Intine: Manajemen Program Afiliasi Otomatis kanggo E-niaga

Milih Manajemen Afiliasi

Amarga bisnis online terus berkembang, utamane sajrone Covid-19, uga taun suwene sajrone musim liburan, perusahaan cilik lan menengah saya tambah akeh kanthi digital. Bisnis kasebut dadi kompetisi langsung karo pemain sing luwih gedhe, kayata Amazon lan Walmart. Supaya bisnis kasebut tetep sukses lan kompetitif, nggunakake strategi pemasaran afiliasi iku penting.

Martech Zone nggunakake program afiliasi kanggo nutup kerugian biaya lan kanggo ngasilake bathi. Kadhangkala, iki bisa dadi kendaraan sing nguntungake… nanging asring banget, dadi tantangan. Aku pengin nuduhake platform lan alat sing ditrapake kanggo pamirsa ... nanging aku uga ora pengin nggawe risikone para pamirsa kanthi nyoba adol alat lan produk sing ora dikarepake.

Pariwara Ungu wis ngluncurake alat manajemen program afiliasi otomatis, Sejatine. Didhukung dening Teknologi iklan eksklusif milik Ungu lan wawasan sing adhedhasar data, panemuan afiliasi, rekrutmen, lan penawaran afiliasi anyar dirancang kanggo bisnis ukuran cilik nganti medium lan sing anyar kanggo pemasaran afiliasi.

Pemasaran afiliasi minangka salah sawijining strategi fokus kinerja sing efektif sing bisa ditindakake bisnis online. Dolar dolar, pemasaran afiliasi minangka saluran penghasilan sing paling nguntungake kanggo perusahaan e-commerce. Nanging kasunyatane manawa navigasi pasar afiliasi ora gampang. Saiki ana luwih saka 1.2 yuta afiliasi lan ngetung, umume, ora entuk penghasilan sing migunani. Kita nggawe Tujuan kanggo ngaktifake perusahaan ukuran apa wae kanggo nggawe lan nglakokake strategi afiliasi adhedhasar data sing efektif.

Kyle Mitnick, Presiden Pariwara Ungu

Intine minangka aplikasi pemasaran afiliasi mandhiri sing nggunakake luwih saka 10 yuta poin data saka luwih saka 87,000 mitra afiliasi ing 23 vertikal bisnis, kalebu aksesoris & perhiasan, pakaian, elektronik konsumen, kesehatan & kecantikan, lan omah & omah.

Tujuane kanthi tujuan kanggo level lapangan lan nguatake pemilik bisnis e-commerce kanggo ngontrol strategi pemasaran afiliasi dhewe kanthi wawasan sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan adhedhasar data. Kanthi Intine, pamilik bisnis entuk akses menyang:

  • Identifikasi Afiliasi sing Paling Entuk - Fungsi iki ngenali afiliasi paling dhuwur sing saiki ora ditindakake bisnis. Uga dhaptar kabeh informasi kontak sing dingerteni, uga nyedhiyakake template penjangkauan kanggo miwiti keterlibatan.
  • Laporan Rekomendasi Komisis - Wawasan paling anyar babagan rata-rata tarif komisi kanggo saben vertikal afiliasi. Pangguna bisa ndeleng manawa mbayar mbayar kanggo sesambetan lan kepiye carane nyetel tarif kasebut supaya bisa sukses.
  • Laporan Sukses Wulan Wulan - Tim pemasaran duwe tampilan sing jelas babagan kinerja saben afiliasi, sing luwih apik tinimbang sing liyane, ing endi ana asil sing ngasilake, lan pandangan umum babagan sukses kampanye karo KPI.
  • Tip lan Trik Pemasaran Afiliasi - Pustaka bahan babagan cara nggawe kampanye pemasaran afiliasi bisa sukses. Kanggo perusahaan sing pisanan nggunakake strategi iki, nggawe keputusan bisa digawe kanthi yakin.

Wis kliwat dina ing agensi iklan kothak ireng. Kanthi Intine, deleng strategi pertumbuhan afiliasi saiki sing wis kabukten lan rekomendasi kampanye ing klik tombol. 

Coba waé Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.