Reachli: Jaringan Pariwara Visual

nggayuh

Kita wis nuduhake sistem rekomendasi konten liyane kaya Outbrain. Kepiye yen konten sampeyan ora asipat tekstual, lan luwih visual - kayata kupon, grafis informasi, grafis sales, ajakan-ajeg utawa foto? Reachli minangka jaringan pariwara visual.

Reachli duwe luwih saka 70,000 pengiklan sing entuk luwih saka 3.5 yuta tontonan saben wulan! Reachli duwe teknologi pasangan-lan-pertandingan sing dimiliki nggunakake algoritma kata kunci, konteks, lan pencocokan foto kanggo masangake gambar sing ana ing web kanthi iklan gambar sing paling relevan lan makarya. Lan yen sampeyan minangka penerbit sing duwe pandherek apik ing situs lan akun media sosial, Reachli bisa mbantu sampeyan monetisasi komunitas kasebut.

Matur nuwun kanggo tim ing HCCMIS, a asuransi perjalanan perusahaan, amarga nuduhake situs kasebut saiki. Tim pemasaran ing kana nindakake tugas luar biasa kanggo promosi konten visual lan entuk tanggepan gedhe! Pemasar B2C sing canggih sing nyoba lan ngukur kabeh sing ditindakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.