Promosi Quark Nawakake Solusi Sato kanggo Kabutuhan Nerbitake Bisnis

Quark ngluncurake aplikasi web hibrida sing nggabungake template profesional bebarengan karo piranti lunak desktop anyar, Promosi Quark. Iki model sing cukup menarik… download aplikasi adhedhasar Windows lan sampeyan bisa miwiti nyunting lan ngunggahake bahan pemasaran.
easyLarge.jpg

Sawise materi diunggah, sampeyan bisa nyetak lan disebar kanthi lokal liwat jaringan penerbit. Layanan iki ngidini sampeyan ngrancang kertu janjian, brosur, kertu bisnis, kupon, lembar data, amplop, selebaran, kop surat lan kartu pos ing templat sing dikembangake kanthi profesional. Wis ana sawetara template profesional ing situs kasebut - saka Akuntansi nganti layanan Kedokteran Hewan.

Quark mbukak layanan kasebut menyang printer independen uga desainer lepas lan profesional. Kanggo bisnis "Lakukan Sampeyan Sendiri" sing cilik nganti medium, iki minangka solusi sing bisa ngirit organisasi, cukup wektu, gaweyan lan dhuwit.

Aku durung nyoba layanan kasebut (mung katon ing basis Windows), nanging bakal kepengin ngrungokake wong sing wis nyoba. Mesin lan editor kustomisasi online sing wis digunakake kanggo bahan cetak wis angel digunakake… pendekatan hibrida iki bisa dadi solusi sing apik nganti solusi online bisa ditindakake.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.