5 Pitakon Kanggo Takon Konsultan Optimisasi Mesin Telusuran

gemeter

Klien sing wis digawe strategi infographic taunan amarga ana ing kantor minggu iki. Kaya bisnis, dheweke wis liwat roller coaster duwe konsultan SEO sing ala lan saiki nyewa perusahaan konsultasi SEO anyar kanggo mbantu ngrampungake kerusakan.

Lan ana karusakan. Strategi utama SEO ala yaiku backlinking ing akeh situs sing beboyo. Saiki klien ngubungi saben situs kasebut kanggo mbusak tautan, utawa ora ngakoni liwat Google Search Console. Saka sudut pandang bisnis, iki kahanan sing paling ala. Klien kudu mbayar konsultan lan, sementara iku, ilang rangking lan bisnis sing ana gandhengane. Pendapatan sing ilang dadi pesainge.

Napa Industri SEO Perjuangan

Algoritma Google terus saya canggih kanthi kemampuan kanggo target lan nggawe personalisasi asil adhedhasar piranti, lokasi, lan prilaku pangguna. Sayange, akeh konsultan SEO lan perusahaan wis nandur modal akeh kanggo proses wiwit sawetara taun kepungkur sing wis ora relevan maneh. Dheweke nggawe staf, nandur modal ing alat, lan sinau babagan strategi sing ora mung ketinggalan jaman, nanging bakal nggawe risiko klien yen digunakake saiki.

Ana pirang-pirang hubris ing industri SEO. Aku angel percaya manawa ana sawetara konsultan, utawa forum telusuran favorit, utawa malah kabeh agensi duwe kemampuan kanggo ngalahake miliaran dolar sing diinvestasikan Google kanggo terus nambah algoritma.

Mung ana telung kunci SEO modern

Artikel iki bisa ngganggu sawetara wong ing industri sing ditindakake, nanging ora preduli. Aku bosen ndeleng klien kudu njupuk potongan lan mbuwang dhuwit sing dibutuhake kanggo mbatalake strategi organik sing ora apik. Mung ana telung tombol kanggo saben strategi SEO paling dhuwur:

  • Aja Nglirwakake Saran Mesin Telusuran - Saben mesin telusuran nyedhiyakake sumber daya sing luar biasa kanggo kita supaya ora nglanggar syarat panggunaan lan ngetutake praktik paling apik. Mesthi, kadang saran kasebut samar-samar lan asring ngilangi cidra - nanging ora ateges konsultan SEO kudu mbatesi watesan kasebut. Aja. Ana sing bisa digunakake saiki sing mbantah saranane supaya bisa ngubur situs web minggu ngarep amarga algoritma nemokake cidra lan ngukum panggunaan kasebut.
  • Mungkasi Ngoptimalake Mesin Panelusuran lan Mulai Ngoptimalake Pangguna Mesin Telusuran - Yen sampeyan nggawe strategi sing ora duwe pendekatan dhisik kanggo pelanggan, mula sampeyan bakal cilaka. Mesin telusuran pancen pengin pengalaman apik kanggo pangguna mesin telusuran. Ora ateges ora ana sawetara aspek telusuran teknis kanggo komunikasi karo mesin telusuran lan entuk umpan balik saka wong-wong mau ... nanging tujuane yaiku kanggo nambah pengalaman pangguna, dudu game mesin telusuran.
  • Gawe, Saiki, lan Promosi Konten sing Apik tenan - Wis kliwat dina produksi konten kanggo feed Napsu Google sing ora kepenak. Saben perusahaan nambah lan nyepetake garis kumpulan konten omong kosong kanggo nyoba nggabungake kombinasi tembung kunci liyane. Perusahaan-perusahaan kasebut ora nggatekake kompetisi lan ora nggatekake tumindake para pengunjung kanthi bebaya. Yen sampeyan pengin menang ing peringkat, sampeyan kudu menang nalika ngasilake konten paling apik ing saben topik, ditampilake ing media sing dioptimalake kanthi apik, lan promosi supaya bisa entuk pamirsa sing bakal nuduhake - pungkasane nambah pangkat ing mesin telusuran.

Pitakon Apa sing Sampeyan Takon Kanggo Konsultan SEO Sampeyan?

Kanthi ngelingi kabeh iki, sampeyan kudu bisa nyuda pitakon sing sampeyan takon saka konsultan SEO kanggo mesthekake yen kualifikasi lan bisa digunakake kanggo kepentingan perusahaan sampeyan. Konsultan optimisasi mesin telusuran sampeyan kudu ngupayakake supaya sampeyan duwe prasarana sing apik, ngerti akuisisi, perawatan, lan strategi retensi, lan kerja bareng sampeyan sajrone upaya saluran omni kanggo nambah efektifitas ngoptimalake mesin telusuran.

