Plugin SEO WordPress Paling apik: Rank Math

Rank Math minangka Plugin SEO WordPress paling apik

Sakbenere saben klien WordPress lan kabeh prospek sing kita deleng nggunakake plugin SEO WordPress Yoast kanggo ngatur unsur-unsur kunci kanggo optimasi mesin telusur (SEO). Saliyane plugin gratis, Yoast uga nawakake macem-macem plugin khusus.

Aku mesthi nemokake plugin SEO Yoast sing cukup apik, nanging ana sawetara kencing hewan peliharaan sing aku alami:

  • Panel administrasi Yoast SEO duwe pengalaman panganggo dhewe sing beda karo pengalaman pangguna default WordPress.
  • Yoast tansah meksa supaya wong bisa nganyarke menyang siji utawa luwih plugin sing dibayar. Hei… dheweke nyedhiyakake plugin gratis sing akeh digunakake, mula aku pengin ndeleng dheweke entuk dhuwit. Nanging, kadhangkala iku mung dicokot banget pushy ing mratelakake panemume, lan loading liyane lan liyane Plugins ora apa aku pancene pengin karo klien… Aku pengin kurang.
  • The Plugin Yoast mbutuhake sumber daya sing cukup akeh lan kalem situsku mudhun.

Kita ngerti - kanthi seluler lan telusuran sing kritis - sampeyan bisa kelangan atusan utawa malah ewonan pengunjung yen wektu mbukak kaca luwih alon tinimbang pesaing sampeyan ... Iku rada bingung yen plugin SEO bisa uga alon-alon situs sampeyan. Aku ngerti manawa iki ana plugin apa wae, nanging kritis banget karo SEO.

Plugin SEO WordPress Peringkat Matematika

Kancaku, Lorraine Ball, nyebutake Plugin SEO SEO Pangkat lan aku kudu langsung nyoba. Agensi Lorraine, Roundpeg, nggawe situs WordPress sing apik lan terjangkau kanggo pirang-pirang pelanggan. Aku langsung kepengin nyoba nyoba plugin lan mbukak ing pirang-pirang situs kanggo ndeleng kinerja apik.

Wisaya kanggo ngowahi saka Yoast SEO Plugin menyang Peringkat Matematika iku prasaja. Kauntungan liyane saka plugin kasebut yaiku sampeyan uga bisa ngimpor lan ngontrol pangalihan situs sampeyan. Muga-muga dheweke nawakake grup kanggo ngatur pangalihan sampeyan, nanging nyuda jumlah plugin pancen bakal ilang fitur kasebut.

Aku utamane ngapresiasi penganalisa konten Rank Math, sing cukup apik kanggo para pemula SEO nulis lan nambah konten kanggo tembung kunci sing bisa ditargetake. Ana akeh fitur sing dikempalken menyang plugin SEO iki - kanthi integrasi menyang Google sing ndadekake banget kuat.

  • Ranking Math Google
  • Ranking Math Google Index Status
  • Antarmuka Pangguna Math Rank kanggo Analisis Konten
  • Rank Math Content Analyzer

Keuntungan lan Fitur Matematika Pangkat

  • Wisaya Gampang Nindakake Setup - Rank Math praktis ngatur dhewe. Rank Math nduweni tuntunan instalasi lan tuntunan langkah-langkah sing nyiyapake SEO kanggo WordPress kanthi sampurna. Sawise dipasang, Rank Math verifikasi setelan situs sampeyan lan nyaranake setelan sing becik kanggo kinerja sing paling apik. Wisaya langkah demi langkah banjur nyiyapake SEO situs sampeyan, profil sosial, profil webmaster, lan setelan SEO liyane.
  • Antarmuka Panganggo sing Bersih & Sederhana - Rank Math dirancang kanggo menehi informasi sing tepat kanggo sampeyan ing wektu sing tepat. Antarmuka pangguna sing prasaja nanging kuat nyorot informasi penting babagan kiriman sampeyan ing sandhinge kiriman kasebut. Nggunakake informasi iki, sampeyan bisa nambah SEO kiriman sampeyan kanthi cepet. Rank Math uga nampilake pratinjau cuplikan lanjutan. Sampeyan bisa pratinjau kepiye kiriman sampeyan bakal katon ing SERPs, pratinjau potongan kaya, lan malah pratinjau kepiye kiriman sampeyan bakal katon nalika dituduhake ing media sosial.
  • Kerangka Modular - Gunakake mung sing dipengini lan mateni liyane. Rank Math dibangun kanthi nggunakake framework modular supaya sampeyan bisa ngontrol situs web kanthi lengkap. Pateni utawa aktifake modul kapan sampeyan prelu.
  • Kode Dioptimalake kanggo Kacepetan - Kita nulis kode saka awal lan mesthekake saben baris kode duwe tujuan. Wis pirang-pirang taun pengalaman nggawe plugin dadi luwih cepet.
  • Digawe dening Wong-wong Konco MyThemeShop - Kanthi Rank Math, sampeyan ngerti manawa ana ing tangan sing apik. Coding lan njaga portofolio 150+ produk WordPress wis mulang babagan loro babagan nggawe plugin sing luwih apik. Lan, kita wis nglampahi kabeh ilmu menyang kode Matematika rangking.
  • Dhukungan Utama Industri - Kita ngurus awake dhewe. Sampeyan ora bakal ditinggalake dhuwur lan garing nalika nggunakake Rank Math. Kita nawakake wektu paling cepet kanggo pitakon dhukungan lan ndandani bug kanthi luwih cepet tinimbang sing bisa ditemokake.

Sawise luwih saka setahun nglakokake plugin iki, aku wis nganyarke menyang versi mbayar lan migrasi kabeh klienku menyang. Aku uga wis nganyari dhaptar rekomendasi Plugin WordPress kanggo bisnis karo Rank Math minangka alternatif kanggo Yoast lan Pengalihan plugins.

Rank Math vs Yoast SEO

Transisi kabeh klienku menyang plugin iki pancen luar biasa. Aku mesthi ora nyoba nyuda kualitas Yoast utawa pengaruhe ing industri SEO WordPress, nanging re-engineering plugin SEO iki pancen dramatis. Luwih cepet, luwih gampang digunakake, lan luwih mantep - utamane versi Pro, sing saiki diterjemahake menyang Jerman, Spanyol, Prancis, Italia, Jepang, lan Walanda.

Aku yakin sampeyan bakal weruh keuntungan. Kajaba iku, aku pancene pengin ndeleng tim ing Automattic nggawa plugin sing luar biasa iki ing perusahaan kanggo menehi perhatian SEO sing pantes. Ing Jetpack Opsi SEO pancen ora cukup.

Kunjungi Rank Math

Pengungkapan: Aku pelanggan lan afiliasi Peringkat Matematika lan aku nggunakake pranala afiliasi liyane ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.