Rangkul Batin Sampeyan Ray Liotta

douglas karr ray liotta

Nalika ngenteni lelungan saka LA menyang San Francisco, Ray Liotta mlaku-mlaku menyang pesawat. Dheweke ngobrol karo sawetara staf lan lungguh bareng karo kolega. Minangka salah sawijining wayah sing sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake… apa sejatine sampeyan sing wong terus golek fotone? Utawa apa sampeyan ninggalake wong lanang kasebut amarga dheweke diganggu wong liya sedina muput. Aku ora gelem dadi sing wong… Nanging aku pancen penggemar. Aku wis nonton Goodfellas kaping pirang-pirang lan liya-liyane wiwit Bidang Impen nganti Operasi Dumbo Drop nganti Mateni Kanthi Apike.

Aku dadi wong lanang, mula aku bisa mabur kelas siji luwih dhisik tinimbang dadi pelatih lan nggawe tanggaku sengsara. Pesawat mabur lan Pak Liotta lungguh ing 1B lan aku diagonal ing 2A. Marty lan Jenn lungguh langsung ing mburi dheweke. Nalika kita ngenteni arep budhal, aku meneng-menengan takon apa aku bisa njupuk foto Pak Liotta nalika dheweke ngadeg njupuk barang saka kanthonge. Wangsulane kaya maca garis saka salah sawijining filme. Dheweke ndeleng mripatku mati lan ujar:

“Saiki ?! Ora! Ngenteni nganti tekan ndharat. ”

Aku resmi sing wong. Aku njaluk ngapura utawa ana sing bodho lan aku pesen segelas anggur. Jam 10 esuk.

Penerbangan kasebut apik banget lan Pak Liotta malah ngobrol karo Jenn lan Marty sawetara menit. Nalika Jenn nyebutake manawa kita marketing, dheweke ujar manawa kita kudu menehi kabar babagan film anyar, Ing Iceman. Sawise ndeleng ing HBO khusus babagan Richard Kuklinski, ora mungkin aku ilang film iki.

Bali menyang pesawat. Pak Liotta tangi udakara 20 menit saka kebangkrutan lan mlaku liwat kabin kelas siji sing ngobrol lan foto karo wong liya. Dheweke nyandhang aku lan ngomong yen aku kudu nindakake babagan bobot awak ... yen aku bakal mati yen ora nindakake apa-apa.

"Apa sampeyan ngerti wong tuwa sing ukurane?"

Aku mbatin maneh.

Banjur dheweke mlumpat ing pangkonku lan ngambung pipiku. Kabeh wong ing kabin ngguyu lan Marty njupuk foto:
Douglas Karr Ray liotta

Crita kasebut ora rampung ing kana, kita uga ketemu lan ngobrol karo dheweke ing pinggir dalan ... dheweke frustasi amarga perjalanane durung teka lan masarakat mulai rame. We pesen a limo saka Uber lan Ekspedisi Ford Ireng gedhe digulung. Kita nawakake pak Liotta kulo supaya adoh saka bandara. Dheweke sejatine matur nuwun, nanging dheweke mutusake tetep bali menyang terminal. Kita pamit lan matur nuwun maneh kanggo foto kasebut.

Wah Dina apa!

Marty, aku lan Jenn ora bisa mandheg anggone crita babagan kedadeyan kasebut. Luwih saka iku, kita ora percaya kepiye yen ketemu lan ngobrol karo Pak Liotta minangka refleksi saka apa sing kita tingali ing layar amba. Dheweke ana ing ngarep, transparan, lan ujar apa sing dipikirake. Ora ana filter… Maksudku TANPA filter. Aku ora mung dadi penggemar Mr. Liotta maneh, aku pancen ngurmati lan ngapresiasi wong kasebut amarga ora bisa ndeleng dheweke.

Aku ora duwe saringan nalika saya tuwa. Nalika wong takon pitakon marang aku, kadang-kadang kaget amarga kejujuran sing ora bisa dakwalesake. Dudu aku nyoba dadi wong nakal, nanging aku asring metu kanthi cara kasebut. Aku ngira akeh wong sing wis ora duwe katrampilan kanggo ujar apa sing dipikirake. Kita urip ing masarakat sing agresif pasif ing ngendi masarakat salaman lan ngrangkul sampeyan, banjur lunga lan ngomong babagan sampeyan ing mburine.

Ing njaba kanca sing paling cedhak, ora ana akeh wong sing ngatasi bobot awakku. Aku seneng Pak Liotta nindakake ... perjalanan iki pancen mateni aku. Aku sejatine ing kamar hotel kanthi lara maneh - nulis iki tinimbang ora ing San Francisco ngrasakake cuaca sing luar biasa. Nalika bali menyang Indy, aku nginstal rakku lan arep nunggang sawetara mil menyang kantor kita. Aku wis ngrancang wis rampung, nanging kekarepane Pak Liotta mbantu aku nulungi masalah kasebut.

Rangkul batin sampeyan Ray Liotta.

Kita kabeh kudu luwih jujur. Kita lagi urip ing jagad iki ... mabur menyang telenging amarga ora ana sing kepengin jujur ​​karo siji liyane - sanajan kesehatan, pamrentah, pemasaran lan uga bisnis. Yen Pak Liotta mulang apa-apa babagan penerbangan kasebut, mesthine tansah jujur ​​lan mbukak.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Pos paling apik Doug (kaya biasane). Nunggang sawetara mil menyang kantor sampeyan? Apa sampeyan pindhah? Apa kantor pindah? Aku percaya udakara 15 mil saka Greenwood menyang kutha Indy. Aku kudu mancal maneh. Sejatine tekan omah sawise mampir olahraga Kambing Abu-abu lan ndeleng pit. Aku mestine bakal nglatih udan ing wulan Juli. Jinis penting yen duwe sepeda sing apik.

  3. 5

    Pancen keren! Aku pancen isin banget karo wong sing misuwur. Nanging kenapa? Dheweke mung RAKSA, bener! Yo kowe kabeh! Dheweke kaya karakter nyata!

  4. 6

    Artikel Douglas sing nyenengake, jujur ​​lan rentan. Matur suwun wis dadi sampeyan. Aku ngarep-arep ngerti sejatine sampeyan. Lan, conto super sing kudu diarani urip ... dadi sejatine sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.