Panganan Beast Konten kanthi Rallyverse

rame

Perusahaan kanthi strategi konten sing apik ora matesi regane program kanggo konten sing ditulis dhewe. Ana akeh konten sing nggebug web saben detik ... ana sing apik, uga ana sing kurang. Kemampuan kanggo mbukak geni kasebut, narik permata, lan nuduhake karo pamirsa minangka kauntungan gedhe saka pesaing sampeyan. Yen sampeyan dadi sumber informasi utama kanggo prospek lan pelanggan, dheweke ora kudu golek liya!

Rallyverse ngerti pentinge swara merek sing asli lan menarik ing media sosial. Platform kasebut nemokake lan menehi kurasi konten saka sumber lan topik sing sampeyan pilih, dadi gampang kanggo komunitas merek lan tim pemasaran sampeyan nambah konteks lan wawasan kanggo nganyari. Antarmuka kayata pinter lan gampang disaring lan dikonsumsi akeh konten:

Rallydeck_full

Sawise sampeyan wis ngidentifikasi konten sing pengin dituduhake karo pamirsa, nuduhake iku gampang banget. Rallyverse uga nyedhiyakake metodologi kanggo nggabungake media sing mbayar lan duweke menyang strategi media sosial sampeyan. Klien sing wis nindakake kampanye gabungan wis ngerteni kesan virus dadi 13X, lan jumlah wong sing ngomong babagan nambah 21X.

Rallydeck_tile_Composer

Pelaporan Robost uga kasedhiya. Saliyane nglacak tuwuhing komunitas sampeyan, Rallyverse nglaporake uga ngidini sampeyan sinau babagan kinerja pesen saben wong:

  • Tampilan ringkesan sing menehi statistik kinerja agregat ing Twitter lan Facebook, uga tampilan rinci kanggo kaloro jaringan.
  • Saben unsur kinerja dilacak ing grafik garis ringkesan ing sisih ndhuwur kaca, uga ing tampilan tabel sing rinci. Sampeyan bisa ngurutake data miturut kolom apa wae ing tabel.
  • Ing Twitter, dheweke nglacak klik ing saben tautan sing sampeyan kirim uga nomer pengikut anyar sing dipikolehi liwat saben kiriman.
  • Ing Facebook, dheweke nglacak klik, seneng, komentar lan nuduhake sing sampeyan entuk saben postingan.
    Kita uga menehi ringkesan cepet kaping telu saben dina paling dhuwur sing ngasilake paling akeh saben postingan.

Rallydeck_reporting

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Minangka perusahaan utawa merek kenapa aku ora pengin ngarahake lalu lintas menyang situsku, beda karo liyane, sabisa? Temenan ana kasus panggunaan kanggo iki lan sampeyan mung bisa golek barang dhewe sedina muput, nanging kayane nggunakake setengah wektu sampeyan nggunakake sistem iki kanggo mbenerake lan nyusun sawetara konten ing situs sampeyan lan ngirim tautan kasebut bakal adoh saka ngubungake wong liya. Apa aku pancen ora duwe dhasar?

    • 3

      Chris,

      Aku mikir manawa perusahaan sing ora nyebutake konten sing penting kanggo pamirsa amarga kuwatir manawa pamaca menyang papan liya main game sing mbebayani. Kanthi ora nyedhiyakake kabeh nilai sing bisa ditindakake, dheweke bakal entuk kapercayan lan klien ilang kabeh. Contone, umpamane manawa perusahaan akuntansi nemokake soko kode pajeg anyar sing wis diterangake ing situs pesaing. Mesthine dheweke bisa mbenerake konten maneh (yen duwe sumber daya supaya bisa tetep sedina muput), utawa bisa menehi tweet sederhana, "Akuntansi ABC wis ngidentifikasi nganyari kode pajak sing penting, hubungi kami yen seneng ngrembug babagan apa pengaruhe sampeyan. " - Apa bakal kelangan klien? Utawa apa mung nambah regane kanggo klien? Ing Blog Teknologi Pemasaran, rong komunitas kita - Blogging Blog lan Blog Teknologi Pemasaran - utamane warta lan informasi sing wis diwenehake saka sumber liyane. Iki nggawe kita terkenal banget kanggo komunitas kita. Lan ora, aku ora percaya yen kita bakal kalah luwih akeh tinimbang sing dipikolehi. Sing fokus kanggo nyedhiyakake nilai kanggo para pamirsa.

      Ditambah maneh, ing bisnis kita cukup bisnis kanggo ngubengi! Kita bisa nggarap meh kabeh pesaing kanthi siji cara utawa liyane.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.