Wektu Rap babagan Bisnis Sampeyan (Aja Kangen Tambang)

rappitt

Diwiwiti karo Tweet…

Ngomong yen aku diunekake adoh banget. Aku ora bisa mandheg ngguyu sepira rap rap ikin lan aku diteliti karo wong sing durung nate ketemu. Wong kasebut yaiku Dan Stokes.

Dan miwiti Rappitt.com lan minangka pambuka finansial, nggolek cara unik kanggo entuk tembung (entuk?) metu babagan usahane. Dheweke nemokake Martech Zone lan sawise nggoleki aku mutusake aku bakal dadi target sing apik.

Aku seneng ... pemasaran gorila lan pemasaran influencer kabeh rapped munggah ing tweet. (Aku maneh). Mangkene critane Dan:

Aku ngembangake semangat musik, lan khusus nggawe rapot, 15 taun kepungkur. Nalika semangat musik saya saya gedhe, aku ngerti yen aku pengin nggawe iki dadi pilihan karir ... kanthi corak. Ing Rappitt.com, kita pancen rumangsa nggawe lan nyampurnakake kerajinan, asile minangka produk sing nggawe rasa seneng lan kesadaran khusus kanggo kabeh acara. Aku wis nggawe 100 video iki kanggo kanca, kolega, lan pengusaha kaya pirang-pirang taun.

Reregan Dan pancen ora adil kanggo kreativitas semacam iki lan video pungkasane mung bonus tambahan. Sampeyan ngerti sampeyan pengin lagu rap babagan profil sosial utawa bisnis sampeyan?

Muga-muga, Dan entuk pesen saka sampeyan kanggo strategi sing apik. Ayo buktekake manawa jinis pemasaran influencer bisa digunakake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.