RAMP: Penyebaran Konten Gampang Antarane Situs WordPress

pahlawan ramp

Kita asring nyiyapake situs pementasan kanggo klien lan banjur pindhah situs pementasan dadi produksi. Kanthi WordPress, konten adhedhasar file lan ditemokake ing basis data. Nyinkronake file cukup gampang, nanging data sinkronisasi ora gampang. RAMP minangka alat sing dikembangake kanggo mbantu perusahaan pindah konten WordPress ing antarane situs.

RAMP ngidini sampeyan nggawe perubahan ing lingkungan pementasan sampeyan, banjur pilih pangowahan kasebut menyang situs produksi kanthi selektif. Sawise konten ditinjau lan disetujoni, sampeyan bisa mbukak kaca RAMP, pilih pangowahan konten kasebut, lan push menyang situs produksi.

RAMP bakal mbukak mriksa pre-flight khusus sing bakal nggawe kabeh bisa lancar lan ngidini sampeyan mriksa kaping pindho apa sing bakal dituju - kalebu:

  • Kategori, tag lan pangguna sing dirujuk karo kiriman, kaca, lsp. Bakal digawe kanthi otomatis ing produksi.
  • Nalika kaca bocah kalebu kumpulan tanpa kaca induk, lan kaca induk ora ana ing produksi.
  • Kategori anak sing dipilih ing kategori induk ora ana ing produksi lan dudu bagean saka kumpulan kasebut.
  • Yen gambar dipilih kanggo dilebokake ing kumpulan, nanging gambar kasebut bakal dihapus saka sistem file (njaba WordPress).
  • Yen kaca, kategori utawa tag kalebu ing menu sing dipilih, nanging ora ana ing produksi lan dudu bagean saka kumpulan.
  • Konten sing wis diganti produksi lan luwih anyar tinimbang pangowahan ing pementasan.

RAMP uga kalebu tombol gulung bali kanggo batch paling anyar. Matur suwun marang klien ing HCCMIS, an panyedhiya asuransi kanggo para plancong, sing menehi ngerti yen dheweke nyoba sistem kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.