Cara Nggawe Kampanye Keterlibatan Semula kanggo Pelanggan Ora Aktif

kampanye keterlibatan maneh

Bubar nuduhake infographic babagan cara mbalikke tingkat atraksi keterlibatan email sampeyan, kanthi sawetara studi kasus lan statistik babagan apa sing bisa ditindakake. Infographic iki saka Monks Email, Email Keterlibatan maneh, njupuk rincian sing luwih jero kanggo menehi rencana kampanye nyata kanggo mbatalake pembusukan kinerja email.

Dhaptar email rata-rata bosok 25% saben taun. Lan, Miturut a Laporan Sherpa Pemasaran 2013, 75% pelanggan #email ora aktif.

Nalika pemasar biasane ora nggatekake bagean sing ora aktif ing dhaptar email, dheweke ora nggatekake akibate. Tingkat keterlibatan sing sithik tarif panempatan kothak mlebu, lan email sing ora digunakake malah bisa ditanggepi maneh dening ISP kanggo nyiyapake jebakan kanggo ngenali spammer! Iki tegese pelanggan sing ora aktif lagi pengaruh apa pelanggan email sing melu ndeleng email sampeyan.

Nggawe Kampanye Keterlibatan Semula

  • babagan pelanggan sing durung mbukak, ngeklik utawa ngonversi saka dhaptar pelanggan email ing taun kepungkur.
  • sawisé bisa diowahi alamat email babagan kasebut liwat a layanan validasi email sing biso dipercoyo.
  • Kirimi email sing jelas lan ringkes njaluk pelanggan milih bali menyang dhaptar pemasaran email sampeyan. Priksa manawa sampeyan ningkatake mupangat nampa email.
  • ngenteni rong minggu lan ngukur tanggepan email. Iki cukup wektu kanggo wong ing plancongan utawa sing kudu mbusak kothak mlebu lan menehi papan kanggo pesen sampeyan.
  • Tindakake kanthi peringatan kaping pindho manawa pelanggan email bakal dicopot saka komunikasi apa wae kajaba dheweke milih maneh. Priksa manawa sampeyan ningkatake mupangat nampa komunikasi email saka perusahaan sampeyan.
  • ngenteni rong minggu maneh lan ngukur tanggepan email. Iki cukup wektu kanggo wong ing plancongan utawa sing kudu mbusak kothak mlebu lan menehi papan kanggo pesen sampeyan.
  • Tindakake kanthi pesen pungkasan yen pelanggan email wis dicopot saka komunikasi luwih lanjut kajaba dheweke milih maneh. Priksa manawa sampeyan ningkatake mupangat nampa komunikasi email saka perusahaan sampeyan.
  • Respon kanggo milih maneh kudu matur nuwun lan sampeyan bisa uga njaluk informasi babagan apa sing bakal nggawe merek sampeyan luwih jero.
  • Ora aktif pelanggan kudu dicopot saka dhaptar sampeyan. Nanging, sampeyan bisa uga pengin pindhah menyang kampanye retarget ing media sosial, utawa malah kampanye pemasaran langsung kanggo njaluk bali!

Infographic saka Monks Email uga nyedhiyakake sawetara praktik paling apik kanggo nambah kasempatan supaya pelanggan ora aktif melu maneh:

Infographic Kampanye Re-Keterlibatan Email

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.