Apa Wutah Twitter Penting?

twitter

Twitter mesthi ana ing dhaptar favoritku ing taun 2008. Aku seneng nggunakake, seneng karo terpadu pribadi, lan seneng karo bentuk komunikasi sing ditawakake. Ora ngganggu, adhedhasar ijin, lan cepet. Mashable duwe postingan apik ing Wutah Twitter, 752%. Wutah ing situs kasebut ora kalebu tuwuhing liwat API, mula dakkira umume luwih gedhe.

Nanging apa ora masalah?

Perusahaan sing cerdas karo media sosial mesthine kudu nyelehake Twitter ing dhaptar medium supaya bisa dimanfaatake. Nanging, Twitter isih dadi iwak cilik ing kesempatan kanggo para pemasar. Telung ciri media apa wae sing kudu dideleng kanthi cetha yaiku:

  1. tekan - Apa total volume konsumen sing bisa digayuh liwat medium?
  2. Panggonan - Apa olahpesen langsung diwaca dening konsumen utawa ora langsung kasedhiya kanggo konsumen kanggo ngeklik?
  3. Intent - Apa tujuane konsumen kanggo golek produk utawa layanan sampeyan, utawa panjaluk malah dikarepake?

Wong-wong ing Internet seneng ngobrol babagan sing anyar lan ngarep-arep kabeh wong bisa mbukak sing paling anyar lan paling hebat. Nanging, kanggo bisnis, sawetara analisis kudu digawe sadurunge bisa entuk peternakan ing media liyane. Mangkene sawetara diagram kunjungan lan tampilan kaca saka Google, Facebook lan Twitter. Google, mesthine minangka mesin telusuran. Facebook minangka jaringan sosial lan twitter minangka platform blogging mikro.

Tekan:

kunjungan
Twitter isih ora bisa dibandhingake karo kunjungan sing ditindakake Google lan Facebook - sing penting kudu tetep perspektif.

Komitmen

Tampilan halaman
Nalika wong seneng ngomong babagan Facebook, lan Facebook seneng ngomong babagan pertumbuhane, tuwuh dadi anggota Facebook ora cocog karo keterlibatan para pangguna. Nyatane, statistik nuduhake manawa Facebook kudu terus nambah basis anggotane mung kanggo njaga tampilan kaca. Dheweke duwe corong sing bocor banget ... lan ora ana sing ngomong babagan iki.

Ayo goleki telung medium kasebut maneh:

  1. Google: Nduwe jangkauan, panempatan, lan maksud
  2. Facebook: Wis tekan - nanging ora bisa tetep
  3. Twitter: Nduwe penempatan, tekan wis saya akeh nanging isih dadi pemain cilik ing pasar

Strategi Mesin Telusuran ing taun 2009

Kanthi tembung liya, Mesin Telusuran - utamane Google, mung siji-sijine perkara sing isih penting yen sampeyan pengin nggayuh pamirsa sing bener (yaiku telusuran sing relevan sing nemokake bisnis sampeyan?), Nawakake langsung lan ora langsung (langsung = asil organik, ora langsung = mbayar asil per klik), lan duwe niyat (pangguna sing digoleki sampeyan).

Kanggo taun 2009, fokus kanggo nyekel pangsa pasar kudu kalebu mesin telusuran. Minangka Wakil Presiden Penginjilan Blogging, aku bakal rumangsa yen aku ora nuduhake sampeyan solusi sing sampurna kanggo njupuk petunjuk liwat telusuran organik.

3 Komentar

  1. 1

    Sampeyan kasebut:
    Yen target pamirsa minangka penyokong media sosial ing saben kutha utama ing saindenging jagad, twitter minangka cara sing kudu ditindakake, IMHO. Apa wae sing bisa didol liwat Internet Protocol (kalebu pikiran, ide, musik, sejarah, seni lsp) bakal duwe ukuran pamirsa potensial One Milyar wong, saindenging jagad, kanthi kacepetan cahya.

    Aku duwe pengikut saka kabeh bawana kajaba Antartika. Apa sampeyan ora nganggep iki minangka titik jual paling gedhe ing twitter? Sing ditambah karo kasunyatan manawa GRATIS.

    Amy

    • 2

      Aku bakal dadi wong pungkasan sing ora ngencengi sapa wae nggunakake Twitter. 🙂 Yen analitik nyedhiyakake wawasan manawa Twitter saka ngendi keterlibatan lan konversi - mula coba! Aku mikir manawa umume wong bakal nemokake manawa ora ana gandhengane karo mesin telusuran sing bisa ditindakake.

      Mesin telusuran nyedhiyakake kontak langsung karo wong sing nggoleki apa sing sampeyan duwe utawa duwe. Twitter ora langsung ... sampeyan butuh kerjaan kanggo golek lan nyambung karo sampeyan.

      Thanks kanggo komentar Amy! Ngarep-arep kanggo ketemu sampeyan ing Tweetup sabanjure.

  2. 3

    Aku seneng banget babagan apa sing diarani twitter, nanging durung bisa nggunakake weteng, ora mikir aku dhewe. Aku pancen ora duwe semangat ngandhani klompok akeh wong sing aku arep nonton film utawa arep tuku kopi luwih saka aku kepengin ngrungokake trik asu lik Betsy.

    Aku sibuk, aku maca blog sing paling apik kaya iki, tinimbang maca cuplikan lan aku seneng!

    Aku mung pengin nambahake manawa Google lan Facebook padha nendhang awake dhewe amarga dudu pendiri Twitter-mania. Ora mung iku, volume lalu lintas ora pati penting kaya keterlibatan lalu lintas. Nalika aku ora nggarap proyek sederhana, aku bakal nggawe situs sing gegandhengan karo afiliasi kanggo klien lan aku luwih seneng sawetara lalu lintas sing aktif lan ngonversi karo lalu lintas liwat-massa.

    Aku rumangsa licik, para eksekutif Google lan Facebook rumangsa yen dheweke ora kejawab angsa emas ing ide Twitter.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.