Munggah saka Pemasaran Sosial sing Didhukung Tujuan

tujuan pemasaran

Sampeyan bakal kerep nemokake aku ing sawetara debat online kanthi penting babagan politik, agama lan kapitalisme… kabeh tombol panas sing ngindhari masarakat. Pramila aku duwe presensi pribadi lan merek ing media sosial. Yen sampeyan mung pengin marketing, tututi merek kasebut. Yen sampeyan pengin aku, tututi aku ... nanging ati-ati ... sampeyan bakal entuk kabeh.

Nalika dadi kapitalis sing ora kuwat, aku uga duwe ati gedhe. Aku percaya kita kudu nulungi siji lan sijine lan ora gumantung marang birokrasi sing ora efisien lan ora efektif. Aku pancen percaya cara ngowahi perkara yaiku kanthi tanggung jawab pribadi lan mbantu dadi katalis pangowahan. Kita agensi mesthi nyumbang wektu, dhuwit lan sumber daya liyane ora mung kanggo mbantu amal… nanging uga mbantu bisnis sing ora duwe sumber daya nanging duwe janji.

Wis ora cukup maneh yen duwe ngarsane media sosial. Pemasaran 3.0 bakal dimenangkan dening wong-wong sing dadi merek sosial sing dituju kanthi tujuan, lan kanggo nindakake, pamimpin CMO, CSO, CSR, lan Yayasan kudu selaras kanggo nggawe crita merek sing kohesif. Mriksa metu Infographic We First ing ngisor iki kanthi sawetara kasunyatan angel sing mbuktekake manawa bathi minangka tujuane, lan merek paling apik ing mangsa ngarep yaiku sing nyebabake pangowahan sosial sing paling migunani. Simon Mainwaring

Ora mung perkara sing bener, sing didorong tujuan uga dadi pangarep-arep kanggo bisnis motivasi kanggo karyawan lan pakulinan tuku sing saya akeh para konsumen. Wong pengin dhuwit supaya bisa menyang bisnis sing sadar lingkungan, ngrawat karyawane kanthi apik, lan nandur modal wektu lan energi supaya jagad iki dadi papan sing luwih apik.

Aku seneng pemasaran kanthi tujuan dadi strategi lan topik pacelathon sing saya akeh - Aku wis nulis sadurunge babagan frustrasi nalika wong ngritik njalari pemasaran (kita ngrembug babagan iki karo ALS Ice Bucket Challenge… Ugh). Aku ngajak kabeh perusahaan kanggo ningkatake upaya sing ditindakake kanggo mbantu wong-wong sing ana ing sekitar - inforgraphic iki nuduhake kenapa!

3.0 Marketing

3 Komentar

  1. 1

    Sing apik banget, Douglas. Iki mesthine kedadeyan kanthi cepet lan kita kabeh kudu siyap ngrampungake. Matur nuwun!

  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.