Karantina: Wayahe Golek Kerja

Virus Corona

Iki pancen ora ana sangsi, lingkungan bisnis sing paling ora umum lan masa depan sing ora diragukan sing dakalami sajrone uripku. Ngandika, aku nonton kulawarga, kanca, lan klienku dadi pirang-pirang trek:

  • Anger - iki, tanpa mangu, paling ala. Aku nonton wong sing dak tresnani lan dihormati kanthi nesu mung nesu marang kabeh wong. Ora ngewangi apa-apa uga marang sapa wae. Iki wayahe kudu apikan.
  • paralysis - akeh wong duwe ngenteni lan ndeleng sikap saiki. Sawetara wong ngenteni kanggo ditulungi ... lan aku wedi ora ana sing bakal teka.
  • Work - Aku ndeleng wong liya sing digali. Kanthi penghasilan utama sing ilang, dheweke golek alternatif supaya bisa urip. Iki modusku - Aku kerja awan lan wengi kanggo ngunggahake aliran penghasilan alternatif, nyuda biaya, lan ngoptimalake sumber daya sing isih ana.

Kanthi ritel lan kantor dipateni kanggo ngatasi kurva lan jarak sosial kanggo nyuda panyebaran Virus Corona, wong ora duwe pilihan liyane nanging tetep ing omah. Sanajan iki bisa ngubur akeh bisnis, aku ora bisa ngerteni kenapa perusahaan ora nggawe liwat lan njupuk kauntungan saka wektu iki kanggo ideate, inovasi, lan implementasine.

Salah sawijine klien kunci kudu ngeculake aku supaya bisa ngasilake bathi sing mung gumantung karo sekolah. CEO nelpon aku pribadi kanggo nerangake kahanan kasebut. Dheweke kudu nglindhungi perusahaane. Aku ora sangsi yen keputusan sing cocog lan aku menehi ngerti manawa, tanpa biaya, aku bakal kasedhiya kanggo transisi utawa implementasine sing bakal nulungi dheweke.

Klien khusus iki nembe ngluncurake produk langsung menyang konsumen. Kita wis alon lan sengaja ora promosi produk kanggo nyoba lan ningkatake kagunaan lan mesthine integrasi kanthi bener menyang alur kerja pabrik. Aku bareng karo timnya yaiku iki wektu sing optimal kanggo ngatasi bensin. Iki sebabe:

  • Gangguan Kurang - Kanthi kru balung lan pesenan minimal sing diluncurake, ngluncurake piranti lunak otomasi pemasaran kanggo promosi produk bakal kurang ngganggu internal karyawane. Dheweke luwih bisa ngatasi masalah nalika ngluncurake produk anyar lan sistem anyar kanggo ndhukung.
  • Wektu kanggo Pendidikan - karo staf sing kerja ing omah, ora bisa rawuh ing rapat, lan ora ngganggu masalah kantor, staf duwe wektu sing hebat kanggo melu pelatihan lan ngetrapake solusi sing dibutuhake. Aku wis nyiyapake demo kanggo staf internal supaya bisa nekani lan ngajak para vendor supaya padha mbantu gawe jadwal supaya bisa teka.
  • Otomatisasi Proses - Aku ora percaya yen bakal bali maneh bisnis kaya biasane sawise acara iki. Kita ngadhepi kemungkinan resesi global, perlu kanggo ngisolasi rantai pasokan, lan kemungkinan PHK kanggo nglindhungi perusahaan supaya ora aktif. Iki minangka wektu optimal kanggo perusahaan kanggo nandur modal akeh lan ngoptimalake alur kerja supaya bisa nerusake produksi kanthi nyuda biaya.

Perusahaan: Wayahe Golek Kerja

Aku ngajak kabeh perusahaan ing njaba supaya bisa makarya. Staff sampeyan lagi kerja saka omah, duwe konektivitas, lan bisa sibuk ngleksanakake lan latihan ing platform anyar. Tim integrasi lan implementasine umume kerja adoh saiki, dadi para kontraktor wis siyap kaya sadurunge. Perusahaanku, Highbridge, bakal nggawe sawetara ide integrasi kanggo nemokake solusi intelijen kanggo ngewangi perusahaan ing lingkungan kerja sing adoh.

Karyawan: Wayahe Nggawe Masa Depan

Yen sampeyan minangka wong sing gajine ora dibayar, saiki wayahe sampeyan mlumpat. Yen aku, kayata, dadi bartender utawa server… Aku bakal mlumpat online lan sinau perdagangan anyar. Sampeyan bisa ngenteni bailout, nanging lega ... dudu solusi jangka panjang kanggo kahanan sing angel. Ing industri teknologi, iki bisa ndhaptar kanthi gratis Kursus Trailhead ing Salesforce, njupuk sawetara kelas kode gratis online, utawa sinau cara mbukak toko sampeyan ing Etsy.

Iki dudu wayah kanggo Playstation lan Netflix. Iki dudu wayah nesu utawa lumpuh. Ora ana sing bisa nahan murka Ibu Alam. Iki utawa acara bencana liyane ora bisa dihindari. Iki minangka wektu kanggo njupuk kauntungan saka urip saben dinane sing diganggu kanggo maju. Wong-wong lan perusahaan sing njupuk kauntungan saiki bakal tambah cepet tinimbang sing mbayangake.

Ayo kerja!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.