Konten Kualitas vs Quantity: ROI babagan Nyerat Kurang

jumlahe kualitas

Mau bengi aku ngobrol ing acara pribadi sing luar biasa kanggo hubungan umum lan para profesional pemasaran ing New York City Banyu lebur kanggo klien. Aku ngrembug, kanthi jero, babagan data gedhe sing mengaruhi lelungan pelanggan lan pengaruhe strategi konten kanthi online. Pirembagan kasebut misuwur banget mula kita nututi whitepaper lengkap!

Salah sawijining pitakon sing diajokake wong liya yaiku kepiye dheweke bisa nggawe kepemimpinan yakin yen ningkatake kualitas nulis lan mbuwang wektu luwih akeh kanggo riset lan nglakokake strategi blogging bakal entuk laba investasi sing luwih apik tinimbang fokus karo jumlah postingan blog sing digawe. Infographic iki saka Panulis Inbound tenan crita ...

Posting blog rata-rata regane perusahaan $ 900 lan luwih saka 90% postingan blog ora ngasilake asil

Aduh!

Aku ora nentang posting sing sering ... kita asring martakake recency, frekuensi lan relevansi nalika lagi ngomong babagan blogging perusahaan. Frekuensi iku penting amarga sampeyan nggawe pamirsa lan komunitas sing bakal dikarepake. Momentum minangka faktor gedhe kanggo maca, nuduhake, lan nggawe kapercayan lan panguwasa karo pamirsa.

Nanging ora ana artine yen sampeyan ora melu pamirsa.

Kita wis nggunakake Panulis Inbound kanggo mbantu proses iki sajrone sawetara wulan kepungkur. Lan pengaruh paneliten topik sing luwih apik, nyelarasake karo pamirsa, lan njamin manawa sampeyan bisa kompetitif ing subyek iku penting.

Panulis Inbound nglacak nuduhake lan Analytics kanggo nyedhiyakake metrik kinerja sing mantep ing kabeh konten sing sampeyan tulis. Ora mung iku, uga bakal dibandhingake karo pamaca umum.

Contone, waca iki! Aku nganalisis topik, ana gandhengane karo pamirsa, lan kepiye aku bisa saingan:

konten-kuantitas-kualitas

Nalika nyinaoni topik kasebut, suntingan vs mungsuh sing beda bisa nyebabake pengaruh sing signifikan. Dadi aku ngganti judhul lan slug posku supaya cocog.

Konten Kualitas vs Quantity

Asile? Umume, wiwit digunakake Panulis Inbound, kita wis ndeleng ing antarane 200% nganti 800% tambah keterlibatan konten kita. Coba pikirake - mung kanthi riset paling sithik ing topik sing cocog, kita bakal entuk investasi sing gedhe. Kanthi tembung liyane, yen pengin nyepetake postingan kita (kaya asring kedadeyan nalika sibuk karo klien), kita isih bisa tetep tuwuh ing pamaca lan keterlibatan.

Pancen bisa ngasilake investasi kanggo nulis kurang!

Kualitas lawan Quantity

2 Komentar

  1. 1

    Ing pethikan ndhuwur sampeyan duwe "Rata-rata postingan blog regane $ 900 perusahaan ... nanging luwih saka 90% postingan blog ngasilake asil bisnis sing migunani." Apa sampeyan ilang "ora"?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.