Pengaruh Data Langsung karo RapLeaf

Rapleaf

"Ngerti pelanggan sampeyan" minangka pemahaman sing wis dihormati wektu kanggo sukses ing jagad pemasaran. Mayoritas pemasar nglumpukake alamat email, nanging ora duwe data tambahan sing bisa mbantu komunikasi luwih apik karo para pelanggan. Rapleaf mbantu sampeyan sinau luwih lengkap babagan pelanggan. Dheweke nyedhiyakake data demografi lan gaya urip (umur, jenis kelamin, status perkawinan, penghasilan, lsp., Klik ing kene kanggo ndeleng kabeh) ing alamat email konsumen AS.

Apa regane larang lan usaha? Jawaban cekak ya. Ing studi kasus tawaran saben dina, pamisahan lan kustomisasi ngasilake asil ing ngisor iki:

  • 30% nambah tarif mbukak lan klik-tayang nggunakake baris subjek lan konten sing ditarget.
  • 14% nambah penghasilan saben pangguna anyar liwat 30 dina suwene.
  • 63% nyuda biaya saben konversi liwat klompok kontrol.
  • Sepertiga wektu kanggo nggayuh perkiraan laba investasi kanthi nggunakake target gender.

Nggunakake Rapleaf iku gampang. Upload dhaptar email minangka file teks utawa spreadsheet, kanggo entuk umur, jenis kelamin, status perkawinan, penghasilan rumah tangga, pendhudhukan, pendhidhikan lan informasi jero liyane. Perusahaan kasebut ngaku duwe informasi babagan 70 persen kabeh alamat email aktif ing AS. Dheweke njamin tarif pertandingan sing luwih gedhe saka 90% lan adol rekor kanthi setengah dhuwit saben rekor.

tangkapan layar rapleaf

Apa sah? Nggih Mitra Rapleaf karo puluhan perusahaan data gedhe (lan cilik) kanggo nggabungake data lan disambungake menyang alamat email. Dheweke sumber saka mung biro data sing sah sing tundhuk marang kabeh peraturan privasi konsumen - sumber sing menehi kabar lan pilihan sing cocog tumrap para konsumen babagan nuduhake informasi kasebut. Ndeleng sing FAQ kanggo informasi tambahan.

Akses menyang informasi sing dipersonalisasi kasebut ing lingkungan wektu nyata ngidini para pemasar nawakake apa sing dikarepake pelanggan, utawa ngirim email sing migunani lan relevan tinimbang spam kanthi wuta. Informasi kaya ngono uga menehi profil ing profil para pelanggan sing paling setya, saengga bisa nyetel kampanye pemasaran kanthi cepet.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.