Infografis: Nggawe Kode QR sing Bisa Dipriksa

kok ora mindhai qr

Kanca-kanca ngerti aku dudu penggemar kode QR (Quick Response). Nalika aku ndeleng kode QR, nemtokake manawa aku pengin pindai, bukak ponselku, bukak aplikasi kanggo pindai kode… lan bener pindai - aku bisa ngetik alamat web. Aku uga ngira elek ... ya, dakkandhakake!

Katon yen adopsi kode QR is cukup tantangan. 58% sing disurvei durung ngerti kode QR. 25% sing disurvei malah ora ngerti apa sejatine! Kanggo nimbali kode QR, ora kabeh warta sing ala. Wong bakal nggunakake kode QR nalika ngarep-arep diskon lan industri liyane nggunakake kanggo njupuk data kanthi efektif.

Sawetara conto sing aku wis ngerteni yen nggunakake QR Codes apik:

  • Ing restoran ing Atlanta, menu kasebut nggunakake kode QR kanggo sing maca golek informasi nutrisi tambahan ing menu online.
  • Ing konferensi Webtrends, kamera disiyapake ing saben sesi konferensi kanggo njupuk informasi lencana pengunjung. Iki ngidini tim kanggo ngenali sesi sing paling populer.
  • Ngirim kupon liwat email menyang pihak sing nampa. Nanging, kode bar bisa digunakake uga kode QR. Lan scanner barcode luwih umum ing perusahaan ritel.

Apa implementasi migunani apa sing sampeyan ndeleng kanggo nggunakake kode QR?

Scanapalooza700

Aku uga mikir manawa kita nggunakake teknologi scan lan pangenalan sing luwih maju tinimbang kode QR.

2 Komentar

  1. 1

    Aku blog babagan kode QR ing wulan Desember 2010 ( http://kremer.com/qr-codes-link-brick-and-mortar-to-online ) lan iki ana sawetara saran ....

    Facebook Kaya ing toko: “Seneng blanja ing kene? 'Kaya' kita ing Facebook. Pindai kode QR iki nganggo ponsel sampeyan. Dadi sing pertama entuk tawaran lan diskon hebat liwat kaca Facebook. ”

    Ing toko Mlebu kanggo Buletin E-mail utawa tandha teks SMS. Gagasan sing padha kaya ing ndhuwur. Mesthekake menehi hadiah kanggo ndhaptar. Priksa manawa kaca landing newsletter kode QR ramah seluler.

    Ing informasi demografi utawa survey toko: "Coba critakake babagan sampeyan dhewe lan entuk kupon gratis". Duwe kaca survei sing ramah seluler kanthi kaca pungkasan yaiku kupon toko sing bisa digunakake saiki.

    Iklan, brosur, kertu bisnis dicithak: “Goleki informasi luwih lengkap babagan iki. Pindai kode QR iki ing ponsel sampeyan. ” Kode QR anyar, nanging akeh media cetak duwe wektu utamane wulan. Dhiskusi karo klien babagan rencana cetak saiki lan nem wulan saiki.

    Mikir ngluwihi jagad ritel. Aku bubar ngobrol karo pemasaran lan pameran wong ing museum gedhe. Aku menehi saran supaya bisa menehi kode QR ing area pameran tartamtu. Kode kasebut bisa nyambung menyang kaca Web dhewe ing item sing dipamerake, utawa ngubungake menyang sumber Web njaba sing relevan.

  2. 2

    Aku blog babagan kode QR ing wulan Desember 2010 ( http://kremer.com/qr-codes-link-brick-and-mortar-to-online ) lan iki ana sawetara saran ....

    Facebook Kaya ing toko: “Seneng blanja ing kene? 'Kaya' kita ing Facebook. Pindai kode QR iki nganggo ponsel sampeyan. Dadi sing pertama entuk tawaran lan diskon hebat liwat kaca Facebook. ”

    Ing toko Mlebu kanggo Buletin E-mail utawa tandha teks SMS. Gagasan sing padha kaya ing ndhuwur. Mesthekake menehi hadiah kanggo ndhaptar. Priksa manawa kaca landing newsletter kode QR ramah seluler.

    Ing informasi demografi utawa survey toko: "Coba critakake babagan sampeyan dhewe lan entuk kupon gratis". Duwe kaca survei sing ramah seluler kanthi kaca pungkasan yaiku kupon toko sing bisa digunakake saiki.

    Iklan, brosur, kertu bisnis dicithak: “Goleki informasi luwih lengkap babagan iki. Pindai kode QR iki ing ponsel sampeyan. ” Kode QR anyar, nanging akeh media cetak duwe wektu utamane wulan. Dhiskusi karo klien babagan rencana cetak saiki lan nem wulan saiki.

    Mikir ngluwihi jagad ritel. Aku bubar ngobrol karo pemasaran lan pameran wong ing museum gedhe. Aku menehi saran supaya bisa menehi kode QR ing area pameran tartamtu. Kode kasebut bisa nyambung menyang kaca Web dhewe ing item sing dipamerake, utawa ngubungake menyang sumber Web njaba sing relevan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.