ReachEdge kanggo Mbantu Bisnis Lokal Golek Pelanggan Liyane

nggayuh

Bisnis lokal ilang meh telung kuartal timbal amarga bocor ing proses penjualan lan pemasaran. Sanajan sukses nggayuh konsumen kanthi online, akeh bisnis ora duwe situs web sing dibangun kanggo ngonversi petunjuk, ora ngetutake petunjuk kanthi cepet utawa rutin, lan ora ngerti sumber pemasaran apa sing bisa digunakake.

ReachEdge, sistem pemasaran terintegrasi saka ReachLocal, mbantu bisnis ngilangi kebocoran pemasaran sing larang lan ndorong luwih akeh pelanggan liwat corong penjualan. Kanthi sistem iki, bisnis duwe alat lan dhukungan sing dibutuhake kanggo entuk ROI luwih akeh saka belanja pemasaran.

ReachEdge otomatis kabeh proses pemasaran telung komponen inti: situs web cerdas, piranti lunak manajemen timah otomatis, lan aplikasi seluler sing kuat sing kabeh bisa digunakake kanggo ngowahi prospek dadi pelanggan.

ReachEdge piranti lunak mbantu bisnis lokal nyekel luwih akeh, ngonversi dadi pelanggan lan ngerti taktik pemasaran sing ngasilake paling akeh / pelanggan lan ROI. Fitur utamane kalebu:

  • Teknologi nelusuri timbal lan nelpon sing nyekel lead dening sumber pemasaran; ngrekam panggilan lan ngidini bisnis muter maneh, menehi rating lan nanggapi petunjuk; nggawe dhaptar timbal sing diprioritasake sing nyimpen rincian kontak kaya jeneng, alamat email, lokasi bisnis, nomer telpon, dina lan wektu telpon, lan rekaman telpon kanggo saben kontak; lan nglacak asil saka kampanye ReachLocal lan non-ReachLocal.
  • Aplikasi seluler lan tandha sing ngabari bisnis saben entuk kontak anyar saka situs; ngatur lan nuntun rute adhedhasar geografi, kantor lan / utawa karyawan; nyedhiyakake laporan ringkesan ing aplikasi sumber utama lan tingkat keterlibatan kanthi prospek anyar; ngidini bisnis ndeleng dhaptar timbal sing diprioritasake, nganyari informasi kontak, ngrungokake telpon sing direkam lan nggolongake kontak dadi klompok; lan nyedhiyakake klasifikasi petunjuk sentuhan anyar sing diwiwiti kanthi email wiwitan lan kabar tindak lanjut staf.
  • Kabar timah lan pupuk sing nyedhiyakake kabar seluler (SMS lan ing aplikasi) kanggo ngelingake pamilik bisnis lan staf supaya bisa ngetutake petunjuk; email dicerna saben dina saka kabeh kontak anyar lan ndhuwur; lan serangkaian email pemasaran otomatis sing ngewangi bisnis supaya tetep unggul.
  • Laporan lan wawasan ROI sing nyedhiyakake kasedhiyan 24/7 kanggo bisnis liwat portal web lan aplikasi seluler; laporan sumber sing nuduhake sumber pemasaran kunjungan, kontak lan petunjuk; tampilan timeline kabeh kontak anyar, kalebu nalika saben pangiriman telpon, email utawa formulir web ditampa; laporan tren sing nuduhake dina lan wektu pas kedadeyan kontak; laporan keterlibatan sing nuduhake manawa bisnis ngowahi kontak anyar dadi lead lan pelanggan; lan perkiraan penghasilan pelanggan sing nuduhake bisnis ROI pemasaran.
  • Ahli pemasaran saka ReachLocal sing nyedhiyakake persiyapan lengkap piranti lunak ReachEdge lan integrasi karo situs web bisnis; persiyapan lan konfigurasi tandha kontak anyar lan kabar staf; persiyapan nanggepi otomatis kontak anyar lan email perawatan timah; lan mriksa laporan lan rekomendasi kanggo nambah kinerja pemasaran situs web lan online.

Langkah kita supaya ReachEdge kasedhiya ing situs web apa wae minangka bagean saka strategi sing luwih gedhe kanggo njamin pemasaran online luwih gampang diakses, transparan lan luwih gampang kanggo bisnis lokal. Sharon Rowlands, CEO, ReachLocal

ReachLocal, Inc. mbantu bisnis lokal tuwuh lan ngoperasikake bisnis kanthi luwih apik kanthi teknologi terkemuka lan layanan ahli kanggo generasi lan konversi klien. ReachLocal kantor pusaté ing Woodland Hills, Calif lan makarya ing papat wilayah: Asia-Pasifik, Eropa, Amerika Latin lan Amerika Utara.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.