PunchTab: Ganjaran Sosial lan Kasetyan kanggo Situs Apa wae

punchtab

Pirang minggu kepungkur, aku nyoba platform anyar sing diarani PunchTab. Saka situs PunchTab:

PunchTab minangka platform loyalitas instan pertama ing donya sing ngidini pamilik situs web (kalebu blogger), pangembang aplikasi lan merek nggawe program kasetyan kanthi sosial lan seluler kanthi gratis sajrone menit. Saiki duwe rong produk populer, sing regane ora digunakake:

  1. Program kesetiaan sing terus-terusan sing bisa digunakake kanggo ngajak pangguna ngunjungi saben dina, nuduhake konten sampeyan ing jaringan sosial lan menehi komentar (kita uga duwe kit pangembangan sing ngidini sampeyan nambah cara khusus kanggo entuk poin). Pangguna bakal entuk poin saben dina kanggo tumindak lan bisa males hadiah saka katalog kasetyan sing bisa disesuaikan nalika entuk poin sing cukup.
  2. Widget hadiah promosi siji-siji sing nyengkuyung pangguna supaya nyebar warta babagan situs kanthi ganti entri dadi raffle hadiah.

Apa sing luar biasa babagan platform yaiku nggunakake sing gampang lan uga mandiri. Punchtab ngidini pemasar supaya gampang nyiyapake sistem ganjaran ing sembarang interaksi karo merek… saka Retweet, menyang Facebook Likes, menyang Email Langganan. PunchTab wis ngoperasikake 1,000 hadiah sajrone 3 wulan kepungkur - kalebu Tim Ferris, MahaloGaming lan CrunchGear. Sing paling gedhe yaiku Vyrso.com, sing nampa luwih saka 100,000 entri lan 9,500 penggemar Facebook sajrone 30 dina!

punchtab

Pemasar web lan pamilik bisnis sing cerdas ngerti manawa bathi ing mangsa ngarep bakal didorong dening keterlibatan, transaksi, lan rekomendasi sing mbaleni saka pelanggan sing wis menang. PunchTab nyedhiyakake siji platform sing melu pelanggan ing saben titik tutul: online, sosial, offline, seluler lan e-commerce. CEO lan Pendiri Ranjith Kumaran

dashboard punchtab

Asilé apik tenan:

  • Ana luwih saka 1600 situs sing mbukak program loyalitas nggunakake PunchTab
  • Situs kasebut nyedhiyakake PunchTab menyang konsumen 6MM (tegese wong unik 6MM wis ndeleng program kasetyan sing didhukung dening PunchTab)
  • Situs gedhe ing jaringan PunchTab ndeleng undhuhan keterlibatan mbaleni 50% -100% saka "anggota”Liwat rata-rata pangguna. Iki, mesthine kalebu sawetara pilihan dhewe amarga pangguna sing luwih aktif bakal dadi anggota. Sing penting yaiku saiki situs-situs wis ngidentifikasi lan menehi alat pengaruh kasebut kanggo nggawa luwih akeh wong menyang pesta liwat PunchTab.
  • Situs uga ndeleng ing antarane 15% nganti 35% ngundhakake kegiatan sosial (postingan tembok, nuduhake, tweeting)

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku nginstal ing situs web, lan dilebokake ing toolbar wibiya. Amarga ana sawetara alasan, tombol twitter twitter lan google saiki ora menehi hadiah, lan para pamiarsa entuk poin mung kanggo ngunjungi lan menehi komentar. Aku nglaporake masalah kasebut menyang PunchTab lan dheweke bakal ngerteni. 
    Oalah, iki plug-in sing apik tenan sing bisa menehi insentif kanggo masarakat supaya bisa popularitas artikel, lan entuk hadiah. Lan kanggo blog / situs web, iki sing paling apik!

  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.