Re: Percaya

dateng

Mengkono kedadeyan maneh. Nalika lagi mriksa dhaptar email (ora bisa dicegah) sing tekan kothak mlebu, aku weruh email balesan. Baris subjek, mesthine diwiwiti kanthi RE: mula aku mripat lan aku langsung mbukak.

Nanging dudu wangsulan. Minangka pemasar sing mikir bakal nambah tarif mbukak kanthi ngapusi kabeh pelanggan. Nalika sukses, dheweke ora duwe prospek lan nambah langganan kampanye. Mbok manawa tarif sing mbukak nyebabake sawetara klik lan adol, nanging aku ora bakal melu bisnis karo wong kaya iki.

dateng yaiku bedane antarane wong sing mbukak lan ngeklik pesen pemasaran email karo wong sing bener tuku lan bisnis karo perusahaan sampeyan. Yen aku ora ngandel yen sampeyan ngirim email sing jujur, aku ora bisa ngandel yen sampeyan entuk hubungan bisnis sing luwih jero.

Aja salah paham, aku ora kabeh babagan kepercayaan. Aku ngerti manawa perusahaan sing dipercaya kudu "palsu nganti bisa digawe" kanthi sertifikasi, asil survey, testimoni, rangking, tinjauan, lsp. Duwe ngarsane web sing nuwuhake kepercayaan minangka strategi utama kanggo nambah tarif konversi.

Masalah khusus ing kene yaiku yen wis ana kapercayan mantep nalika aku langganan. Aku dipasrahake alamat emailku supaya bisa ngubungi aku. Nanging kanthi tumindak sawetara tanggung jawab sederhana… aja nuduhake alamat emailku, aja nyiksa alamat emailku, lan aja ngapusi aku ing email.

Iki ora mung pendapat pribadi. Aku yakin sampeyan lagi mlaku kanthi lancip kanthi Undhang-undhang CAN-SPAM. CAN-SPAM ora mung babagan kemampuan langganan, nanging uga negesake manawa sampeyan kudu duwe jejer subyek sing relevan - relatif kanggo isi awak lan ora ngapusi. IMO, nambah "Re:" ing baris subjek sampeyan ngapusi.

Aja nganti nglakoni.

4 Komentar

  1. 1
  2. 4

    Doug,
    Aku mikir iki didhukung dening wong sing tanpa nyoba nyoba nambah metrik individu tanpa prelu metrik sing gegandhengan. Kaya mikir yen nambah tampilan kaca kanthi otomatis bakal dadi dhuwit.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.