  1. Sampeyan bakal dokumen kabeh gaweyan sampeyan ngetrapake upaya telusuran kanthi rinci - kalebu tanggal, kegiatan, alat, lan target gaweyan? Konsultan SEO sing nindakake tugas sing apik seneng ndhidhik klien babagan kabeh upaya. Dheweke ngerti manawa alat kasebut dudu kunci, yaiku pengetahuan babagan mesin telusuran sing dibayar klien. Alat kaya Search Search Console iku penting - nanging strategi sing digunakake kanthi data yaiku sing paling penting. Konsultan SEO transparan minangka konsultan SEO sing apik, ing endi sampeyan ngupayakake kanthi tenanan.
  2. Kepiye sampeyan nemtokake ing endi upaya SEO kita kudu diterapake? Iki minangka pitakon sing kudu nggawe pitakonan. Konsultan SEO sampeyan kudu kepengin banget babagan bisnis, industri, kompetisi, lan diferensiasi. Konsultan SEO sing mung nggawe lan nggawe dhaptar tembung kunci ngawasi rangking, lan apa sampeyan ndorong konten kasebut tanpa ngerti bisnis sampeyan minangka sing medeni. Kita miwiti saben keterlibatan SEO kanthi ngerti carane cocog karo strategi saluran omni sakabèhé. Kita pengin ngerti saben aspek bisnis supaya bisa nggawe strategi unik sing nyebabake asil sing dibutuhake perusahaan, dudu sing dikarepake mikir bisa uga butuh.
  3. Apa sampeyan bisa nggambarake sisih teknis saka gaweyan sampeyan lan apa sing bakal mbantu sampeyan ngetrapake teknologi? Ana sawetara upaya awal sing dibutuhake kanggo nampilake konten sampeyan menyang mesin telusuran - kalebu robot.txt, peta situs, hirarki situs, pangalihan pangalihan, konstruksi HTML, kaca seluler sing dipercepat, potongan kaya, lan liya-liyane. Uga ana faktor gedhe kayata kacepetan kaca, cache, lan responsif piranti sing bakal mbantu - ora mung karo telusuran nanging karo interaksi pangguna.
  4. Apa sampeyan? ngukur sukses SEO sampeyan gaweyan? Yen konsultan SEO sampeyan ujar manawa lalu lintas organik lan rangking tembung kunci kaya ngukur, sampeyan bisa uga duwe masalah. Konsultan SEO sampeyan kudu ngukur sukses kanthi cara ngasilake bisnis liwat lalu lintas organik. Periode Ora ana peringkat sing apik tanpa nambah asil bisnis sing bisa diukur. Mesthi wae, yen target sampeyan entuk peringkat… sampeyan bisa uga mikir maneh.
  5. Sampeyan duwe njamin dhuwit bali? Konsultan SEO ora bisa ngontrol kabeh aspek strategi pemasaran inbound sampeyan. Konsultan SEO bisa nindakake kabeh perkara kanthi bener, lan sampeyan isih bisa ketinggalan karo pesaing sing duwe aset luwih gedhe, pamirsa sing luwih gedhe, lan pemasaran umum sing luwih apik. Nanging, yen sampeyan kelangan akeh lalu lintas telusuran organik lan rangking amarga nyebabake sampeyan entuk strategi sing elek, mula dheweke bakal gelem mbalekake bagean saka usahane. Lan yen nggawe sampeyan dihukum dening mesin telusuran miturut tumindak kasebut, dheweke kudu gelem mbalekake investasi sampeyan. Sampeyan bakal mbutuhake.

Singkatnya, sampeyan kudu ora precaya karo konsultan SEO sing ora duwe kapentingan paling apik, ora duwe kemampuan pemasaran umume, lan ora transparan babagan upaya sing digunakake. Konsultan sampeyan kudu ngajari sampeyan kanthi terus-terusan; sampeyan ora kudu ngerteni apa sing ditindakake utawa kenapa asil organik sampeyan ganti.

Nalika ing Ragu

Kita makarya karo perusahaan gedhe sing ora kurang saka sepuluh konsultan SEO beda sing makarya. Ing pungkasan tunangan, mung ana wong loro. Kita sakloron wis menehi saran babagan mayoritas konsultan sing duwe klien game sistem - lan nalika palu ambruk (lan ambruk banget) - kita ana ing kene kanggo ngresiki kekacoan.

Konsultan SEO sampeyan kudu nampi pendapat kaping pindho saka mitra industri. Kita uga wis nindakake investigasi rajin kanggo perusahaan gedhe kanggo audit lan ngenali manawa konsultan SEO nggunakake teknik blackhat utawa ora. Sayange, ing saben keterlibatan padha. Yen sampeyan curiga, bisa uga ana masalah.

One comment

  1. 1

    Hei Douglas! Tips apik! Aku seneng nalika sampeyan ujar "Mungkasi Ngoptimalake Mesin Telusuran lan Mulai Ngoptimalake Pangguna Mesin Telusuran". Sampeyan mung nemtokake cara kerja SEO saiki. Aku kepengin ngerti, apa sampeyan nyaranake bisnis cilik kanggo nyewa konsultan utawa perusahaan SEO?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.