Manajemen Reputasi karo Radian6

manajemen reputasi

Webtrends ngumumake kemitraan penting karo Radian6 ing Konferensi Webtrends Melu 2009. Saka situs Radian6:

Pengaruh media sosial ing hubungan masarakat lan pariwara kanthi dhasar ngganti profesi. Kepemilikan merek dudu mung domain institusi kasebut. Merek saiki ditemtokake minangka jumlah kabeh obrolan sing ana ing antarane pangguna lan kedadeyan ora preduli sampeyan kalebu bagean saka obrolan kasebut.

Radian6 fokus kanggo nggawe solusi ngawasi lan analisis lengkap kanggo PR lan profesional pariwara supaya bisa dadi ahli ing media sosial.

Jajaran saka Analytics lan reputasi penting banget ing ruang media sosial. Pemasar online asring nggawe kesalahan percaya yen dalan prospek dadi pelanggan yaiku nalika mlebu ing situs web utawa blog sampeyan. Iki ora kabeh… dalane diwiwiti nalika ditemokake wong liya. Iki biasane dadi mesin telusuran, nanging media sosial kayata Twitter, jaringan sosial, lan situs bookmark sosial dadi sumber prospek liyane.

Kemitraan Webtrends karo Radian6 minangka game changer kanggo industri kasebut. Pengakuan Webtrends babagan keterlibatan offline lan offsite lan roadmap kanggo nggabungake sing menyang platform minangka gambaran babagan masa depan Analytics Web. Produk Radian6 beda banget ing ruang manajemen reputasi, fokus ing pengawasan, pangukuran media sosial lan pertunangan Uga, dheweke duwe antarmuka panganggo sing apik banget!

Radian6 ngidentifikasi masalah kasebut - tim pemasaran ora bisa nindakake obrolan online - mula nggawe sistem sing saben perusahaan sampeyan sebut, produk utawa layanan sampeyan diarani, pengaruh saka sumber kasebut digunakake kanggo prioritas lan tugas diwiwiti lan ditugasake nanggapi kanthi cepet lan kanthi efektif.

4 Komentar

  1. 1

    Hai Doug,

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo nampilake video lan woro-woro iki. Kita seneng banget karo potensial kemitraan karo Webtrends; kanthi gerakan positif menyang metrik lan pangukuran komunikasi sosial sing luwih apik, penting yen kita duwe analisis sing luwih jero lan strategi keterlibatan sing bisa ditindakake sing metu saka upaya ngawasi.

    Muga-muga kita bisa nambah kekuwatan kanggo perusahaan supaya ora mung ngrungokake lan ndeleng apa sing dicritakake babagan online, nanging ngerti kepiye cara nggawe bisnise lan melu online kanthi cara sing mupangate mupangate lan para pelanggan.

    Matur nuwun kangge dukunganipun.

    Cheers,
    Amber Naslund
    Direktur Komunitas | Radian6
    @AmberCadabra

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.