5 Kauntungan & Tips kanggo Tuku Konten

tuku

Minggu iki, kita takon marang para pengunjung sing nggunakake Zoomerang yen bakal tuku konten kanggo nambah blog utawa situs web:

  • 30% ujar Aja! Ora asli!
  • 30% jarene bisa tuku sawetara riset utawa data
  • 40% jarene bakal tuku isi

tuku

Nalika aku ngerti ragu-ragu kanggo tuku konten eksternal, kita wis nemokake asil sing apik karo para klien ing DK New Media. Kadhangkala, luwih becik mikir tuku konten eksternal minangka nyewa kontraktor. Apa sampeyan bakal nyewa wong sing bakal ngrewangi Kampanye Pay Per Click (PPC)? Napa sampeyan ora bakal ngrekrut wong kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake konten? Mangkene sawetara kaluwihan lan tips nalika nggunakake konten eksternal:

1. Konten sing dituku ngirit wektu sampeyan!

Umume kita kebanjiran karo email, proyek, lan target pemasaran liyane sajrone nyambut gawe. Kanthi outsourcing konten, sampeyan menehi kesempatan kanggo fokus ing tugas lan target liyane minangka pemasar. Salajengipun, ing pengalaman kita, cara ngrampungake konten pancen cepet, lan luwih becik, ngirit sampeyan ora entuk wektu kanggo nggoleki topik-topik tartamtu, sing bisa luwih suwe tinimbang nulis tulisan utawa konten blog!

2. Konten sing dituku kudu dioptimalake kanggo digoleki.

Salah sawijining target utama konten yaiku mbantu sampeyan ngupayakake optimisasi mesin telusuran. Umume panulis konten outsourcing duwe pangerten sing gampang, yen ora majeng, babagan panempatan tembung kunci, optimalisasi situs sing gampang, lan tag meta sing relevan. Duwe konten sing apik lan tembung kunci ing blog utawa situs web sampeyan bakal bisa nggayuh target goleki.

* Aku nyaranake nalika sampeyan golek panulis konten kanggo nggawe manawa pangerten SEO minangka bagean saka layanane. Elinga yen sampeyan kudu siyap nyedhiyakake tembung kunci sing ditargetake menyang panulis konten kanggo njamin konten sing bisa digoleki.

3. Setel pangarepan sing jelas nalika tuku konten.

Yen sampeyan nggoleki panulis kopi, priksa manawa sampeyan wis jelas babagan pangarepan lan jinis konten sing dikarepake ing situs sampeyan. Uga rinci supaya bisa komunikasi nalika komunikasi karo wong-wong mau. Yen sampeyan ngarepake kiriman blog sampeyan dikirim nganti jam 5 sore dina Jumuah, coba coba pangarepan kasebut. Yen sampeyan pengin konten dadi objektif, dudu subyektif, priksa manawa uga wis jelas.

Uga ana macem-macem level konten. Priksa manawa nalika ngomong karo panulis konten manawa sampeyan wis jelas babagan kualitas kualitas sing diarepake gumantung saka pamaca.

4. Nyedhiyakake saran babagan saben konten sing sampeyan tuku.

Malah pangowahan sing paling cilik bisa uga beda banget. Yen panulis konten ngirim kiriman kanggo ditinjau, priksa manawa sampeyan bakal ngirim pangowahan yen wis rampung supaya bisa mriksa lan ndeleng apa sing wis diganti. Contone, sampeyan luwih seneng poin peluru nalika panulis konten nggunakake garis miring. Utawa yen sampeyan ora seneng nalika konten nggunakake tembung "sampeyan" utawa "Aku," wenehi ngerti.

