Reach7: Melu Pamirsa Multilingual ing Media Sosial

platform nggayuh7

Tekan7 pengin luwih gampang kanggo individu lan bisnis kanggo nggedhekake jangkauan sosial ing saindenging jagad. Kanthi Reach7, pangguna ngenali lan melu karo pamirsa sing paling relevan ing media sosial kanthi gampang lan efisien.

Platform kasebut mbantu pangguna nggawe pamirsa sing relevan ing pasar lokal utawa makarya kanthi efektif kanggo melu pasar global. Bisnis utawa individu bisa lokalisasi tweet ing luwih saka 80 basa sing paling akeh ditrapake ing donya. 90% terjemahan rampung sajrone sajrone jam, umume sajrone menit.

Fitur Reach7 Tambahan

  • Pertumbuhan Pemirsa - Tumbuh liwat keterlibatan sing ditarget. Ngenali wong lan konten sing bakal ditindakake, disenengi lan dituduhake.
  • Peringkat Keterkaitan - Ngirit wektu karo peringkat relevansi unik sing bakal nemokake asil paling apik.
  • Ukur Sukses - Buktine ana ing puding. Goleki statistik saben minggu saben minggu babagan carane keterlibatan sampeyan dadi pengikut anyar.
  • Lokalisasi Twitter - Tekan 80 pasar + pasar kanthi terjemahan media sosial manungsa sing lancar.
  • Pamirsa Segmen - Segmenake grup pamirsa target menyang kampanye supaya sampeyan bisa fokus ing macem-macem grup ing macem-macem dina.
  • Research - Deleng tapak online kanthi lengkap kanggo kabeh wong sing gegandhengan kayata LinkedIn, blog, Pinterest lsp.

Coba Reach7 Gratis

Reach7 uga duweHootsuite Plugin, supaya sampeyan bisa nggunakake langsung sakaHootsuite dashboard kanggo gawe jadwal lan nerbitake Tweet.

hootsuite tekan7

Reach7 nawakake telung rencana:

  • Rencana Starter, layanan gratis sing cocog kanggo individu sing pengin nggedhekake keterlibatan media sosial.
  • Rencana lengkap, $ 19.99 / wulan, cocog kanggo bisnis, perusahaan e-commerce, lan departemen penjualan sing kudu melu target pamirsa ing media sosial.
  • Pungkasan, rencana Pro kanthi rega $ 59.99 / wulan paling apik kanggo bisnis kanthi macem-macem segmen pangguna ing luwih saka siji pasar, uga perekrut lan agensi cilik.

Reach7 duwe luwih saka 5,000 pelanggan, nomer sing saben dina tuwuh lan kalebu perusahaan kaya Worldpay, Re / Max, Sharp, lan Viking Direct.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.