Content Marketing

Manajemen Reputasi karo Radian6

Tren web ngumumake kemitraan penting karo Radian6 ing Konferensi Webtrends Melu 2009. Saka situs Radian6:

Dampak media sosial ing hubungan masyarakat lan pariwara kanthi dhasar ngganti profesi kasebut. Kepemilikan merek ora mung domain institusi kasebut. Merek saiki ditetepake minangka gunggunge kabeh obrolan sing ditindakake ing antarane pangguna lan kedadeyan kasebut ora preduli manawa sampeyan melu obrolan kasebut utawa ora.

Radian6 fokus kanggo nggawe solusi ngawasi lan analisis lengkap kanggo PR lan profesional pariwara supaya bisa dadi ahli ing media sosial.

Jajaran saka Analytics lan reputasi penting banget ing ruang media sosial. Pemasar online asring nggawe kesalahan percaya yen dalan prospek dadi pelanggan yaiku nalika mlebu ing situs web utawa blog sampeyan. Iki ora kabeh… dalane diwiwiti nalika ditemokake wong liya. Iki biasane dadi mesin telusuran, nanging media sosial kayata Twitter, jaringan sosial, lan situs bookmark sosial dadi sumber prospek liyane.

Kemitraan Webtrends karo Radian6 minangka game changer kanggo industri kasebut. Pengakuan Webtrends babagan keterlibatan offline lan offsite lan roadmap kanggo nggabungake sing menyang platform minangka gambaran babagan masa depan Analytics Web. Produk Radian6 beda banget ing ruang manajemen reputasi, fokus ing pengawasan, pangukuran media sosial lan pertunangan Uga, dheweke duwe antarmuka panganggo sing apik banget!

Radian6 ngidentifikasi masalah kasebut - tim pemasaran ora bisa nindakake obrolan online - mula nggawe sistem sing saben perusahaan sampeyan sebut, produk utawa layanan sampeyan diarani, pengaruh saka sumber kasebut digunakake kanggo prioritas lan tugas diwiwiti lan ditugasake nanggapi kanthi cepet lan kanthi efektif.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

4 Komentar

  1. Hi Doug,

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo nampilake video lan pengumuman iki. Kita bungah banget babagan potensial kemitraan karo Webtrends; kanthi gerakan positif menyang metrik lan pangukuran sing luwih apik ing komunikasi sosial, mesthi penting yen kita duwe analisis sing luwih jero lan strategi keterlibatan sing bisa ditindakake sing metu saka upaya ngawasi.

    Muga-muga kita bisa nguatake luwih akeh perusahaan supaya ora mung ngrungokake lan ndeleng apa sing diomongake babagan online, nanging uga ngerti kepiye bisnis kasebut nyopir lan melu online kanthi cara sing bener-bener entuk bathi lan para pelanggan.

    Matur nuwun kangge dukunganipun.

    Cheers,
    Amber Naslund
    Direktur Komunitas | Radian6
    @AmberCadabra

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web