Cara Bookmark Kaca lan Waca Mengko

api

Saiki manawa kabeh perusahaan ing jagad iki dadi penerbit, volume konten sing ana ing njaba katon akeh banget kanthi tarif sing luar biasa. Kanggo para pemasar, volume informasi lan kecepatan informasi saya cepet. (Muga-muga kualitase saya cepet!). Nanging, kadang sampeyan nemokake salah sawijining alat cilik sing nggawe urip sampeyan luwih gampang. Aku bener-bener nemokake sing iki nalika nggoleki Analytics lan ngenali sumber referensi. Aku nggatekke readitlater.com ing kana!

Waca Banjur minangka aplikasi lintas-browser lan bookmark platform sing ngidini sampeyan menehi tandha lan nyimpen item - banjur waca mengko saka piranti sampeyan. Yen sampeyan lelungan, iki alat sing apik banget amarga sampeyan bisa maca konten kanthi nyata! Maca Mengko digabung menyang luwih saka 266 aplikasi ing pirang-pirang platform sing wis digunakake.

readitlater

Yen sampeyan mbukak Chrome, sampeyan bisa nambah Ekstensi postponer lan gampang menehi tandha tandha tetenger langsung saka browser!

waca mengko kromo s

Dadi… sapa sing maca cerdas sing nggunakake layanan iki? Matur nuwun!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.