Efektivitas Ponsel Marketing Push Marketing

Gambar Blog Push infographic blog post imageV1

Miturut SVP saka Saluran Muncul sing Responsys Michael Della Penna, ing taun 2020 bakal ana 75 milyar piranti sambung karo Internet iku. Iki dudu wong… omah, mobil, platform, lan malah piranti medis kabeh nggunakake aplikasi seluler lan tablet lengkap push notifications.

Responsi bubar nindakake survey pemasaran seluler 1,200 konsumen AS lan nemokake 68 persen konsumen sing wis ndownload aplikasi, ngaktifake notifikasi push. Antarane konsumen sing luwih enom (umur 18-34 taun), udakara 80 persen. Kaya sing sampeyan bakal weruh ing infographic ing ngisor iki, push minangka saluran sing ora kudu diabaikan dening para pemasar.

Ing masalah, kaya email, kepiye para pemasar kanthi cerdas nggunakake marketing push. Yen kabar push ora regane kanggo pangguna, mula bakal dipateni. Aku rumangsa bakal dadi umum. Aku sejatine lungguh sajrone sajam lan mateni sebagian besar aplikasi sing ngirim kabar push menyang aku ... ora cukup penting kanggo diganggu.

Pemasaran-Ponsel-Push-Notifikasi-Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.