Qvidian: Apa sing Playbook Playbook?

playbook sales qvidian

Yen sampeyan organisasi gedhe sing kerja ing macem-macem vertikal, duwe proses sing disederhanakake kanggo tim sales sampeyan nemokake lan nampilake presentasi sing relevan, kasus panggunaan lan informasi liyane penting banget kanggo kacepetan lan efektifitas penjualan. Qvidian nelpon iki ing Playbook Sales.

Playbook Sales Qvidian minangka platform adol sing adhedhasar awan, sing erat karo Salesforce.com, sing mbantu para pamimpin sales lan marketing nglancarake lan nguatake proses penjualan perusahaan kanggo nyepetake pertumbuhan bisnis lan ningkatake produktivitas lan efektivitas tim sales. Nyepetake kemampuan kanggo salespe nutup luwih akeh transaksi, Qvidian Sales Playbooks ngulang proses penjualan sing konsisten ing organisasi lan ngirim konten sing cocog lan kepelatihan kanggo saben langkah proses penjualan.

Mangkene video ... apa wong lanang Dan kasebut mung sithik wong sing dodol?

Qvidian nampilake mupangat utama ing ngisor iki:

  • Nglayani Konten Apa wae Saka Ing endi wae - Dolanan penjualan bisa dadi jinis konten — dokumen, presentasi, video, lan multimedia liyane — sing disimpen ing sembarang lokasi.
  • Muter Drive kanthi Aturan Dinamis - Mainake drive, tahapan, utawa kabeh playbook adhedhasar logika adhedhasar aturan dinamis sing nyebabake data CRM, kayata ukuran kesepakatan, industri, pesaing — lapangan khusus ing CRM sampeyan.
  • Pelacakan Terpadu saka Playbook menyang CRM - Qvidian kanthi otomatis bisa nganyari kemungkinan Peluang utawa tahapan ing Salesforce.com adhedhasar rampung main utawa tahapan utama ing playbook.
  • Bor luwih jero kanthi Analytics Sales sing Kuat - Kanthi nyelarasake kegiatan prilaku penjualan (kaya sing dilacak ing Playbook) karo data CRM, sampeyan bisa entuk dodolan sing kuat Analytics kapabilitas kanthi visibilitas sejati menyang negara organisasi penjualan sampeyan.

Statistik panggunaan konten uga disedhiyakake karo platform, nyedhiyakake marketing karo informasi sing dibutuhake kanggo ngembangake konten sing luwih akeh dikarepake ing proses penjualan.

2 Komentar

  1. 1

    Hei Doug, Aku Manajer Pemasaran Perusahaan kanggo Qvidian lan ngormati gambaran umum babagan solusi sing diwenehake kanggo para pelanggan. Apa cara supaya tautan kasebut ngetutake vs. ora ngetutake? Bakal tresna sampeyan suwe 🙂

    Ayo ngerti manawa sampeyan bisa nulungi sampeyan kanthi cara apa wae utawa menehi sampeyan konten utawa artikel tambahan.

    Thanks!
    -Alex

    • 2

      Hai @ google-1209fb2b231f37c713a4d08e080ee7c8: disqus! Kita ngubungake menyang ton sumber daya lan nututi tautane supaya ora dideleng minangka direktori. Nanging kita duwe komunitas sing apik lan akeh pamaca, mula sampeyan bakal entuk perhatian. (Wangsulan cekak: Ora) 😉

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.