Apa Wutah Twitter Penting?

twitter

Twitter mesthi ana ing dhaptar favoritku ing taun 2008. Aku seneng nggunakake, seneng karo terpadu pribadi, lan seneng karo bentuk komunikasi sing ditawakake. Ora ngganggu, adhedhasar ijin, lan cepet. Mashable duwe postingan apik ing Wutah Twitter, 752%. Wutah ing situs kasebut ora kalebu tuwuhing liwat API, mula dakkira umume luwih gedhe.

Nanging apa ora masalah?

Perusahaan sing cerdas karo media sosial mesthine kudu nyelehake Twitter ing dhaptar medium supaya bisa dimanfaatake. Nanging, Twitter isih dadi iwak cilik ing kesempatan kanggo para pemasar. Telung ciri media apa wae sing kudu dideleng kanthi cetha yaiku:

  1. tekan - Apa total volume konsumen sing bisa digayuh liwat medium?
  2. Panggonan - Apa olahpesen langsung diwaca dening konsumen utawa ora langsung kasedhiya kanggo konsumen kanggo ngeklik?
  3. Intent - Apa tujuane konsumen kanggo golek produk utawa layanan sampeyan, utawa panjaluk malah dikarepake?

Wong-wong ing Internet seneng ngobrol babagan sing anyar lan ngarep-arep kabeh wong bisa mbukak sing paling anyar lan paling hebat. Nanging, kanggo bisnis, sawetara analisis kudu digawe sadurunge bisa entuk peternakan ing media liyane. Mangkene sawetara diagram kunjungan lan tampilan kaca saka Google, Facebook lan Twitter. Google, mesthine minangka mesin telusuran. Facebook minangka jaringan sosial lan twitter minangka platform blogging mikro.

Tekan:

kunjungan
Twitter isih ora bisa dibandhingake karo kunjungan sing ditindakake Google lan Facebook - sing penting kudu tetep perspektif.

Komitmen

Tampilan halaman
Nalika wong seneng ngomong babagan Facebook, lan Facebook seneng ngomong babagan pertumbuhane, tuwuh dadi anggota Facebook ora cocog karo keterlibatan para pangguna. Nyatane, statistik nuduhake manawa Facebook kudu terus nambah basis anggotane mung kanggo njaga tampilan kaca. Dheweke duwe corong sing bocor banget ... lan ora ana sing ngomong babagan iki.

Ayo goleki telung medium kasebut maneh:

  1. Google: Nduwe jangkauan, panempatan, lan maksud
  2. Facebook: Wis tekan - nanging ora bisa tetep
  3. Twitter: Nduwe penempatan, tekan wis saya akeh nanging isih dadi pemain cilik ing pasar

Strategi Mesin Telusuran ing taun 2009

Kanthi tembung liya, Mesin Telusuran - utamane Google, mung siji-sijine perkara sing isih penting yen sampeyan pengin nggayuh pamirsa sing bener (yaiku telusuran sing relevan sing nemokake bisnis sampeyan?), Nawakake langsung lan ora langsung (langsung = asil organik, ora langsung = mbayar asil per klik), lan duwe niyat (pangguna sing digoleki sampeyan).

Kanggo taun 2009, fokus kanggo nyekel pangsa pasar kudu kalebu mesin telusuran. Minangka Wakil Presiden Penginjilan Blogging, aku bakal rumangsa yen aku ora nuduhake sampeyan solusi sing sampurna kanggo njupuk petunjuk liwat telusuran organik.

3 Komentar

  1. 1

    Sampeyan kasebut:
    Yen target pamirsa minangka panyengkuyung media sosial ing saben kutha utama ing saindenging jagad, twitter minangka cara sing kudu ditindakake, IMHO. Apa wae sing bisa didol liwat Internet Protocol (kalebu pikirane, ide, musik, sejarah, seni, lsp.) bakal duwe ukuran pamirsa potensial siji Milyar wong, ing saindenging jagad, kanthi kacepetan cahya.

    Aku duwe pengikut saka saben bawana kajaba Antartika. Apa sampeyan ora mikir yen iki minangka titik jual paling gedhe ing twitter? Sing ditambah karo kasunyatan sing GRATIS.

    Amy

    • 2

      Aku bakal dadi wong sing pungkasan kanggo nyegah sapa wae nggunakake Twitter. 🙂 Yen analytics sampeyan menehi wawasan yen Twitter minangka endi keterlibatan lan konversi teka - banjur pindhah! Aku mung mikir umume wong bakal nemokake yen dibandhingake karo apa sing bisa ditindakake mesin telusuran.

      Mesin telusur nyedhiyakake kontak langsung karo wong sing nggoleki apa sing sampeyan lakoni utawa duwe. Twitter ora kaya langsung… butuh wong liya kanggo nggoleki sampeyan lan nyambung karo sampeyan.

      Matur nuwun komentar Amy! Looking forward kanggo ndeleng sampeyan ing Tweetup sabanjuré.

  2. 3

    Aku pribadi tresna apa twitter iku kabeh, nanging aku ora bisa weteng nggunakake, Aku ora mikir aku piyambak ing. Aku pancene ora nggusah kanggo marang saklompok gedhe saka wong aku mati kanggo film utawa arep tuku warung liyane saka aku pengin krungu bab lik Betsy trik asu.

    Aku sibuk, aku maca blog paling apik kaya iki tinimbang maca cuplikan lan aku seneng kaya ngono!

    Aku mung pengin nambah manawa Google lan Facebook nendhang awake dhewe amarga ora dadi pendiri Twitter-mania. Ora mung iku nanging volume lalu lintas ora meh penting minangka keterlibatan lalu lintas. Nalika aku ora nggarap proyek sing prasaja, aku mbangun situs sing gegandhengan karo afiliasi kanggo klien lan aku luwih seneng karo lalu lintas sing aktif banget lan ngowahi lalu lintas liwat lalu lintas massa.

    Aku duwe perasaan licik loro eksekutif Google lan Facebook rumangsa ora kejawab angsa emas ing ide Twitter.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.