Peran Data ing Path Online kanggo Tuku

tuku path data

Ana puluhan poin ing dalan kanggo tuku ngendi pengecer bisa nglumpukake lan nggunakake data kanggo nambah pengalaman blanja lan nggawe browser dadi pembeli. Nanging ana akeh data sing bisa dadi gampang fokus ing bab sing salah lan mesthi wae ora ana gandhengane. Contone, 21% konsumen ninggali kranjang mung amarga proses checkout yaiku ora efisien.

Path kanggo tuku duwe puluhan poin ing ngendi pengecer bisa nglumpukake data sing larang, nambah pengalaman blanja, lan ngonversi browser dadi pembeli. Nanging ati-ati: t Volume data bisa uga luar biasa, lan gampang diatasi. Kanthi ngarahake "dalan data", pengecer bisa fokus marang data sing bisa ditrapake kanggo ngarahake pelanggan liwat garis finish.

Baynote dirilis infographic Peran Data ing Path Online kanggo Tuku menehi wawasan babagan data sing paling penting lan sing bisa ditrapake lan dalan sing bisa nyasarake para pengecer.

data-tuku-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.