Quintly: Pelacakan lan Benchmarking Media Sosial

kisame

Quintly minangka benchmarking media sosial profesional lan Analytics solusi kanggo nglacak lan mbandhingake kinerja kegiatan pemasaran media sosial sampeyan. Quintly nyedhiyakake solusi praktis sing ngidini sampeyan menehi pathokan profil media sosial karo para pesaing lan conto praktik paling apik kanggo ngoptimalake kinerja media sosial. Saiki, quintly ndhukung ngawasi Facebook lan Twitter - kanthi Youtube sing lagi arep.

Fitur Quintly:

  • Ekspor Lan Nuduhake - enggo bareng nuduhake metrik media sosial karo kabeh wong sing disenengi. Ekspor minangka file CSV lan Excel kanggo petungan khusus.
  • Analisis Kinerja Miturut Wektu - Pungkasan ngerti konten sing paling cocog adhedhasar interaksi ing wayah awan lan dina kerja.
  • Analisis Konten Facebook - Statistik konten Facebook bakal nuduhake jinis konten (gambar, tautan, video, lsp) sing paling apik adhedhasar interaksi.
  • Analytics interaksi Facebook - Kanggo nganalisis komunikasi ing kaca sampeyan, kita wis nggawe pirang-pirang KPI kanggo ngukur interaksi (Seneng / Komentar / Nuduhake).
  • Radar Metrik Kunci Facebook - Bagan radar Facebook mbantu sampeyan entuk pathokan cepet macem-macem kaca liwat KPI absolut lan relatif ing sak panggonan.
  • Statistik Pengikut Rinci - Entuk pangerten sing luwih jero babagan prilaku Twitter Ing ngisor iki, priksa analisis pangembangan Pengikut, pangowahan lan statistik rinci liyane.
  • Acara Khusus - Gawe acara khusus kanggo kaca utawa grup kanggo ndeleng pengaruh langsung saka kampanye pemasaran sampeyan.
  • Pengelompokan Lanjut - Gunakake kapabilitas klompok majeng kanggo ngatur kaca sing akeh banget lan isih tetep ringkesan babagan statistik penting.
  • Statistik Fan Detil - Entuk pangerten sing luwih jero babagan fanbase Facebook, priksa analisis pangembangan penggemar, pangowahan lan statistik sing luwih rinci.
  • Wong Ngomong Babagan Metrik Iki - Demystify Wong Ngomong babagan Nomer Iki. Gunakake anaylses sing gegandhengan kanggo mriksa kinerja Facebook Marketing.
  • Pangukuran Wektu Respon - Wektu respons saka pangguna minangka masalah sensitif lan kudu diawasi amarga Facebook dadi luwih akeh papan kanggo panjaluk dhukungan.
  • Analisis Konten Twitter - Analisis konten Twitter bakal nuduhake statistik rinci kanggo tweet lan retweet sampeyan dhewe.
  • Indeks Khusus - Mbangun indeks sampeyan dhewe adhedhasar klompok tartamtu. Iki bakal ngidini sampeyan nemtokake sektor sampeyan dhewe lan nggawe kaca rata-rata.
  • Dashboard Khusus - Gawe dashboard khusus sampeyan sajrone detik. Selehake analisis minangka widget ing dashboard banjur seret banjur selehake posisi kasebut.
  • Facebook Places - Ngatur akeh panggonan Facebook lan lacak lan bandhingake jumlah checkin miturut interval wektu lan nomer absolut kanggo ngoptimalake pemasaran media sosial.
  • API Bintang Lengkap - Entuk akses dhisik API kanggo data kaca Facebook publik sing bersejarah. Cukup cukup lan amanake data sing penting ing solusi dashboard khusus utawa integrasi liyane.
  • Analytics Keterlibatan Twitter - Ukur keterlibatan Twitter sampeyan kanggo pemasaran media sosial sing sukses. Kanthi quintly sampeyan bisa kanthi gampang mriksa metrik retweet, tingkat interaksi Twitter lan liya-liyane.

Luwih saka 30,000 pelanggan saiki nggunakake quintly kanggo ngoptimalake lan ngontrol upaya pemasaran media sosial. Mlebu kanggo quintly's versi gratis tanpa wates utawa coba kabeh paket mbayar mbayar 14 dina gratis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.