Plugin WordPress SEO Pangkat Paling Apik Apik tenan!

Plugin SEO SEO Pangkat kanggo WordPress

Sejatine saben klien WordPress lan kabeh prospek sing kita deleng nggunakake plugin Yoast's WordPress SEO kanggo ngatur elemen kunci kanggo ngoptimalake mesin telusuran. Kajaba plugin gratis, Yoast uga nawakake plugin khusus.

Aku mesthi nemokake plugin SEO Yoast sing cukup apik, nanging ana sawetara kencing hewan peliharaan sing aku alami:

  • Panel administrasi Yoast SEO duwe pengalaman panganggo dhewe sing beda karo pengalaman pangguna default WordPress.
  • Yoast tansah nyengkuyung supaya masarakat bisa ngowahi dadi siji utawa luwih saka plugin sing wis dibayar. Hei… padha nyedhiyakake plugin gratis sing apik sing wis digunakake, mula aku pengin menehi monetisasi tawaran kasebut. Nanging, kadang-kadang mung rada meksa miturut pendapatku.
  • The Plugin Yoast mbutuhake sumber daya sing cukup akeh lan nggawe situs saya alon.

Kita ngerti - kanthi seluler lan telusuran dadi kritis - sampeyan bisa ilang atusan malah ewu pengunjung yen wektu pageload luwih alon tinimbang pesaing sampeyan ... saengga cepet dadi masalah kritis kanggo aku.

Plugin SEO WordPress Peringkat Matematika

Kancaku, Lorraine Ball, nyebutake Plugin SEO SEO Pangkat lan aku kudu langsung nyoba. Agensi Lorraine, Roundpeg, nggawe situs WordPress sing apik lan terjangkau kanggo pirang-pirang pelanggan. Aku langsung kepengin nyoba nyoba plugin lan mbukak ing pirang-pirang situs kanggo ndeleng kinerja apik.

Wisaya kanggo ngowahi saka Yoast SEO Plugin dadi Rank Math iku gampang. Keuntungan liya saka plugin yaiku sampeyan uga bisa ngimpor lan ngontrol pangalihan situs sampeyan. Muga-muga bisa ditawakake klompok kanggo ngatur pangalihan pangalihan, nanging nyuda jumlah plugin bisa ilang fitur kasebut.

Aku luwih seneng nganalisa konten Rank Math, sing cukup apik kanggo para pamula SEO kanggo nulis lan nambah konten kanggo tembung kunci sing bisa ditargetake:

02 Antarmuka Pangguna Matematika Pangkat

Keuntungan lan Fitur Matematika Pangkat

  • Wisaya Gampang Nindakake Setup - Rank Math praktis ngatur dhewe. Rank Math nduweni tuntunan instalasi lan tuntunan langkah-langkah sing nyiyapake SEO kanggo WordPress kanthi sampurna. Sawise dipasang, Rank Math verifikasi setelan situs sampeyan lan nyaranake setelan sing becik kanggo kinerja sing paling apik. Wisaya langkah demi langkah banjur nyiyapake SEO situs sampeyan, profil sosial, profil webmaster, lan setelan SEO liyane.
  • Antarmuka Panganggo sing Bersih & Sederhana - Rank Math dirancang kanggo nyedhiyakake informasi sing pas karo sampeyan ing wektu sing pas. Antarmuka pangguna sing gampang, nanging kuat nyorot informasi penting babagan kiriman sampeyan ing jejere kiriman kasebut. Nggunakake informasi iki, sampeyan bisa nambah SEO postingan kanthi cepet. Rank Math uga nampilake pratinjau cuplikan sing maju. Sampeyan bisa pratinjau tampilan kiriman ing SERPs, pratinjau potongan kaya, lan uga pratinjau tampilan post sampeyan nalika dituduhake ing media sosial.
  • Kerangka Modular - Gunakake mung sing dipengini lan mateni liyane. Rank Math dibangun kanthi nggunakake framework modular supaya sampeyan bisa ngontrol situs web kanthi lengkap. Pateni utawa aktifake modul kapan sampeyan prelu.
  • Kode Dioptimalake kanggo Kacepetan - Kita nulis kode saka awal lan mesthekake saben baris kode duwe tujuan. Wis pirang-pirang taun pengalaman nggawe plugin dadi luwih cepet.
  • Digawe dening Wong-wong Konco MyThemeShop - Kanthi Rank Math, sampeyan ngerti manawa ana ing tangan sing apik. Coding lan njaga portofolio 150+ produk WordPress wis mulang babagan loro babagan nggawe plugin sing luwih apik. Lan, kita wis nglampahi kabeh ilmu menyang kode Matematika rangking.
  • Dhukungan Utama Industri - Kita ngurus awake dhewe. Sampeyan ora bakal ditinggalake dhuwur lan garing nalika nggunakake Rank Math. Kita nawakake wektu paling cepet kanggo pitakon dhukungan lan ndandani bug kanthi luwih cepet tinimbang sing bisa ditemokake.

Aku wis nganyari dhaptar rekomendasi saka Plugin WordPress kanggo bisnis kanthi Rank Math minangka pengganti Yoast lan Redirection. Aku yakin sampeyan bakal bisa ndeleng mupangate.

Kunjungi Rank Math

Pengungkapan: Aku pelanggan lan afiliasi Peringkat Matematika.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.