Rant: Tembung "P"

Depositphotos 22675653 s

Pemasar gedhe seneng ngobrol Wangsul ing Investment. Wingi, aku melu rapat karo perusahaan real estate sing duwe sawetara tantangan karo strategi web. Situs brosur kasebut ora kakehan ngarahake lan dheweke ngentekake akeh dhuwit kanggo sawetara program eksternal kanggo ngarahake corong penjualan. Masalah sing kami identifikasi yaiku dheweke mbayar kabeh perusahaan kasebut supaya bisa bersaing karo online.

Ndhuwur mundur saka tarif konversi utama lan penghasilan saben cedhak, kita mbantu mbayangake pengaruh apa sing bisa ditindakake strategi pemasaran online sakabehe kanggo nyuda biaya saben timbal, nambah jumlah petunjuk, lan nyuda ketergantungan karo pihak katelu. Iki dudu proses sewengi - mbutuhake semangat lan strategi jangka panjang kanggo transisi. Kayane asring dadi tantangan karo perusahaan sing kecanduan sumber utama pihak katelu.

Dheweke seneng banget karo rapat kasebut lan mengko bakal diterusake kanggo langkah sabanjure. Nanging, nalika ngobrol karo sawijining kolega, aku ora bisa ngira yen kabeh babagan investasi, ngasilake investasi, pangeluaran pemasaran, biaya pariwara ... kabeh duwe strategi siji. Kanggo nggawe anggaran pemasaran, sampeyan kudu nambah bathi kanggo perusahaan.

Mengko, aku maca ing pacelathon sosial babagan perusahaan sing mung peduli bathi. Aku ora setuju babar pisan. 99% perusahaan sing wis kerjo - saka perusahaan publik gedhe nganti wiwitan paling cilik - ngukur bathi nanging jarang bisa sukses. Nyatane, akuisisi pelanggan, retensi pelanggan, turnover karyawan, panguwasa, kapercayan, lan pangsa pasar mesthi paling dhuwur ing radar amarga kita wis ngobrol babagan mbantu perusahaan. Aku sejatine ora nate ana perusahaan sing nyedhaki aku lan ujar kita kudu nambah bathi - kepiye sampeyan bisa mbantu?

Ngandika, nesu banget yen tembung "P" dadi bisikan tinimbang nguwuh saka gunung paling banter. Bathi ora padha karo greget. Bathi minangka perusahaan sing bisa nyewa, nggawe perusahaan bisa tuwuh, nggawe perusahaan bisa nandur modal ing riset lan pangembangan, lan - pungkasane - bathi yaiku perusahaan sing pajak. Kanthi tembung liyane, yen wates bathi sing luwih dhuwur kanggo perusahaan, luwih becik kanggo ekonomi umume. Bathi sing luwih dhuwur ngasilake bathi pajak sing luwih dhuwur kanggo nyengkuyung warga negara sing paling mlarat. Bathi sing luwih dhuwur bisa nggawe perusahaan kaya tambang tuwuh lan nyengkuyung kesempatan kanggo maju lan makarya kanggo wong-wong sing golek gaweyan utawa kepengin maju.

Keserakahan yaiku yen perusahaan nggawe bandha kanthi biaya karyawan, pelanggan, lan masarakat. Perusahaan sing duwe bathi sing duwe bathi wis mbayar karyawane kanthi apik, terus nambah pengalaman kanggo para pelanggan, lan investasi lan menehi sumbangan akeh kanggo masyarakat. Lan dheweke nindakake kanthi nglumpukake kekayaan kanthi sukarela, ora entuk.

Aku ora mikir kudu sepi babagan marketing lan pengaruhe ing bathi. Aku mikir kita kudu ngrayakake bathi ... luwih gedhe, luwih apik. Lan kita ora kudu golek cara kanggo nyilikake liwat pajak lan peraturan. Pancen mbantah.

Iki kanggo nambah bathi lan wates bathi sampeyan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.