Strategi Akuisisi Reader kanggo Blogger Anyar

GolekSampeyan butuh sawetara semangat kanggo nggawe blog. Sampeyan wis mbukak situs web kanthi cathetan pikirane lan pendapat sampeyan. Transparansi kasebut bakal nggawe sampeyan moyoki instan utawa, sawise kerja keras, auns ngajeni. Intine, sampeyan wis nemtokake reputasi sampeyan - kabeh kesempatan kerja ing mbesuk bisa uga ora ana kesalahan. Apik tenan!

Sampeyan wis nyiyapake blog ing Blogger, TypePad or WordPress (disaranake). Banjur sampeyan lungguh lan mikir babagan kiriman blog sing pertama ... atusan ide muter ing sirah sampeyan. Kepiye carane miwiti? Aku pitutur marang wong liya supaya bisa rampung lan bisa dirampungake. Aku miwiti karo a rant ing pariwara Mountain Dew kanggo sarapan. Kanthi kiriman kaping pisanan, kajaba sampeyan jenenge sing misuwur, sampeyan bakal miwiti reputasi nol lan bisa uga ana sing maca nol.

Yen aku mung ngerti apa sing aku ngerti saiki, sawetara kiriman sabanjure bisa uga beda-beda. Aku ora nyesali karo dalan sing dakgawe, nanging aku mesthi bisa entuk pamaca anyar kanthi luwih cepet. Aku ora fokus ing pamiarsa, aku mung nyoba supaya bisa digunakake kanggo nulis saben dina utawa luwih supaya bisa dingerteni. Rute sing luwih apik sing bisa daklakoni yaiku nulis sawetara tanggapan gedhe babagan kiriman blog liyane. Aku wis maca blog sadurunge miwiti, nanging durung melu obrolan. Yen aku nindakake, luwih akeh blogger karo reputasi mesthi maca blogku lan bisa uga promosi tulisanku.

Tip #1 Bebarengan karo sawetara kiriman anyar, tulis babagan sawetara kiriman liyane ing blogosphere kanggo miwiti maca. Sampeyan kudu nggunakake Ngrunut bali.

Sawise sawetara postingan pertama sampeyan, undang (nyogok, nuntut, ngemis, ngancem) kanca supaya maca lan menehi komentar babagan kiriman sampeyan. Komentar pancen menehi kredibilitas ing blog amarga menehi pembaca babagan pangerten babagan pamaca babagan situs sampeyan lan blog sampeyan kudu dikomentari. Yen sampeyan ngerti blogger liyane, dorong supaya maneh blog sampeyan lan wenehi 'link cinta'.

Tip #2 Mbangun sawetara komentar lan coba goleki trackback saka blogger sing sampeyan kenal.

Oke, sampeyan menyang salon kecantikan lan potongan rambut sing apik, saiki wayahe ndandani lan pamer embun sing anyar! Pour dhewe menyang komunitas lan situs bookmark sosial. Nalika aku mbantu JD ngluncurake blog, Ireng Ing Bisnis, Aku njaluk JD gabung karo MyBlogLog banjur ngirim blog ing sawetara situs bookmark sosial, utamane Kesandung. StumbleUpon ora mbutuhake postingan nyata - sampeyan mung bisa nggunakake katrangan lan sawetara tag. Pangguna StumbleUpon sing duwe minat sing padha bakal kesandhung nalika blog sampeyan lan akeh sing bakal tetep amarga kapentingan umum.

Tip #3 Manfaatake sawetara jaringan blogging lan situs bookmark sosial.

Nalika sampeyan terus nulis, priksa manawa analisa konten sampeyan. Sampeyan bakal menehi saran babagan kiriman sing paling ditemokake pengunjung uga kiriman sing paling populer. Bebarengan karo komentar sampeyan, saiki sampeyan bisa entuk gambaran arah kanggo njupuk konten blog sampeyan. Goleki! Lather (ngresiki konten sampeyan), mbilas (nyelehake sampah) lan baleni. Terusake lan 500 kiriman mengko, sampeyan ora bakal ngandel yen wis entuk.

Tip #4 Lather, bilas, baleni.

Tip pungkasan: Aja nganti ana omong kosong. Mangkene aturan jempol: situs 'Blogging Paling Ndhuwur' sing mbutuhake sampeyan masang lencana, spanduk, utawa grafis liyane, aja nganti adoh. Ora ana perbaikan cepet ing blog. Reputasi butuh wektu, nggawe pamaca mbutuhake wektu, lan nggawe 'ketemuan' ing mesin telusuran mbutuhake wektu. Aja ana situs blogging sing bakal nambah peringkat blog kanthi menehi grafis ing blog sampeyan.

Tip #5 Aja nyelehake grafis ing situs sampeyan sing mung ngiklanake sawetara agregator blog sing ora ngerti babagan sampeyan.

8 Komentar

  1. 1

    Pos Besar, Doug.

    Ninggalake komentar sing apik mesthine minangka cara sing apik kanggo maca - sampeyan sing pertama menehi komentar ing blogku, lan wiwit saiki aku dadi maca blog sampeyan. 😉

    Sepisan maneh saran sing dakkandhakake yaiku menehi blog lan tampilan sing khas - aja rumit banget, mbebayani yen nggunakake plug-in sing nambah fitur sing apik. Akeh fitur sing sepisanan migunani nalika sampeyan entuk akeh kiriman.

    Minangka Doug sing wis kasebut sadurunge, duwe sawetara insentif sing njaga para pamiarsa ing blog sampeyan; akeh sing teka liwat mesin telusuran, lan bisa uga maca mung siji entri tartamtu. Nanging, yen sampeyan nuduhake sawetara kiriman sing gegandhengan ing pungkasan kiriman, bisa uga tetep luwih suwe, lan baliKi!

  2. 3

    Tips apik tenan kanggo blogger anyar Doug.

    Aku nomer loro kabeh sing wis ditulis.

    Siji tip liyane:

    Aja nyerah! Kadhangkala bakal rumangsa yen sampeyan ngobrol karo tembok friggin. Aja padha sumelang, wong ngrungokake / nonton sanajan ora nanggapi. Tindakake!

    Mung $ 0.02

  3. 4

    $ 0.02 regane mayuta-yuta dolar, Tony! Blogger dadi kuwatir yen ora entuk akeh tanggepan… nanging sing sejatine 98% nganti 99% (secara harfiah ... Aku wis maca sawetara statistik) wong-wong sing ngunjungi blog sampeyan ora bakal nate menehi komentar. Dadi elinga, wong-wong maca lan sampeyan lagi nindakake tugas sing apik!

    Minangka maraton, dudu sprint.

  4. 5

    Doug, dhukungan sampeyan penting banget lan tanpa pandhuan, aku bakal berjuang. Intine, bisa mbantu wong sing duwe pengalaman luwih akeh kanggo mbantu sampeyan ngerti yen sampeyan bener utawa nggawe bodho. Babagan situs jaringan, komentar ing situs liyane lan wenehi ngerti. Kirim kanthi frekuensi banjur pindhah menyang endi sing digawa sampeyan. Aku duwe blog bisnis nanging uga menehi komentar babagan politik olahraga.
    Mentor lan panutan kula yaiku Doug Karr, nomer 3000 ing saindenging jagad. Seneng banget nonton blog dheweke entuk pamaca kanthi laju sing nggumunake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.