Perusahaan Alesan # 1 Gagal ing Optimisasi Mesin Telusuran

Depositphotos 7770893 s

Yen ana siji perkara sing nesu nalika nerangake optimisasi mesin telusuran, yaiku nalika ana wong sing nolak pangembangan utawa situs ganti amarga dheweke maca soko endi. Yen situs sampeyan nyedhot peringkat lan ora bisa nambah rangking, sampeyan kudu ngoptimalake. Ninggalake status situs amarga sampeyan maca soko endi entuk asil sing pas saiki ... ora ana.

Alesan perusahaan nomer 1 gagal ngoptimalake mesin telusuran amarga maca soko endi alesan ora aktif. Ora nglamar sumber daya ing pangembangan lan pengujian, sawetara pangembang lungguh ing kamar mburi nggoleki forum Google kanggo mbela premis sing ora kudu ngoptimalake situs kasebut. Iku guyonan.

Definisi Optimisasi

Tumindak, proses, utawa metodologi nggawe soko (minangka desain, sistem, utawa keputusan) kanthi sampurna, fungsional, utawa efektif; khusus: prosedur matematika (minangka nemokake maksimum fungsi) sing ana gandhengane karo iki. Kamus Merriam-Webster

Mesin telusuran ora duwe aturan utawa dhaptar priksa manawa situs sampeyan apik. Tim ing Google nyedhiyakake sawetara prekara dhasar sing bisa sampeyan lakoni uga sawetara alat kanggo ngawasi sukses. Dheweke bakal ngandhani manawa situs sampeyan seluler, priksa manawa cepet, priksa manawa sampeyan ora ngalangi mesin telusuran… lan nyedhiyakake akeh prekara sing bisa ditindakake kanggo nambah pengalaman telusuran - peta situs, tautan kanonik, deskripsi meta , tag alt, struktur HTML, ping, panggunaan tembung kunci, hirarki, lsp…

Nanging dheweke ora ngandhani kabeh sing kudu sampeyan lakoni, nanging mung menehi saran supaya sampeyan ngoptimalake situs. Dadi, sampeyan kudu nyoba panggunaan gambar, panggunaan video, struktur situs, pandhu arah, lan liya-liyane. Kanggo ngoptimalake, sampeyan kudu:

  1. Tumindak - tegese sampeyan kudu nindakake apa-apa!
  2. test - tegese sampeyan nggawe metodologi utawa proses kanggo nyoba pangowahan.
  3. Ngukur - tegese sampeyan kudu ngukur asil pangowahan ing situs kasebut supaya sampeyan bisa ngerti apa sing bisa digunakake lan ora bisa digunakake.

Maca Soko Nang endi wae

Ana sawetara masalah karo maca soko endi alesan kanggo tumindak ora aktif:

  • The wektu saran sing diwenehake bisa uga ketinggalan jaman karo strategi optimisasi mesin telusuran saiki. Contone, sampeyan bisa maca artikel sing apik babagan panulis ... nanging ora didhukung dening Google.
  • The sumber saran sampeyan bisa uga ora duwe kontek kanggo masalah sing sampeyan lakoni. Mbok menawi saran kasebut diwenehake kanggo situs perusahaan, utawa situs lokal, utawa situs kanthi panggunaan seluler sing dhuwur ... saran kasebut bisa uga ora bisa uga ora dadi prioritas kanggo situs sampeyan.

Mula… sampeyan ngoptimalake. Lan yen sampeyan nggarap perusahaan sing apik sing terus ngetutake strategi SEO, tanggung jawab sampeyan yaiku supaya sampeyan ora ngaco. Nanging dheweke uga duwe pengalaman dadi tim sampeyan ora prelu lunga maca soko endi.

The maca soko endi alesan kudu lunga. Sampeyan bakal nemokake sejuta sebab ing web ora aktif, nanging yen apa sing sampeyan lakoni ora bisa digunakake, sampeyan ora bisa ngarep-arep asil sing beda nganti sampeyan ngowahi. Iku kunci kanggo ngoptimalake - terus nyoba macem-macem cara supaya sampeyan bisa ngerti apa sing paling cocog. Aja mbuwang apa-apa kajaba, kayata, Google wis menehi pesen sing jelas babagan apa sing kudu ditindakake utawa ora. Contone, Google wis ngandhani supaya ora mbayar link. Dadi aja ngono.

Kabeh liyane mbukak kanggo optimalisasi. Mungkasi alesan lan wiwiti ngoptimalake situs sampeyan saiki!