Punching Liwat

doyo liwat

Dina Jumuah, kita seneng banget karo tim ing sponsor teknologi,Formstack , ngrembug piranti lunak bisnis cilik lan tuwuh lan sukses ing industri. Siji obrolan pancen nggawe aku ngobrol lan aku wis ngobrolFormstack rebranding.

Kanggo menehi sawetara latar mburi,Formstack pisanan diluncurake dadi Formspring. Nalika tim ndeleng sepira populer alate nalika njaluk pitakon, dheweke ngluncurake alat kanggo menehi jeneng lan menehi jeneng Forms spring, banjur ganti alat asli Formstack. Formspring pindhah kantor pusat menyang Silicon Valley lanFormstack tetep ing Indianapolis.

Minangka kanca Ade lan perusahaane, aku yakin aku malah ujar babagan keprihatinan babagan pangowahan kasebut lan kepiye pengaruhe ing telusuran. Nanging pangowahan digawe,Formstack wis a branding solid thanks kanggo tim ing KA + A, lan volume pangguna Forms Spring sing luar biasa seneng… kaya Formspring sing gabung karo pimpinan aplikasi media sosial ing Silicon Valley. Kasunyatane, sanajan nglarani, sing paling apik yaikuFormstack iya mung ngetokake swara, kritik lan terus ngladeni para pelanggan.

Pungkasane, bisa sukses ... yen ora sampurna.Formstack terus berkembang lan tetep tetep lincah lan inovatif - ngluncurake a Dropbox integrasi ing sawetara dina sabanjure sing bakal njeblug tuwuhe!

Aku ora ngerti obrolan internal sing kedadeyanFormstack nalika semana, nanging aku yakin ana kekarepan… uga godaan kanggo mundur saka keputusan kasebut. Nalika aku makarya karo luwih akeh perusahaan, mula aku ngerti sipat umum ing perusahaan sing sukses. Dheweke doyo liwat.

Kasunyatane kadang-kadang akeh sing ora bener. Lan umume, para kritikus pancen salah. Blogger, wartawan lan kritikus liyane minangka panulis lan asring ora duwe kesuksesan bisnis kanggo nduweni kualifikasi kanggo menehi saran babagan cara operasional perusahaan. Nalika aku miwiti DK New Media, Aku nonton lan ngrungokake kabeh wong lan bisnisku meh cepet diwiwiti.

Nganti aku wiwit ngomong karo wong sing duwe rekam sukses kanggo bisnis sing saya sukses, aku banjur miwiti visi babagan bisnis sing dakkarepake supaya bisnisku dadi sukses. Rapat karo Chris Baggott, Kristian Andersen, Matt Nettleton, Harry Howe, David Castor, Todd Boyman, Adam Small, Doug Theis lan Michael Cloran nyedhiyakake inspirasi kanggo aku. Aku ngganti bisnis kanthi substansial, kelangan kanca sing apik, lan ngrungokake wong sing nggrundel ing wilayah kasebut prédhiksi aku bakal mati.

Nanging aku nubruk.

DK New Media minangka bisnis resmi mung ngluwihi 2 taun lan saiki duwe 6 karyawan full-time lan koleksi klien. Kita mung mlebu Roche internasional, ngrampungake proyek pisanan kanggo VMware, lan duwe klien sing setya banget kaya Angie's List, Zmags, Mindjet, TinderBox, Delivra, Right On Interactive lan liya-liyane. Kita duwe klien liyane sing wis bali sawise implementasine sukses ... kaya ChaCha, Webtrends, lan Kapten Pinjaman VA.

We dock liwat.

Tim kita cilik lan maneka warna, nanging kita lincah lan kabeh agresif bisa ngasilake asil. Jenn minangka bagean integral saka tim kita sing kabeh gerakane, Stephen narik kawigaten kabeh wengi lan mukjizat, Marty minangka sumur nemokake lan nantang klien kita, Nikhil duwe perhatian banget marang detail, lan Nathan minangka desainer bintang rock sing bakal dadi jeneng ing industri sawetara dina. Kabeh tim duwe siji perkara sing padha - kita nempuh kabeh. Kita ora ngrungokake wong liya, kita ngrancang dalane dhewe. Agensi kita ora kaya liyane lan malah mbingungake sawetara klien amarga ora nate kerja sama karo perusahaan kaya kita.

Aja ngrungokake akeh lan ngrancang dalan sampeyan dhewe. Wong bakal ngandhani yen sampeyan ora bisa nindakake samubarang sing sampeyan bisa. Umpan balik klien babagan produk lan layanan mbantu klien ... nanging bisa uga ora kanggo kepentingan perusahaan sampeyan. Sawetara pelanggan bakal nglarani perusahaan sampeyan lan sampeyan kudu sinau carane nyingkirake. Umume wong milih rute sing aman, dudu rute sing mbebayani.

media sosial bisa uga dadi pengaruh paling ala ing perusahaan… akeh banget sing ora cerdas, klompok mikir rata-rata - ora kajaba. Yen sampeyan pengin sukses, sampeyan kudu mandheg ngetutake lan miwiti miwiti.

Punch liwat.

3 Komentar

  1. 1
    • 2

      Thanks @jaschakaykaswolff: disqus! Ora diraguhi maneh: bisnis lan pemasaran saiki owah-owahan sing dialami Mindjet - Aku ora yakin karo sampeyan ing pucuk sing bakal sampeyan tindakake lan kita bakal terus meksa terus-terusan kanggo mbantu sampeyan ngrampungake. Uga, matur nuwun amarga sampeyan dadi inspirasi lan mitra jujur. Sampeyan wis ngrewangi ngarahake arah sing kudu kita lakoni lan dadi faktor gedhe kanggo terus maju lan sukses.

  2. 3

    Doug, matur nuwun amarga wis bisa lolos lan matur nuwun kanggo postingan sing diterusake. Aku bisa njamin manawa ana "kekuwatan" nalika semana. Pancen apik tenan yen duwe aplikasi sing padhet, pelanggan apik tenan, lan kepemimpinan sing apik, bisa mbantu sampeyan golek kekuwatan. Aku seneng nonton sampeyan tuwuh DK New Media lan ora nate mangu-mangu babagan prekara sing bisa sampeyan lakoni. Sampeyan minangka kru tunggal sing ngrusak dhewe, lan saiki duwe tim, aku ora ngarep-arep apa-apa kajaba sing paling apik kanggo sampeyan. Sugeng ngupayakake lan ngembangake bisnis sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.