merek sing nyakup apa sing sampeyan nggawa ing meja.

Aku ora mesthi setuju karo iki ... nanging iki kalebu kerja sing kuat, bener? Sampeyan bisa kerja pirang-pirang taun ing perkara kasebut… lan bali menyang papan gambar amarga sampeyan ora sukses.

Kanthi hormat marang kolega, aku mesthi ora sanget nalika para ahli menehi jinis rencana lan saran strategis iki. Aku sajujure nyambut gawe ing departemen pemasaran luwih saka rong puluh taun kepungkur lan aku ora bisa mikir rencana pemasaran siji sing bisa digunakake kaya sing direncanakake.

Sajrone kejujuran, aku mikir manawa akeh pidato iki mung poppycock.

Iku ora babar blas ... Aku pracaya mikir strategis iku penting. Sawise kabeh, sampeyan kudu ngerti arah target umum sadurunge narik pemicu. Nanging, luwih becik aku ana sing nembaki dhisik banjur golek tujuane tinimbang ngerjakake pirang-pirang wulan kanggo nyiyapake tembakan sing bisa nggayuh babar pisan.

Aku kerep ndeleng bisnis gagal sadurunge nggawe pemicu. Dheweke wedi banget yen gagal dadi lumpuh lan ora nate njupuk risiko sing dibutuhake kanggo maju. Goleki ing sekitar sampeyan ing bisnis sing sukses. Apa dheweke sukses amarga ngrencanakake tanpa cacat? Utawa dheweke sukses amarga prigel lan bisa nyetel strategi kaya panjaluk prospek, klien lan industri sing dibutuhake?

Apa pandangan sampeyan? Pengalaman?

8 Komentar

  1. 1

    Aku mikir sampeyan paling bener. Kayane aku gumantung saka apa sing sampeyan lakoni lan manawa sampeyan yakin ana prekara sing kudu dipromosekake. Sing dakkarepake yaiku kadang-kadang perlu banget supaya entuk rencana resmi sing ana arah lan tujuane. Iki mbantu para wong sing nindakake rencana kasebut supaya tetep netepi. Nanging, ing rencana kasebut kudu ana eksekusi luwih akeh tinimbang rencana. Strategi awal bisa diuripake sawetara dina. Sing mbutuhake pangowahan cepet.

    Kanggo njupuk analogi sampeyan luwih jero, bayangake yen sampeyan ora duwe target sadurunge dipecat. Sampeyan bisa nggayuh target, nanging kemungkinane bakal kliwat, utawa ngganggu kanca, utawa sampeyan dhewe. Mula, aku mikir iki gumantung banget karo kapercayan sampeyan babagan ide utawa bisnis (targete sepira gedhene).

    Dadi kanggo ngrampungake kabeh - ing lingkungan kompetitif sing lagi ana ing kene, kita kudu ngarahake target kanthi cepet ing target lan geni, banjur target maneh lan tembak maneh, banjur pancen target maneh lan murub maneh. Utawa… mung nggawa shotgun.

  2. 2

    Doug,

    Aku karo sampeyan ing siji iki. Wis teka saka organisasi semi-gedhe, sing diukur kanthi cepet pirang-pirang wulan lan setengah taun lan "strategi + ngrampungake" yaiku 15 taun institusi. Aku ngerti regane lincah nalika miwiti ngetrapake metodologi anyar ing operasional bisnis . Saiki mbukak pemasaran kanggo startup yaiku, nalika aku miwiti, luwih cilik tinimbang tim pemasaran sing nggarap aku, intine sampeyan luwih penting. Pengalaman kolektif saka anggota senior tim kudu cukup kanggo ngarahake sampeyan menyang arah sing bener. Agile lan trampil terus-terusan yaiku babagan keunggulan operasional ... katrampilan sing penting lan asring diabaikan kanggo tim sing akeh.

    - Jascha

  3. 3

    Pancen setuju, Brian! Ironi yaiku aku nglampahi akeh wektu luang kanggo maca lan nyinaoni asil wong liya supaya aku ngerti arah sing kudu dadi target '. Aku kuwatir manawa akeh perusahaan sing ora nate njupuk langkah pertama. Dheweke ora enggal gagal amarga ana kesalahan… nanging pungkasane gagal nalika wong liya liwat.

  4. 4

    Ya aku setuju. Aku durung ndeleng pemasaran sing apik, nanging aku isih ngrungokake crita babagan perusahaan lawas sing tenan berjuang karo upaya pemasaran dhisikan. Dheweke ora bisa entuk, mula kabeh rencana ing jagad iki ora nulungi dheweke sinau pelajaran sing sejatine dibutuhake kanggo ngarahake target maneh lan njupuk maneh lan ora bisa negesake maneh kanthi cepet kanggo ngatasi masalah kasebut.

    Dadi, iku analogi sing apik. Bisa banget ing kasus iki. Sampeyan bener mung ngerti target lan aku yakin sampeyan duwe pengaruhe banget. Sawetara wong sanadyan ora. Sapa ngerti yen rencana bisa mbantu, nanging manungsa ana sawetara wong sing njupuk sikil nganggo marketing. (Aku kudu ngomong, iku pas banget)

  5. 5

    Doug Aku ora bisa setuju karo sampeyan luwih akeh. Intine sapa aku yaiku: ENTREPRENEUR. Lan nganti wirausaha aku pengin ndeleng masa depan lan njupuk langkah apa wae sing dibutuhake. Aku yakin karo strategi. Aku percaya ing rencana. Nanging, aku kudu ngakoni yen durung nate nggawe "rencana bisnis" tradisional.

    Setahun kepungkur aku ngobrol karo wong lanang. Aku malah ora kelingan jenenge. Kita ketemu kaping pisanan ing rapat sarapan sing aku melu ing wilayah Castleton, Indiana. Iki minangka salah sawijining "obrolan sing metu-ing-parkir-kanggo-over-an-jam-sawise-sampeyan-mung-ketemu-obrolan" lan kepiye wae kita entuk topik nggawe rencana bisnis. Aku ngakoni dheweke yen aku durung nate nggawe rencana bisnis tradisional. Dheweke takon marang aku, "Apa sampeyan rencanakake enggal-enggal golek dana saka bank kanggo bisnis cilik sampeyan?" Aku mangsuli, "Ora." Banjur aja kuwatir karo rencana bisnis, jarene. Intine, dheweke crita marang aku "Fire and Aim." Dheweke ngajak aku nuruti semangat wirausaha lan sukses lan sukses.

    Dadi Doug, sing daklakoni sajrone 3 taun kepungkur wiwit aku ngluncurake Cross Creative ing Oktober 2007. Dadi Selamat Ulang Tahun kanggo perusahaanku lan pirang-pirang taun sukses kanggo kita sakloron nalika ngupayakake ngladeni hawa nafsu kita munggah saben dina anyar! Dina sing apik banget dadi wirausaha.

  6. 6

    Pancen setuju, Doug. Analisis kelumpuhan ora mung minangka gejala perusahaan gedhe. Akeh pamilik usaha cilik sing wedi yen salah pamindhahan. Tindakan, kanthi metrik kanggo ngevaluasi sukses, minangka strategi sing apik. Rejeki milih sing kendel.

  7. 7

    Aku uga setuju karo Doug, Fleksibilitas dadi jeneng game saiki. Mikir strategis saiki kudu kalebu kemampuan kanggo adaptasi kanthi cepet karo pasar sing terus owah.

  8. 8

    Pramila wirausahawan sing sukses tenan miwiti bisnis… banjur adol menyang ahli strategi sing kakehan ngomong “poppycock” nganti ora bisa miwiti dhewe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.