5. Nyedhiyakake panulis konten kanthi akses nglaporake.

Nalika konten diisi ing situs sampeyan, wenehi statistik pangukuran kanggo panulis konten sampeyan lan Analytics ing saben konten sing diwenehake. Kadhangkala, cara paling gampang kanggo ngandhani panulis konten babagan konten sing paling apik yaiku nuduhake asil. Kanthi cara iki, dheweke bisa maneh konten sing diwenehake lan ndeleng kepiye carane bisa nyakup format utawa gaya nulis menyang bagean sabanjure.

Sanajan sampeyan ragu-ragu, coba terjun! Sampeyan ora nate ngerti nganti nyoba sampeyan, bener?

4 Komentar

  1. 1

    Ana wong sing nuduhake aku sepisan… lan kabeh mau ganti pikir.  

    Presiden Obama duwe panulis pidato. Presiden bisa uga dadi salah sawijining narasumber paling apik ing sejarah - menehi inspirasi, mikir lan jarang bosen. Aku mikir ora kurang saka pidato sing ngerti yen ana wong liya sing nulis tembung kasebut. Aku isih percaya yen duweke. Aku ngira sing ditindakake panulis konten sing hebat… bisa nyekel inti perusahaan utawa individu lan nuduhake tugas sing luwih apik. Siji-sijine wektu sing ora asli yaiku nalika sampeyan ora bener-bener percaya apa sing diucapake utawa dheweke nyalahake sampeyan ... nanging sampeyan tanggung jawab kanggo mesthekake ora kedadeyan! Posisi apik, Jenn!

  2. 2

    Hai,
    Aku nembe nemoni blog sampeyan lan seneng karo asil sampeyan minangka wong sing nulis blog kanggo organisasi liyane! Aku kaget amarga akeh wong sing ora nganggep mbayar konten, bisa uga mikir babagan blog pribadi tinimbang blog perusahaan. 
    Muga-muga ing antarane kita bisa nggawe wong yakin manawa ora masalah, lan pancen ide sing apik banget, supaya wong liya nulis blog sampeyan!
    Aku ngarepake ngetutake kiriman sampeyan.
    Sally.

    • 3

      Matur suwun komentar, Sally! Aku kaget tenan yen akeh wong sing ora tahan karo konten eksternal amarga obrolan sing dakkandhakake sajrone taun kepungkur. Minangka blogger pribadi, aku ora bakal menehi outsource konten kanggo blog pribadi dhewe (mung amarga aku luwih seneng nglampahi wektu kanggo nggawe konten kasebut), nanging kanggo blog perusahaan utawa bisnis sing luwih akeh, aku ora nemoni masalah. Aku nyatane ndhukung. 

      Lan kaya sing dikandhakake Doug, ana pirang-pirang conto donya nyata sing ana latar mburi copywriter. Yen sampeyan ora setuju karo prekara iki, kenapa ora gelem dadi ok? Matur nuwun maneh!

  3. 4

    Hei,

    Sanajan iki minangka kiriman lawas, aku uga kudu milih. Aku setuju banget karo tuku konten saka sumber eksternal. Sajrone pirang-pirang taun, aku nggawe tim panulis internal sing apik banget sing mesthi bisa dakandelake kanggo konten sing luar biasa. Nanging yen kakehan, aku kudu nggunakake sumber konten eksternal kanggo njupuk kendur! Masalahe yaiku golek papan kanggo tuku konten sing dakkira cocog karo standarku amarga aku aneh kontrol konten! Aku nggunakake meh kabeh sumber sing bisa dipikirake lan mbuwang sebagian besar ing sisih kasebut amarga macem-macem alasan. Suwene taun kepungkur, aku mapan ing LPA (LowPriceArticles.com). LPA minangka bang paling apik sing bisa ditemokake. Turnaround cepet ing pesenan lan kualitas regane luar biasa. Aku pesen udakara 200 artikel saben wulan lan mung ngirim sawetara maneh kanggo revisi. Apa sampeyan bakal entuk artikel jinis skripsi? Ora. Nanging apa sing dakkarepake, bisa digunakake kanggo aku.

    -Joshua-

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.