Q&A: Forum Bisnis Reinventing

pitakonan

Sajrone taun kepungkur, macem-macem antarmuka tanya jawab wis muncul ing Internet, kalebu Quora, Opinionis, Lan Wangsulan LinkedIn. Konsep Q&A dudu sing anyar, nanging aplikasi wis ganti saka topik umum menyang aplikasi bisnis. Pemain asli ing lapangan iki, Wangsulan.com, Ask.com, Quora, lsp., digunakake kanggo pitakon umum kayata "Apa kemungkinan menang lotre?" lan ora fokus ing interaksi sosial. Nanging, antarmuka anyar wis malih dadi papan ora mung kanggo njupuk informasi, nanging nggawe sambungan sosial sing penting lan sinau luwih lengkap babagan praktik industri kanthi sakabehe.

Secara umum, layanan Q&A wis diganti kanthi telung cara utama:

1. Komponen Sosial

Beda karo situs Q&A sing sadurunge, aplikasi anyar ngidini pangguna nyambung karo kanca, uga wong sing durung mesthi ngerti, nanging pengin. Contone, aku bisa ndeleng pitakon saka wong sing ora daktindakake ing Quora sing ngirim pitakon ing topik sing dak turuti. Komponen sosial ngasilake reaksi emosional kanggo wong amarga bisa interaksi karo wong liya, tinimbang mung nunggu jawaban. Kayane wong uga luwih percaya babagan jawaban ing situs iki amarga kita bisa nggandhengake wangsulan kasebut kanthi pasuryan lan jeneng.

2. Kategori & Topik

Aku kesengsem banget karo kemampuan telusuran kanggo kabeh situs iki, uga kategori & topik sing disaring. Sanajan ana pirang-pirang topik ing situs iki sing bisa dipilih, feed sampeyan bisa disesuaikan karo topik sing pengin dingerteni luwih akeh.

3. Bukak & Riset

Ora mung wong sing mangsuli pitakon penting, nanging uga menehi informasi sing ora bakal diwenehake sanajan sepuluh taun kepungkur. Wong seneng mangsuli pitakon, lan dheweke seneng menehi regane. Sanajan sampeyan ora aktif ing situs kasebut, sampeyan bisa riset apa sing ditindakake industri, apa sing diarani kompetisi, lan kepiye dipahami ing pasar.

Yen sampeyan ora ana ing jaringan kasebut, pikiren lan mengko.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.