Rating, Ulasan lan Tujuan Pembeli

wong

Jeff QuippMinggu kepungkur, aku seneng ketemu lan ngomong karo aku Jeff Quipp Search Engine People, perusahaan SEO lan Internet Marketing. Jeff moderator panel babagan rating, review lan media sosial sing aku lakoni ing Telusuri Expo Marketing lan Konferensi eMetrics ing Toronto karo Gil Reich, VP Manajemen Produk ing Wangsulan.com.

Jeff nggawa siji kunci - tujuane pengunjung, sing mesthi nyoba kanggo ngerti nalika kerja karo klien kanggo ngoptimalake situs kanggo telusuran lan konversi. Jeff misahake rong bagean kasebut dadi dianggep lan impuls panuku lan ngrembug pengaruh rating lan review. Tinjauan sing kurang apik duweni pengaruh gedhe marang tumindak tuku. Jeff ngrujuk marang panelitian dening Lightspeed Research ing taun 2011:

  • 62% konsumen maca ulasan online sadurunge tuku.
  • 62% konsumen sing disurvei dipercaya liyane panemu konsumen.
  • 58% konsumen sing nliti pendapat sing dipercaya saka wong-wong mau Ngerti.
  • 21% konsumen sing disurvei ujar 2 ulasan sing ora apik diganti pikirane.
  • 37% konsumen sing disurvei ujar 3 ulasan sing ora apik diganti pikirane.
  • Mung 7% konsumen sing mbukak jaringan sosial kanggo ditinjau, lan sisane pindhah menyang situs perbandingan belanja lan mesin.

Sampeyan bisa uga mikir rating lan ulasan minangka kaca kanthi sawetara lintang lan sawetara tanggapan anonim saka pangguna… nanging Jeff nantang pamirsa supaya mikir luwih saka iku:

  • youtube link, favorit lan komentar mengaruhi rangking video.
  • Hasil bisnis lokal ing mesin telusuran (Bing, Google) duwe review sing ana gandhengane. Jumlah tinjauan, recency lan frekuensi ulasan bisa nyebabake tarif klik-tayang. Mesin telusuran uga entuk rating lan ulasan saka situs review pihak katelu liyane kayata Yelp.
  • Fitur telusuran khusus Google ngidini sampeyan mbusak situs saka asil telusuran. Apa bakal mengaruhi rangking situs yen akeh wong sing pangkat kurang? Bisa uga.

papan organik

Rating lan ulasan ora kabeh kiamat lan surem kanggo perusahaan sing duwe umpan balik negatif online. 33% wong sing nampa respon saka perusahaan amarga ana tinjauan negatif ngirim review positif. 34% mbusak ulasan negatif kabeh!

Presentasi Jeff lengkap - ngomong nggunakake seluler uga langkah Google kanggo nyakup obrolan media sosial langsung menyang asil telusuran. Piwulang ing statistik kasebut, mesthine sampeyan kudu ngupayakake promosi perusahaan kanthi online. Nyuwun pelanggan supaya menehi review lan nuduhake cara ngirim. Nanggapi lan netralake masalah sing nyebabake tinjauan negatif supaya sampeyan bisa ngowahi kahanan kasebut.

Kurang tinjauan lan ulasan sing ora apik bisa ngasilake calon pembeli. Deleng situs sampeyan lan ngawasi reputasi sampeyan ing rating lan situs review. Dheweke bakal mengaruhi prilaku tuku.

One comment

  1. 1

    Bubar nampa email saka bisnis ndandani otomatis sing digunakake. Bisnis lokasi cilik lan siji sing lagi wae wiwit nggunakake pemasaran online. Dheweke nawakake kupon $ 10 kanggo ndandani mbesuk yen aku ngirim komentar babagan tugas layanan anyar karo dheweke. Tawaran kasebut tepat waktu, tekan kurang saka seminggu sawise kunjungan layanan. Iku mung tawaran siji-sijine, lan aku mikir cara sing apik kanggo nggawa aku menyang situs kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.