12 Pitakon Kanggo Desain Kaca Ngarep

pitakonan

Wingi, aku ngobrol apik Gregory Noack. Topik obrolan kasebut gampang nanging penting kanggo saben perusahaan… kaca ngarep. Kaca ngarep minangka kaca dhasar kanggo pengunjung ing situs sampeyan, mula penting banget sampeyan ngrancang kanthi apik.

Saiki kita ngetrapake situs anyar kanggo agensi lan Greg nggawa sawetara poin apik sing bakal nggawe kita nyetel sawetara salinan lan elemen. Aku ora mikir yen nulis dhaptar prioritas pandhuan kanggo desain kaca ngarep iku cocog, mula aku nulis sawetara pitakon sing bisa nuwuhake wangsulan sing bener. Greg pantes menehi akeh kredit ing kene lan aku wis menehi sawetara dhewe.

Kaca ngarep sampeyan bisa uga mbutuhake elemen sing beda banget karo pamirsa lan tanggepan sing digoleki para pengunjung.

  1. Kapan wong ngunjungi halaman omah sampeyan? Apa sadurunge ketemu karo sampeyan? Sawise ketemu karo sampeyan? Kepiye sampeyan nyetel informasi kanggo wong sing wis ngerti sampeyan karo sing ora ngerti? Kepiye sampeyan bisa ngobrol karo wong loro kanthi efektif?
  2. Apa kesan pertama? Yen sampeyan wis ngentekake dhuwit luwih murah ing kaca omah tinimbang rasukan bisnis sing paling apik, utawa lobi perusahaan, utawa mobil sing nyopir kanggo nemoni prospek sampeyan… kenapa? Kesan ora mung saka setelan, lobi utawa mobil… kaca ngarep ketemu lan ngucapake luwih akeh pengunjung tinimbang sampeyan.
  3. Apa pengalaman kanggo pengunjung seluler? Mbok menawa pengunjung arep ngubungi sampeyan utawa ngunjungi kantor… mula dheweke ngunjungi kaca omah ing piranti seluler. Apa dheweke bakal nemokake sampeyan?
  4. Apa pengunjung sampeyan kepeksa nganggo fotografi saham utawa fotografi khusus? - nalika transisi situs web ing pusat data paling gedhe ing sisih tengah kanggo foto kustom dening Paul D'Andrea, ngowahi pengalaman web lan nggawe akeh pengunjung dadi tur. Tur nyebabake pelanggan.
  5. Apa pengunjung sampeyan kepincut karo prestasi pribadi utawa perusahaan sampeyan? - Sertifikasi MBA utawa profesional pancen bisa menehi kapercayan marang pengunjung ... nanging apa prelu dilebokake ing kaca ngarep? Gunakake real estate kasebut kanggo ngomong babagan prestasi perusahaan atas jenenge klien sampeyan.
  6. Apa sing dicritakake nomer 1-800 mungsuh nomer telpon seluler babagan perusahaan kasebut? - Umume kita kesasar babagan garis telpon utama perusahaan ... nanging mbayangno ndeleng nomer telpon pribadi saka wong sing pengin dihubungi. apa ora luwih meksa?
  7. Sing luwih kuat - testimoni utawa fitur? - maneh… iki kaca ngarep. Iki minangka kesempatan pertama sampeyan kanggo kapercayan saka pengunjung. Ngomong babagan fitur sampeyan utawa mbandhingake karo pesaing sampeyan kanthi mbandhingake pemimpin ing perusahaan utama sing nuduhake testimoni pelanggan karo pengunjung anyar sampeyan.
  8. Apa elemen halaman omah sampeyan disusun supaya cocog karo tumindak maca sampeyan? Perhatian pengunjung diwiwiti ing sisih kiwa ndhuwur, banjur ing sisih tengen ndhuwur, banjur mudhun ing kaca. Judhul tombol ing sisih kiwa, informasi kontak tombol ing sisih tengen… banjur konten sing narik kawigaten pengunjung.
  9. Ing 2 detik, apa sing dingerteni pengunjung babagan sampeyan? Apa judhul utama ana? Apa dheweke ngerti apa bisnis sampeyan? Iki minangka tes sing apik. Bukak laptop menyang sawetara wong sing durung weruh situs iki, tutup sawise 2 detik, takon apa sing sampeyan lakoni.
  10. Yen sampeyan seneng nggarap jinis lan ukuran klien, apa ana conto klien kaya sing kacathet? Nguburake kaca klien utawa nyebutake sampeyan kerja bareng karo bisnis Fortune 500 ora duwe pengaruh gedhe nalika ndhaptarake logo perusahaan kasebut ing kaca ngarep. Pengunjung bisa langsung ngevaluasi manawa sampeyan kerja sama karo perusahaan kaya dheweke kanthi ndeleng perusahaan sing digunakake ... entuk sawetara logo!
  11. Apa sing pengin dadi pengunjung sabanjure? Dheweke ndharat ... dheweke nemokake sampeyan ... saiki apa? Sampeyan kudu ngandhani pengunjung apa sing pengin ditindakake lan dijaluk supaya enggal ditindakake.
  12. Apa opsi liyane sing ana? Oke… dheweke durung siap njupuk telpon, nanging dheweke dadi penasaran. Apa bisa ndhaptar buletin? Download ebook? Waca blog sampeyan? Ngikuti sampeyan ing LinkedIn, Twitter, Facebook utawa Google+? Apa sampeyan menehi pilihan liyane adhedhasar tujuan pengunjung?

CATHETAN: kredit Greg Seth Godin kanggo wawasan ing kaca ngarep… nanging aku yakin wawasan Greg babagan crito nambah luwih rinci babagan pacelathon kasebut.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matur nuwun kanggo nuduhake dhaptar pitakon migunani iki.

    Mung kanggo nambah, yen ana target konversi kanggo homepage, bisnis kudu nyoba apa jinis informasi sing ndadekake konversi luwih akeh kanggo bisnis kasebut. Ajakan tumindak sing beda-beda, nawakake dhaptar, gambar, judhul, sorotan mupangat, target personas lan liya-liyane kabeh kudu dites.

  3. 3

    Iki minangka dhaptar pitakon sing kudu ditliti saben pemilik situs web bisnis lan njawab saben wong-wong mau. Iki mesthi bakal nambah pengalaman karo akeh situs web bisnis ing internet. Matur nuwun kanggo nggabungake iki, Douglas.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.