Wenehi Tips ing kolom Teks kanthi JavaScript

Depositphotos 27736851 s

Real Estate minangka premium ing situs web, mula aku nyoba dadi luwih efisien karo tambang. Aku nemokake skrip cilik iki kanthi Cutline Tema WordPress saka Tubetorial.

Sampeyan bisa nggawe sawetara acara kanthi langsung ing kolom teks HTML sing bakal nuduhake lan ndhelikake data nalika kolom mlebu lan metu. Coba ing sidebarku ing ngendi sampeyan bisa ndhaptar langganan email menyang blog.


Kanthi HTML5, sampeyan uga bisa ngrampungake kanthi placeholder Unsur:


Apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.