Qwilr: Platform Desain Dokumen Ngowahi Jualan lan Jaminan Pemasaran

Desain Dokumen Sales lan Marketing Qwilr

Komunikasi pelanggan minangka getih utama saben bisnis. Nanging, kanthi COVID-19 meksa nyuda anggaran kanggo 65% saka pemasar, tim ditugasake nindakake luwih akeh kanthi kurang. Iki tegese bisa ngasilake kabeh jaminan pemasaran lan penjualan kanthi anggaran suda, lan asring tanpa kemewahan desainer utawa agensi kanggo ngasilake. 

Pakaryan lan adol jarak jauh uga ateges tim adol lan pemasaran ora bisa ngandelake maneh karo komunikasi komunikasi dhewe kanggo nggedhekake lan tuwuh basis pelanggan. Ana tambah akeh panjaluk jaminan lan dokumen kanggo ngganti komunikasi pasuryan

Ing wektu kaya iki, kualitas komunikasi, lan aset pemasaran sing ana gandhengane bisa dadi beda ing bisnis sing entuk, nahan utawa ilang pelanggan. Saiki luwih saka saiki, para pemasar kudu ningkatake kualitas aset digital kanggo mbantu bisnis komunikasi kanthi luwih apik babagan proposisi regane lan nggawa ide kreatif kanthi adoh. 

Kemasan kreativitas iki bisa uga tantangan. Gagasan sing luar biasa bisa ditemokake amarga komunikasi sing kurang, desain dokumen sing ringkih, utawa milih a ukuran siji cocok kabeh cithakan Iki nggawe interaksi karo calon pelanggan utawa sing wis ana sing ora efisien, ora owah, lan ora cocog. 

Ngilangi Desain Dokumen sing Ora Apik

Sadurunge COVID-19 nggawe katalis, owah dadi alat sing wis digunakake, alat perusahaan lawas wis digawe maneh. Nanging akselerasi kerja jarak jauh tegese ekspektasi bisnis wis ganti, lan teknologi perusahaan, utamane kanggo desain dokumen, kudu duwe katrampilan luwih akeh kanggo ndhukung cara adol anyar saka kadohan.

Nanging, saka ngobrol karo tim, aku ngerteni manawa isih akeh sing nggawe personalisasi sekolah lawas utawa proposal template sing nyegerake kanthi salinan lan tempel sing sederhana kanggo ngirit wektu. Dheweke uga biasane ngirim liwat PDF statis.

Ing taun kepungkur, 250 milyar PDF dibukak kanthi piranti lunak Adobe wae.

Adobe

Yen sampeyan mikir, luar biasa manawa bisnis isih ngirim karya sing paling apik ing dokumen statis, sing ora ngidini sampeyan nyunting sawise dikirim (yen perlu - sing asring kedadeyan!) Utawa ndeleng nalika klien wis mbukak dokumen liwat analisis dokumen sampeyan.

Bangunan Solusi 

Qwilr yaiku desain dokumen lan alat otomatis sing ngowahi cara komunikasi lan tim pemasaran kanggo komunikasi karo basis pelanggan. Iki dibangun minangka solusi kanggo tantangan saiki sing diadhepi industri pemasaran lan penjualan, yaiku disebabake amarga gaya komunikasi sing ala lan kuna.

Kita nyadari dokumen PDF lan Office Suite sing stagnan ora dielingi ing jaman saiki, nanging navigasi alat desain digital bisa uga nantang para desainer non-grafis saben dinane. Mula, kita bakal nggawe platform kanthi gampang lan cukup intuisi supaya para pemasar bisa ngrancang proposal, kutipan, produk siji kaca, lan liya-liyane. Saben dokumen uga estetis lan gampang digawe, supaya prospek tetep aktif. 

Nggunakake Data Kanggo Informasi Sastranegara Pitch

Nalika rapat pindhah kanthi online, para pemasar lan salespeare ora bisa ngandelake maneh basa awak kanggo nemtokake suwene prestasi, utawa nampa umpan balik pasca presentasi wektu nyata. 

Nanging sing luwih penting, ngerti psikologi sing ana ing tumindak yaiku komponen penting nalika nggawe Qwilr. Iki kudu ngandhani kabeh elemen babagan pemasar lan pelaporan pemasar. Piranti Qwilr dikemas kanthi fungsi analytics canggih lan bisa mbukak rincian sing ora kejawab liwat korespondensi virtual. Iki kalebu kemampuan kanggo ngerti kapan lan ing endi panampa mbukak dokumen, bagean apa sing paling asring ditindakake, menehi informasi babagan tindak lanjut lan strategi sales luwih lanjut. 

Tetep Merek Kanthi Intuisi 

Ing lapangan kaya pemasaran, ing endi identitas lan visual merek, penting kanggo nuduhake detail lan estetis wiwit saiki. Ing pirang-pirang kasus, kualitas komunikasi asring luwih penting tinimbang ide sampeyan, utamane nalika adol layanan lan konsep sing ora nyata. Pelanggan uga luwih seneng ngelingi informasi sing diwenehake liwat visual liwat teks sing dawa.

Kekuwatan Qwilr kanthi kesederhanaan, lan platform kasebut dilengkapi template sing gampang digunakake, lan blok bangunan modular kanggo nggawe dokumen sing wis polesan kanthi cepet. Iki nggawe luwih gampang ngontrol komunikasi perusahaan ing tim, nggawe proposal lan ide sing paling apik nalika tetep merek.  

Pemasar wis nggunakake Qwilr ing saben langkah lelungan pelanggan, wiwit saka prospek nganti nutup penjualan nganti layanan sing isih ana. Iki katon ing conto karo platform manajemen biaya, Abacus, nggunakake Qwilr kanggo ngusulake strategi pemasaran anyar pengecer online Kangaroo Shoes, sing nyoba nambah pangsa pasar.

Qwilr sing Proposal kalebu macem-macem layanan ing merek, strategi konten, lan prototipe, kabeh diklumpukake ing siji platform. Iki nggawe luwih gampang ngontrol komunikasi perusahaan ing kabeh tim, nggawe karya sing paling apik, lan tetep merek. Kanthi ngilangi komunikasi manual sing akeh wektu lan piranti lunak sing berlebihan, sampeyan bisa terus maju kanthi profesional. 

Coba Qwilr Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.